Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 691.
-
Το dark mode το έχεις απενεργοποιησει και σου βγάζει παραπάνω μπαταρία @amavroudis?
-
Σε mi mix 2s όλα δουλεύουν κανονικά και η μπαταρία ακόμη καλύτερα.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Ναι Γιώργο...βασικά δεν τις σβήνει... παράδειγμα το google duo...μόνο της φωτογραφίες καταφέρα... ” Εμενα μου το ξερίζωσε μια χαρα πάντως Παράθεση από Octaviastikos: “ ”
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν το έχω δοκιμάσει σε Android Pie αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει διαφορά. ” Λειτουργεί εξαιρετικά, συγχαρητήρια για την δουλεία σου!
-
@George Kaggelaris Καλησπέρα. Σε mi mix 2s με Pie προχωράω άφοβα?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Βρήκες άκρη?
-
Ομορφιές οπως πάντα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Βλέπω το mi band 3 συνέχεια ως δώρο στο gearbest, μάλλον έχουν μεγάλο στοκ από αυτό αλλά όχι μεγάλες πωλήσεις σε αυτό.
-
Παράθεση από vayio: “@intheend Δεκτό αυτό που γραφεις και θα το δοκιμασω. Το 'σκεπτικό' της συσκευής δε μπορω να καταλάβω... Δηλαδή ανιχνεύει αμφιβόλου ασφάλειας πληκτρολόγιο και απο αντίδραση δεν εγκαθιστά το δικο του? Περίεργο... Το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό καθαυτό το gboard (αν θέλω το εγκαθιστω σαν απλό app), αλλά το οτι πλέον δεν έχω stock keyboard ως app συστήματος ” Δεν έβαλα "-" στην πρόταση σωστά πράττει η συσκευή στην αρχική μου απάντηση και άλλαξε το νόημα όλης της πρότασης. Τεχνικ…
-
-
Παράθεση από vayio: “Ερωτηση: Χρησιμοποιω ως πληκτρολόγιο το cheetah keyboard. Στην 8.7.10 είχα απεγκαταστησει το Gboard με system app remover (root), επειδή συνεχως μου το εμφάνιζε ως κύριο πληκτρολόγιο, ενω είχα επιλέξει το cheetah. Γιατί στην εγκατάσταση της νεας ROM δεν μου το εγκαθιστά πάλι, ενώ το επιλέγω στην aroma? Ούτε το shiftkey εγκαθιστά (ουτε με την 8.7.12 τα είχε βάλει) ... Σε ενδεχόμενο factory reset, δε θα έχω πληκτρολόγιο να δουλεψω! ” Για κάποιο λόγο το έχεις επιλέξει το συγκεκ…
-
Χαιρομαι που βοήθησα. Και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Την επόμενη εβδομάδα τώρα η δοκιμή γιατί την πέρασα ήδη από το mail
-
Xtrv σε όλες όσες κατεβάζω, λες να παιζει το θέμα εκεί?? Υπάρχει η δυνατότητα να τραβήξω και να ξαναπεράσω το αρχείο του updater ξεχωριστά μπας και ??