Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 691.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από GnF: “Εγώ δεν μπορώ πλέων τα μπουρδελοπροβληματα με το διαολο Beta root. Και με τα ονόματα ρε παίδες αφού πάτε για νέα ρομ ξεχωριστε τα. Τι xtrv gtv. Η το ένα η το άλλο. Τι βιασύνη είναι αυτή. Όταν θα έχετε έτοιμη την xtrv η ότι άλλο είναι βγάλτε την. ” Παράθεση από GnF: “Μανιους μίλησα εγώ για official? Μακάρι να ήμουν παιδάκι οπότε ευχαριστώ. ” Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το ξέσπασμα οργής!! Απο την στιγμή που δεν σε ανάγκασε κανείς να βάλεις την όποια GTV ή XT…
-
Παράθεση από netblues: “Ναι το heart rate ειναι οπως στα βηματα, το κανεις να μετραει οποτε θες. Ορεξη να εχεις να ρυθμιζεις. Οσο για τα alarms, τι? μονο 3? Απειρα, μεχρι και smart που σε ξυπναει λεει στην ωρα του φυσικου σου κυκλου, οτι και αν σημαινει αυτο... Προφανως αν δουλευει πολυ το heart rate η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα, οπως και με τις πολλες δονησεις. Εχει και ωραιο widget, fully configurable που λεμε και στα ελληνικα. Εκτος απο κλειδωμα ωστε να μην το κλεινει το mui κατα ταλλα δουλε…
-
Παράθεση από gkalen: “@ThanosL Μπορείς να ενημερώσεις για το πώς ακριβώς έχεις "αυτόματο" update ??? Γιατί εμείς δεν έχουμε και καλο είναι να το μάθουμε κι αυτό ... ” @gkalen Μόλις είδα στο κουπόνι του ΟΠΑΠ ότι η πιθανότητα να μην πάρεις ποτέ (κανονική) απάντηση έχει κλειδώσει στο 1,01. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε
-
Η τιμή του νέου Mi Note 2
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Παράθεση από ev3rflow: “Αν όντως είναι έτσι, μιλάμε για ένα δυναμικό comeback στην κατηγορία των premium phablets! Αρκεί φυσικά να το παρουσιάσει και να το υποστηρίξει όπως του αρμόζει. Μη βγάλει μετά από κανα δίμηνο άλλη συσκευή πιο δυνατή και τραβήξει το χαλί κάτω από το προϊόν της! ” Μη σου φανει περιεργο να βγαλει μετα απο κανα εξαμηνο και το Mi note pro 2. ” Παίζει και το εξάμηνο να είναι πολύ...
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kostas25: “Εχω το redmi note 3 οχι το pro...Φοραω αυτη τη στιγμη πανω τη δικια σας την stable 7.3. ” Λογικά έχεις twrp....Αντιγράφεις την ρομ στο κινητο... Μπαίνεις σε twrp με volume + & power wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik art cache,cache,data και swipe to wipe.. 14566-Wipe-factory-reset-jpg Αν κάνεις μόνο Dalvik kai cache άλλα όχι data, ΔΕΝ χάνεις/ σβήνεις τα δεδομένα χρήστη στο κινητό σου αλλά παίζει να έχεις δυσλειτουργίες μετά σωστά? @geoanto555 ”
-
Προσπαθώντας να περασω να περάσω την ROMτου gkalen (η όποια άλλη ROM) στο τηλ μου γίνεται η εξης παραξενιά. Περνάω με copy paste το zip αρχείο χύμα μεσα στο τηλ αλλα οταν πάω απο TWRP να το αναζητήσω δεν το βρίσκω μεσα στο tree του κινητου . Διαπιστώνω οτι απο TWPR διάβαζει το dir "Internal memory" και ότι ενω είναι επιλεγμενη η εσωτερική μνήμη ως αποθηκευτικος χώρος , το μεγεθος της μνήμης που "βλέπει" είναι 0mb και ο φάκελος sdcard άδειος... Edit: το πρόβλημα λύθηκε με την βοήθεια του @pechr ,…
-
Προσπαθύντας να περάσω την ROM του gkalen στο τηλ μου γίνεται η εξης παραξενιά. Περνάω copy paste το zip αρχείο μεσα στο τηλ αλλα οταν απο TWRP να το αναζητήσω δεν το βρίσκω μεσα στο tree του κινητου. Διαπιστώνω οτι απο TWPR διάβαζει το dir "ROOT" το αρχείο ειναι περασμένο στο dir "Internal memory" (επισυναπτω φωτο). Έχει συμβεί και σε αλλον αυτό, ? Γιατι διαβάζει άλλο dir το TWRP και τελικα πως λύνεται το θέμα αυτο? Edit: το πρόβλημα λύθηκε με την βοήθεια του @pechr , εφταιγε η έκδοση του TWRP …
-
Βρήκα το παρακάτω Enable Qualcomm's MpDecision Service for Ultimate Battery Performance for Mi 5. - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum το όποιο περιγράφει την διαδικασία να περάσεις το Mpdecision στο Mi5 και εχει μεγάλη διαφορά στην μπαταρία (προς το καλό βεβαιώς βεβαιώς ) Υποθέτω πως γίνεται να περαστεί και στην δική μας ρομ μιας και η βαση της είναι η China stable ? Ποιό αρχείο επιλέγουμε απο τα αρχεία που έχει για enable το άρθρο για την δικη μας stable 8.0.12? Προφανως αφορά και άλ…
-
Καλησπέρα, εχω περάσει την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_gemini_Stable-V8.0.12.0.zip , ολα λειτουργικά αλλα μάλλον κατι παίζει με την μπαταρία. Το φορτίζω και την στιγμή που το βγάζω απο την πρίζα κατευθείαν παει στο 99% (έχω κάνει calibration δις.. .) Δεν βγάζω μέρα με περισσότερο απο 30% , χωρίς βαριά χρήση, εχω rootαρει και χρησιμοποιώ greenify. Σήμερα για πείραμα το φόρτισα κλειστό, εχω κάνει επιτηδες ελάχιστη χρήση , εχω wifi και bluetooth ανοιχτό αλλα 3 κλήσεις του λεπτού και καθόλου σκάλισμα κ…
-
Πάμε για παράταση μάλλον...
-
Παράθεση από pechr: “Τώρα ας σκεφτούμε ποιες ROMs έχουν odex αρχεία;;; Μήπως αυτές που πήραν πρόσφατα ελληνικά;; ” Ποιές πήραν πρόσφατα ελληνικά? Μιλάς με γρίφους (για εμας τους άσχετους) Γέροντα Χρήστο @pechr
-
Παράθεση από geoanto555: “Άνοιξε την ρομ.... στον υπολογιστή σου.. Δεν είναι μέσα; ” το βρήκα το zip που θέλουμε, το πέρασα, όταν μπαίνω απο solid explorer το βλέπω κανονικά , όταν όμως πάω απο twrp όμως είναι άφαντο... Μου πρότεινε ο mad να το περάσω στο root (που υπάρχει σαν directory) ούτε να το περάσω το zip με copy paste απο τον explorer εκεί μπορώ, ούτε να το πετάξω μέσα χύμα με καλώδιο...Τι κάνω?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από intheend: “Τι λάθος έχω κάνει στην διαδικασία?? ” Στις stable πρέπει να φλασάρεις έξτρα το superSU.zipΕίναι μέσα στην ρομ.. αν δεν το βρεις μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού σου.σΕ ” Σε ευχαριστώγια την απαντηση. Επειδή δεν μπορώ να το εντοπίσω το superSU.zip ούτε μεσα στο storage ούτε στο /dir του recovery απο που μπορω να το κατεβάσω και να το περάσω χειροκίνητα?
-
Καλημέρα, μόλις την εγκατέστησα στο Mi-5 απο updater, όλα καλά μόνο που ξαφνικά δεν ειναι rooted to τηλέφωνο. Τι λάθος έχω κάνει στην διαδικασία??
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Η απάντηση στη συνάντηση στις 4 Οκτ 16. :-)A ” Είμαστε το κρυφό όπλο της Google???? Google: Πόσο μεγάλο θα είναι αυτό που θα παρουσιάσει στις 4 Οκτωβρίου; - myphone.gr
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από intheend: “@maddoctor γιατρέ μου προσπαθώ να εγκαταστήσω και ενω τρέχει την διαδικασία της εγκατάσταση στο τέλος μου βγάζει την παρακάτω οθόνη. ” Απεγκατέστησε την παλιά και ξαναδοκίμασε. Η εφαρμογή όπως φαίνεται και στην πρώτη φωτό του νήματος, εγκαθίστατε μια χαρά. Μήπως είχες πριν του playstore? ” Το επιβεβαιώνω και γω, απεγκατάσταση την παλία και η καινούρια παίζει μια χαρά . Για να είναι ολοκληρωμένη η απάντηση την παλια την είχα κατεβάσει απο το miui.c…