Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 691.
-
Πολύ καλησπέρα σας . Η μπάρα αναζήτησης (αρχεία, ονόματα) κλπ στο drop down menu της αρχικής οθόνης απενεργοποιείται και αν ναι πως?
-
Καλησπέρα, πέρασα πριν λίγο την 7.3 σε Μi4i , έγιναν όλα με τις οδηγίες σας , όλα πήγαν κατ ευχήν, μόνη εξαίρεση η κατανάλωση μπαταρίας. Στα στατιστικά χρήσης το " Σύστημα android" είναι στο 29% και το "Λειτουργικό android" στο 26% . Είναι φυσιολογικό?
-
Επιλογή Sim σε mi4i
Μήνυμα@demotapa φίλε μου καλησπέρα, η λύση που ψάχνεις είναι στην εφαρμογή truephone https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=el . Πέρα απ ότι είναι ο κορυφαίος dialer (για τα δικά μου δεδομένα) μπορείς να επιλέξεις να καλεί αυτόματα με την sim που επιθυμείς βάσει της τελευταίες εξερχόμενης ή εισερχόμενη δλδ με ποια sim κάλεσες εσύ τον αριθμό αυτό τελευταία φορά ή σε ποια sim σε κάλεσε ο αριθμός αυτός τελευταία φορά. Ελπίζω να σε βοηθήσει.
-
Παράθεση από Bodai: “@intheend ξαναφλασαρισε την ίδια rom χωρίς κάτι άλλο και θα επανελθουν όλα (εκτός απο ρυθμίσεις,τα apps σου κλπ δυστυχώς) ” @Bodai το έκανα , επανήλθαν όντως όλα , η επιλογή να απενεργοποιήσεις το swipe to unlock πουθενά... Είναι δυνατόν???
-
Παράθεση από Bodai: “@intheend ξαναφλασαρισε την ίδια rom χωρίς κάτι άλλο και θα επανελθουν όλα (εκτός απο ρυθμίσεις,τα apps σου κλπ δυστυχώς) ” @Bodai σε ευχαριστώ για την απάντηση, επειδή μόλις χθες ξαναέστησα το κινητό , εαν πάρωbackup τις ρυθμίσεις app κλπ , έχει νόημα να το κάνω ? Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το backup αυτό στην ξαναπερασμένη rom?
-
Παίδες καλησπέρα, μετα απο ένα άτυχες factory reset έχει χαθεί από το μενού (Ρυθμίσεις -> κλείδωμα οθόνης ->.... )την ρύθμιση όπου απενεργοποιεί το "swipe to unlock" της αρχικής οθόνης (feature που είναι εξαιρετικά εκνευριστικό..) .Φοράω την GTV 7.2 . Έχει ιδέα κανείς πως το απενεργοποιώ τελικά? ?
-
Παράθεση από roseman1986: “Εγώ προτιμώ το chompSMS , υποστηρίζει 160 χαρακτήρες (μετατρέπει σε κεφαλαία μετά τους 70 χαρακτήρες το SMS) , υποστηρίζει 2 sim , υποστηρίζει επεξεργασία στην εμφάνιση , θέματα και dark mode. ” Καλημέρες, το εγκατέστησα πριν λίγο αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει την συσκευή μου παρότι αναφέρει το αντίθετο ( chompSMS - Change Log) . Επίσης πολλοί παραπονιούνται ότι παρότι στέλνουν από την sim 2 η εφαρμογή στέλνει από την sim1 κάθε φορά ( Fix your dual sim feature! – Suppo…
-
Παίδες καλησπέρα. Παρακολουθώ το νήμα και κάνοντας μια μικρή έρευνα, βλέπω οτι για android 5.0.** και προγενέστερα δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να αντικαταστήσει την stock τoυ κινητού μας ( mi4i το δικό μου) επιτυχώς. Η stock εφαρμογή για όσους την δουλεύουν έχει διάφορα θέματα (για τα δικά μου δεδομένα) π.χ την απουσία customization και το κυριότερο απουσία dark mode (αν κάνεις το λάθος να την ανοίξεις πριν τον ύπνο χάθηκες...). Υπάρχει κάποια εφαρμογή τελικά που να μπορεί να χρησι…
-
Καλησπέρα, μπορώ να κάνω από stable 7.2 rollback σε 7.1 με την ίδια διαδικασία που έκανα 7.1 σε 7.2? Για κάποιο λόγο έχω lag σε εφαρμογές και εμφάνιση εικονίδια και σήμερα ανακάλυψα ότι ο mediaserver δουλεύει στο αξιοσέβαστο 21%.
-
Καλημέρες Καλήμερα @intheend Ποια συσκευή έχεις; (Είμαι με κινητό και δεν μπορώ να την δω) - Xiaomi Mi4i Ποια rom είχες πριν; - 7.1 Stable (με την μεγαααάλη βοήθεια του dnomikos!) Με ποιον τρόπο πέρασες αυτή τη rom (ενέργειες); Μέσω του updater του κινητού, copy το αρχείο στο κινητό, update.zip κλπ κλπ.
-
Καλημέρα σε όλους. Πέρασα την 7.2 στο κινητό μου , όλα πήγαν καλά, η διαδικασία πλέον είναι απλή. 2 λεπτομέρειες όμως που θα ήθελα την γνώμη/συμβουλή σας. 1, Όταν μετακινώ εικονίδια από την οθόνη 2 στην αρχική στο σημείο της μετάβασης του εικονιδίου που αλλάζει η σελίδα, η οθόνη τρεμοπαίζει σε μπλε χρώμα (flickering), άλλαξα θέμα και πάλι το ίδιο. 2, Όταν ξεκλειδώνω την οθόνη απο idle κατάσταση , τα εικονίδια εμφανίζονται από το βάθος της οθόνης μέχρι να κάτσουν στο προεπιλεγμένο σημείο. στα μάτ…
-
Παράθεση από caeser: “Το σίγουρο είναι ότι εάν υπήρχε κάποια "εσωτερική" πληροφόρηση, πολύ σύντομα θα γινόταν "εξωτερική", στα πλαίσια της άμεσης ενημέρωσης των μελών του φόρουμ! Ποτέ δεν κρατάμε κρυφές ή μυστικές "πληροφορίες" που τυχόν έχουμε, μακριά από τα μέλη μας... (εκτός εάν πρόκειται για ανακρίβιες, οπότε, όπως όλοι μας φυσικά, πρέπει να προσέχουμε πριν τις δημοσιοποιήσουμε) ” Νομίζω παρεξηγήθηκα. ίσως και να το έγραψα περίεργα. Αυτό που ήθελα να πω είναι αν ξέρουμε κάτι παραπάνω γιατί τ…