Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-691 από 691.
-
Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i
intheend - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από intheend: “Μου απαντάς το προφανές. Έχω προσπαθήσει και δεν τα έχω καταφέρει και γιαυτό έγραψα το παραπάνω. ” ελα στο chat ” Ένα ΜΕ ΓΑ ΛΟ ευχαριστώ στον Δημήτρη για την βοήθεια του . Μου έδειξε έμπρακτα γιατί το forum αυτό είναι ομάδα και γιατί καταφέρατε/με την 1η θέση.
-
ΜήνυμαΜου απαντάς το προφανές. Έχω προσπαθήσει και δεν τα έχω καταφέρει και γιαυτό έγραψα το παραπάνω.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε. Ξεκίνησε εξαιρετικά βέβαια μετά και τα τελικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας . Αποτέλεσμα ενδεικτικό της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται στο φόρουμ αυτό. Θέλω την βοήθεια σας . Υπάρχει κάποιος/α στην περιοχή του Μεσολογγίου/Αγρινίου που μπορεί να με βοηθήσει να κάνω εγκατάσταση την ελληνική ρομ?
-
Παράθεση από Giannisagal: “Στις 18.00 ανοιγω σαμπανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οσοι θα ειναι διπλα μου θα ακουσουν το μπαμ.....εσεις που ειστε μακρια μου ???? θα το καταλαβετε!!!!!!! ” Θα ακουστεί μέχρι Πεκίνο μεριά το μπαμ όπως όλα δείχνουν ! Υγεία...
-
το κουκί έπεσε για το φόρουμ μας. user = fofiko . GO GO GO
-
Flash με το MiFlash (VIDEO)
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Βέβαια, φαντάζομαι ότι γνωρίζεις ότι ΠΡΩΤΑ περνάς με το MiFlash την fastboot rom, και μετά αυτή που σου έδωσα από πάνω ... ” Με πρόλαβες... Μια ακομη ερώτηση η xiaomi-miui-hellas-5.0.2_ferrari_Stable-V7.0.3.0.zip μπορεί να περάσει και απευθείας μεσω recovery , την περναω χυμα στο directory και την διαλέγω απο το recovery mode δλδ? Προκαταβολικά συγνωμμη αν σε βγάζω off topic αλλα ειμαι νέος στο "οικοσύστημα" της xiaomi/miui και εχω χαθεί λίγο, μάλλον όχι λίγο, πολύ
-
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για την αστραπιαία απάντηση! Και τώρα που γύριζει, εστω οτι δεν έχει θέμα όντως ο τρόπος αυτός και θέλω να περασω την MIUI7 , ποια ειναι η stable που περνάω για αρχή (εφόσον υπάρχει... )
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ο οδηγός αυτός ισχύει και για mi4i?
-
Credentials wipe out
ΜήνυμαΠαίδες αντιμετωπίζω το εξής, ανά 20-30 ημέρες και για κανένα προφανή λόγο μου ζητάει όλα τα credentials σε κάθε υπηρεσία που είμαι γραμμένος και απαιτούνται κωδικοί (π.χ cloudmagik , το app της wind , κλπ κλπ) το αντιμετωπίζει κάνεις άλλος το θέμα αυτό? Δεν συμβαίνει μετά απο κάποιο update ούτε έχω flasharei καμιά rom , είμαι με την MIUI 6.7.2.0.