Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 691.
-
Έκανα μόλις την προβληματική 24.5 format data-> fr και φλασαρα την 8.5.3 , ολα πηγαν καλα αλλα bootarei στο twrp , τι μπορεί να φταίεί και πως το λύνω?
-
Παράθεση από apostolisni: “Παράθεση από nikosprov: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από nikosprov: “ ” Εμένα στο 59.6% η κατανάλωση στο σύστημα android se sagit. Κάτι δεν πάει καλά... ” Ελπίζω να στρώσει με κάνα fix η με την 10.Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και μένα το ίδιο σε sagit. Η κατανάλωση του android στο 57% και καίει συνεχώς η πλάτη του τηλεφώνου. Ακόμα και με μια κλήση. ” @MIUI_ART Δημήτρη μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί δυστυχώς τα τηλέφωνα μας είναι δυσλειτο…
-
Παράθεση από Anritsu: “Παράθεση από Stan_D: “Τελικά είχαμε κάποια εξέλιξη για το 3S; Ποιά ROM προτείνετε; Να περιμένουμε για την καινούργια καλύτερα; ” Δεν ξέρω τι έχεις αλλά εδω και καιρό έβαλα την 9.5 global και ξεμπερδέψα με φλασαρίσματα και σκοτούρες . Δεν σπάει δεν χαλάει . Αρνητικά ίσως ο βοηθός που δεν φεύγει και οτι τα εικονίδια πάνε το πολύ 4 Χ 4 και έτσι δημιουργούνται πολλές επιφάνειες . Μπαταρία αξιοπιστία ταχύτητα φουλ σε βαθμό που αδιαφορώ υπερπλήρως για την 10 ” Συμφωνώ ,όπως ακρι…
-
Παράθεση από nikosprov: “Είναι λογική τόση κατανάλωση από το σύστημα; έχει να κάνει με την ρομ; την άρωμα. 24 έχω σε mix2fc93441b0dc17e43b7bfe9a6c11f166f.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμένα στο 59.6% η κατανάλωση στο σύστημα android se sagit. Κάτι δεν πάει καλά...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από nikfregs: “Ιδια μαζι μου εννοεις η ιδια με πριν? εγω εβαλα την 8.5.17 προς το παρον και ησυχασα, θα περιμενω την επομενη ” Ναι φίλε μου. Την 24.5. καταπίνει σαν τρελή δυστυχώς... Την 17 την έβαλες με factory reset ή απλά την πέρασες από πάνω? Διορθώθηκε η μπαταρία? ---------------------------------------------------- και η εικόνα @MIUI_ART
-
Υπάρχει θέμα και στνη απλή XTRV . Προσπαθησα πριν λίγο να περάσω την απλή κάνοντας την διαδικασία με τον enc φάκελο, προχώρησε η διαδικασια μεχρι το σημείο που έκανε κρυπρογράφηση τα δεδομένα. Εκει και αφου γέμισε η μπάρα εμεινε πάνω απο 20 λεπτά χωρις να προσωράει. Το εκανα επανεκκίνηση και με εβγαλε στο twrp μας αλλα η εσωτερική μνήμη είναι άδεια απο δεδομένα. Κατεβαζω ξανα την rom και βλεπουμε... ----------------------------------- Edit κατέβασα την rom και ενω βλεπει την συσκευή ο υπολογιστη…
-
Παράθεση από gkalen: “@memostrikas Μπαινεις σε twrp .. Wipe / .. και swipe to factory reset .. σύρε δεξιά .. Install / .. και επιλέγεις το zip της Ρόμ .. και swipe to confirm flash .. Αφού τελείωσει η εγκατάσταση θα πατήσεις το αριστερό κουμπί που λέει , wipe cache and dalvik cache .. Μετά reboot system Done .. Στη περίπτωση που σου βγάλει κόκκινα με το swipe to factory reset τότε θα χρειαστεί format data οπότε θα πας σε άλλη διαδικασία .. Πρώτα θα κάνεις Reboot / recovery .. Μετά Wipe / .. και …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από aeriko7475: “Το κάνω αυτό που λες, όντως με ρωτάει (αν και αυτό το έχω προεπιλογή από την αρχή) αλλά την επόμενη φορά με ξαναρωταει και δεν τηλεφωνεί αυτόματα με την κάρτα sim που θέλω. Edit: Δηλαδή αυτό που εννοώ είναι ότι έχω 2 ομάδες (φίλοι & οικογένεια). Στον τηλεφωνικό κατάλογο όσους έχω στην ομάδα "φίλοι" όταν επιλέγω το άτομο για να το καλέσω να καλεί κατευθείαν από την sim1 και όταν επιλέγω άτομο από την ομάδα "οικογένεια" να καλεί κατεθείαν από την sim2. Απλά το ρωτάω αν γί…
-
-
Παράθεση από leotzian: “@intheend και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα είχα το έψαξα πολύ η καλύτερη επιλογή για μένα είναι το macrodroid-device automation κάνει και πολλά παραπάνω... Sent from my U65GT using TTapatalk ” σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση και την πρόταση σου. Μια ερώτηση μόνο, θέλει root η λύση αυτή?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα πας Ρυθμίσεις και πάνω πάνω στην μπάρα αναζήτησης θα γράψεις Αθόρυβο ή Μην ενοχλείτε και θα σου βγάλει πρόταση να πας στο μενού. Εκεί θα επιλέξεις τον Προγραμματισμός ώρας ενεργοποίησης και θα κάνεις τις επιλογές που θέλεις. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53245/ ” Σε αυτό κάνει προγραμματισμένη σίγαση. Στην ρύθμιση που ( μάλλον) έχει αφαιρεθεί μπορούσες να βάλεις το τηλ σε flight mode για το διάστημα της ώρας που επιθυμούσες. Έτσι γλυτώνεις και ανούσια τηλέ…
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από amavroudis: “@intheend Settings, battery & performance, battery usage, automated tasks Δες το πρώτο πάνω πάνω... ” Δες τι επιλογές εχω . ” @MIUI_ART Γνωρίζεις κάτι σχετικά με την ρύθμιση αυτή?
-
Παράθεση από amavroudis: “@intheend Settings, battery & performance, battery usage, automated tasks Δες το πρώτο πάνω πάνω... ” Δες τι επιλογές εχω .
-
Μπορεί να με βοηθήσεις που βρίσκεται η ρύθμιση να μπαίνει σε aeroplane mode (αλλά όχι να απενεργοποιείται τη συσκευή) με χρονοδιάγραμμα π.χ από 13¨00 εως 14¨00.Από τη αλλαγή και μετά σε global source το έχω χάσει....