Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 691.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@intheend το λινκ που έδωσες μάλλον είναι από VIP και δεν έχω πρόσβαση.. ” Ευκαιρία να γίνεις επιτέλους
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από komkar: “Πως το κάνουμε αυτο;;; ” Ανάλογα που έχεις το mail σου ψάξε λίγο (googlare) να δεις ποιες πόρτες πρέπει να έχεις. @intheend τι σου παρουσιάζει ο exchange; εμένα δουλεύει κανονικά! ” @kostakislarisa δες εδώ Πρόβλημα με μαμά εφαρμογή mail
-
Παράθεση από komkar: “Καλημέρα παίδες!Εχθές το βράδυ πέρασα την νέα xtrv rom στο mi4c!Καταρχήν συγχαρητήρια για την δουλειά σας!Μέχρι στιγμής όλα καλά!Μόνο ένα θεματάκι,δεν μπορώ να βάλω το email μου στην εφαρμογή για το mail!Βάζω κανονικά το mail και τον κωδικό και πατάω σύνδεση και μου βγάζει τις ρυθμίσεις διακοσμιτή και όταν πατάω οκ μου βγάζει αυτό......!Έχουμε κάτι γι αυτό;;; ” Καλησπέρα σου, το αντιμετωπίζω και εγω με exchance λογαριασμό και συγκεκριμένα outlook. Πρόκειται μάλλον για γενικ…
-
Ένα θέμα που αντιμετωπίζω από την στιγμή που πέρασα την xtvr και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την rom ή με κάποια ρύθμιση που εχω κάνει είναι το εξής: Όταν με καλέσουν και η συσκευή είναι σε οριζόντια θέση οθόνη/ήχος/δόνηση παίζουν κανονικά, όταν όμως το πάρω στα χέρια μου να απαντήσω η οθόνη σβήνει (ήχος και δόνηση συνεχίζουν) και για να απαντήσω θα πρέπει να ξεκλειδώσω την οθόνη ( power ή double tap) .. Αν δεν κάνω κάτι η οθόνη παραμένει μαύρη και κλειδωμένη μέχρι να τελείωσε η κλήση. Έχει ιδέ…
-
Παράθεση από gkalen: “FIX zip ΓΙΑ Τα ΘΕΜΑΤΑ στο Gemini , για την 6.11.3... DOWNLOAD FixTheme Gemini 6.11.3 Sendspace.com Mobile File INSTALLATION Μπαίνουμε TWRP .. Install το ζιπ .. Reboot system Done , τα θέματα χωρίς κινέζικα .. ” Κουκλάκι τα θέματα με το Fix!
-
Παράθεση από spideman3: “intheend Το σκορ είναι χαμηλό για MI5 εκτός και αν το έκανες στο καπάκι μετά την εγκατάσταση της rom. Αλλά μικρή σημασία έχει όταν το κινητό ρολάρει απροβλημάτιστα. ” Την μέτρηση την έκανα σήμερα στην δουλειά μετά από χρήση, τηλέφωνα, mail κλπ όποτε δεν είναι οι ιδανικές συνθήκες μέτρησης παραταύτα μου μοιάζει μια χαρά, δεν το λες και λίγο 122Κ..!! Τέσπα κρατάω το τελευταίο, το κινητό φυσάει
-
Έγινε χθες η εγκατάσταση σε gemini. Το τηλ πάει σφαίρα, lag ανύπαρκτα, θέματα δεν έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής με εξαίρεση ότι με το mifit του @maddoctor δεν ξεκλειδώνει την οθόνη με το miband2 κάτι που διορθώθηκε όταν πέρασα αυτή του playstore... (ΑΓΝΩΣΤΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ mifit...). Από μπαταρία δεν έχω ακόμη άποψη αλλά αν κρίνω από την thunder του @gkalen θα συμβούν ωραία πραγματάκια . Και για τους φανατικούς του antutu βάζω και μια μέτρηση πριν λίγο σε πραγματικές συνθήκες και μετά από χρήση.…
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “ @tasosko έγραψε: εβαλα αυτο XposedInstaller_3.0_alpha4.apk αυτο λενε οτι κανει για το mi5 @Antonios Gagas έγραψε: το θεμα ειναι συμβατοτητας αφου τα κανεις ολα σωστα ,,,, ” @Antonios Gagas έτσι από απορία και αν θες το μοιράζεσαι μαζί μας. Τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και χρειάζεται να περάσεις οοολα αυτά τα επιπλέον (και συνήθως μη συμβατά μεταξύ τους) στο κινητό? Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη λειτουργία/εφαρμογή που μας διαφεύγει???
-
Αντιμετωπίζω και γω το ίδιο θέμα με το κινέζικο TWRP , έκανα μόλις flash την xtvr beta1 για MI5 και για να το κάνω χρειάστηκε να περάσω το TWRP του mic μέσω adb , αφού το πέρασα και έκανα το flash η νέα ρομ τρέχει κανονικά (εύγε με την ευκαιρία κύριοι..!), όμως έκανα δοκιμή να μπω TWRP και εμφανίζεται ΠΑΛΙΙΙΙ to γ@μωκινέζικο σε μπλε χρώμα. Πως ιγκινεν αυτό ρε παιδιά?? Και άντε το περνάω ξανά με adb , είναι λογικό να γίνεται αυτό?
-
Παράθεση από gkalen: “@tasosko Δεν υπάρχει πρόγραμμα για o/c , από το κέρνελ εξαρτάται .. Το ξεχνάς αυτό , μία χαρά είσαι , έχεις και Mi5 που τρέχει του σκοτωμου , πήγαινε δες μία formula 1 να σου φύγει ή κάψα .. 100.gif ” Σχόλιο για stick στην αρχή του νήματος...Επικό!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από caeser: “Το χρησιμοποιεί (χρησιμοποιούσε) κανείς? Σταμάτησε να συνεργάζεται με την έκδοση 49.0 του Firefox και μας άφησε στα κρύα του λουτρού... Καμιά αξιόπιστη εναλλακτική παίζει? ” να μετακομίσεις στον chrome που παίζει ” Μπα... δεν παίζει αυτό το σενάριο! Thanks though! ” @caeser Γιατί όχι σε chrome? Έχω τον λόγο μου που σε ρωτάω...
-
Samsung galaxy s3 mini
ΜήνυμαΥπάρχει κανείς που να ξέρει που μπορώ να αλλάξω σπασμένη οθόνη από το κινητό αυτό?
-
Παράθεση από maddoctor: “Του playstore είναι πιο παλιά συνήθως. Ότι σε βολεύει... ” όποτε αν καταλαβαίνω καλά περνάω άφοβα την δική σου ξανά, αυτή είναι η δική σου γνώμη? @gkalen τι καινούρια μας φέρνει από αύριο με τις stable , θα έχουμε κάνα preview
-
Παράθεση από intheend: “Περάσα χθες την ρομ σου @gkalen εκανα FR, και τραβηξα το back up απο micloud . ολα καλά , γρήγορη, για αυτονομια θα ενημερωσω αφού την δουλέψω λίγο παραπάνω . Μόνο 2 θεματάκια μεχρι στιγμής. 1, KLO bug report has stopped working. 'Eχω κάνει reboot και clear cache, δεν έλυσαν το πρόβλημα και δεν ξέρω κατα πόση αυτό επηρεάζει την γενικότερη λειτουργία της συσκευής. 2, Στην εφαρμογή του @maddoctor 2.2.1 έκδοση, ενω η εφαρμογη λειτουργεί κανονικά οταν παταω το εικονίδιο ¨ξεκλ…
-
@maddoctor την χρησιμοποιώ καιρό τώρα, απο τότε που μας την έδωσες ουσιαστικά και απροβλημάτιστα μέχρι και χθες. 'Εκανα καθαρισμό και log in ξανά αλλα δεν έλυσε το πρόβλημα δυστυχώς.... μήπως downgrade ή να περασώ την official (για αρχή) θα έκανε κάτι ?
-
Περάσα χθες την ρομ σου @gkalen εκανα FR, και τραβηξα το back up απο micloud . ολα καλά , γρήγορη, για αυτονομια θα ενημερωσω αφού την δουλέψω λίγο παραπάνω . Μόνο 2 θεματάκια μεχρι στιγμής. 1, KLO bug report has stopped working. 'Eχω κάνει reboot και clear cache, δεν έλυσαν το πρόβλημα και δεν ξέρω κατα πόση αυτό επηρεάζει την γενικότερη λειτουργία της συσκευής. 2, Στην εφαρμογή του @maddoctor 2.2.1 έκδοση, ενω η εφαρμογη λειτουργεί κανονικά οταν παταω το εικονίδιο ¨ξεκλείδωμα οθόνης" τοτε βγαζ…