Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 691.
-
Παράθεση από demakhs: “όπως τα είπαμε, τα επιβεβαίωσα σήμερα. θα χαρακτήριζα το mi 9t pro, ως ένα...σύγχρονο mix 2s. η χρήση της gcam, απαραίτητη και στα δύο για συνθήκες χαμηλού φωτισμού/νύχτας. όταν φτάσει στα 300 ευρώπουλα, το χτυπάς άνετα το τουμπανέιρο και κάνεις πλάκα σε ναυαρχίδες. ” Ποτέ λες μάστορα να πέσει στα 300 το τουμπανακι?
-
Καρφί πέρασε σε polaris. Goooddd
-
Περαστηκε χθες βραδυ σε mix 2s, όλα περίφημα, καλό standby μέχρι στιγμής και κανένα θέμα
-
Παράθεση από komatoza: “Το Mix2s είναι ακόμα σε Android P οπότε δεν τίθεται θέμα γίνεται update με τον παραδοσιακό τρόπο. Είναι μόνο δύο συσκευές που πήραν το Android Q και έχουν θέμα Mi9 και K20 pro. Μια ερώτηση παιδιά στο άσχετο και σχετικό... Εμείς που πήγαμε στο Android Q έπρεπε να κάνουμε καθαρό install η δεν πειράζει και το κλασικό? ” Σαλάτα γίναμε :Ρ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sakis*68: “Εκανα update το TWRP και εβαλα τη rom καθως και το magisk . Μας μπερδεψατε λιγο, ” Πως να κάντε την αναβάθμιση στο Android 10 από 9.8.8 => 9.8.10 (το TWRP δεν υποστηρίζει το decryption) Αυτή η οδηγία αφορά ΜΟΝΟ τα Mi 9 και το RedMi K20 PRO που έχουν Android 10 Q και όχι τις άλλες συσκευές... Αυτό όμως φαίνεται ότι μπέρδεψε πολλούς που νόμιζαν πως όλες οι συσκευές θα έπρεπε να ακολουθήσουν αυτές τις οδηγίες.. ” Δημήτρη έτσι που το γράψατε αυτό μας κ…
-
Παράθεση από thodoris82: “Σε Mi Mix 2s ολα καλα και με το fix του updater μου ήρθε κανονικά η ενημέρωση για αναβάθμιση.... τώρα μένει να τσεκαρω μπαταρία Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάνε ένα σχόλιο για μπαταρία μόλις έχεις εικόνα
-
Xiaomi mi 9
ΜήνυμαΑπευθείας μετά το update η έπαιξε κανονικά και το έκανε σε άσχετο χρόνο?
-
Παράθεση από thodoris82: “Σε mi mix 2s όλα καλά η εγκατάσταση... Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Απο μπαταρία τι λέει?
-
Παράθεση από thodoris82: “Παράθεση από intheend: “Σε mix 2s κάτι που έχει βελτιώσει αισθήτα ( αλλά όχι έχει διορθώσει) είναι η αυτόματη λειτουργία στο dark mode. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά έχει μειωθεί πολυ το θέμα ” Είχες κάποιο θέμα με την εγκατάσταση; ” όχι, η rom είναι προβληματική.
-
Σε mix 2s κάτι που έχει βελτιώσει αισθήτα ( αλλά όχι έχει διορθώσει) είναι η αυτόματη λειτουργία στο dark mode. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά έχει μειωθεί πολυ το θέμα
-
Παράθεση από amavroudis: “Στο polaris τα ίδια σχεδόν από τη προηγούμενη. Επαναφορά backup μέσω twrp. Δεν έχω τολμήσει να περάσω τις δύο τελευταίες. ” Τι σου έκανε ακριβώς?
-
Παράθεση από hajis: “Παράθεση από Germak: “όσοι έχετε πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη απενεργοποιήστε το anti flicker mode. ” Που είναι αυτό ; Συγνώμη που ρωτάω απλά για να μην ψάχνω μια ώρα να το βρω. ” Που υπάρχει αυτή η ρύθμιση γνωρίζουμε? @MIUI_ART
-
Παράθεση από Dimos Foutsis: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από greekdevil: “πίξελ και τρεμοπαιξιματα στην οθόνη κλειδώματος είδα! ” Και εγώ τα έχω αυτά.Για τα άλλα δεν τα είδα. Πώς τη πέρασες; Τι είχες πριν; ” Και μενα μαυριζει οθονη και τρεμοπαιζει σε mi mix 2s γυρισα στην προηγούμενη . Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μέχρι στιγμής το τρεμοπαιγμα έχει συμβεί μια φορά, όπως και η μαύρη οθόνη που δεν παίρνει μπρος με τίποτα. Όμως η αυτονομια είναι πολύ καλή, εντυπωσιακά…
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από greekdevil: “πίξελ και τρεμοπαιξιματα στην οθόνη κλειδώματος είδα! ” Και εγώ τα έχω αυτά.Για τα άλλα δεν τα είδα. Πώς τη πέρασες; Τι είχες πριν; ” Την πέρασα και γω. Δυσκολεύτηκε (πολύ χρόνο....) στο twrp αλλά εντάξει μέχρι τώρα. Μόνη παραξενιά (έως τώρα) από κλειδωμένη οθόνη αν πατήσεις το power δεν εμφανίζει το wallpaper την 1η φορά. Από την 2η και μετά παίζει κανονικά. Από μπαταριά φαίνεται αξιοπρεπής.
-
Έχω περάσει magisk , αν περάσω στην ίδια εκδοσή rom άπω πάνω θα μείνει το magisk η θέλει από την αρχή?
-
Παράθεση από thodoris82: “Σε MiMix 2S όλα καλα.... ” Και απο αυτονομία όλα καλά?