Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Γεια σας παιδιά. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Πρόσφατα κάποιος μπήκε στον λογαριασμό μου mi account από δικό μου λάθος και προσπάθησε να ξεκλειδώσει τον bootloader του δικου του κινητό (Poco) έχοντας το στο κινητό του και στον υπολογιστή του. (Στο κινητό μου έχω ήδη ξεκλειδώσει τον bootloader, Mi9 T) Η ερώτηση μου είναι η εξής. Χρησιμοποιώ σήμερα Pixel experience rom. Μπορεί με κάποιο τρόπο αυτός και ενώ έχει πρόσβαση στον mi λογαριασμό μου να κλειδώσει το κινητό μου, τον bootloader η και να διαγρά…
-
Τελικά δοκιμάσα να βάλω την συγκεκριμένη rom μετά από την pixel experience μετα από format με twrp πάντα αλλά δεν δούλεψε και έβαλα ξανά την PE. Το αναφέρω σε περίπτωση που κάποιος θέλει να το κάνει. Λογικά μόνο με mi flash μόνο κλπ.
-
Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Δεν έχω υπολογιστή αυτές τις μέρες κ θέλω να πάω pixel experience σε στην miui του site Μπορώ μέσω twrp να την περάσω κατευθείαν χωρίς reset κλπ η θα γίνει ζημιά με το κινητό;
-
Επειδή αυτές τις μέρες δεν έχω υπολογιστή μέσω του twrp απλώς δεν μπορώ να την περάσω;
-
Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις. Επειδή δεν είμαι πολύ γνωστής της διαδικασίας και έχω "brickαρει" το κινητό μου μια φορα, μπορειτε να μου πείτε με απλά βήματα πως περνάω την rom σε Mi9t? Έχω ήδη περασμένο twrp με pixel experience rom και θέλω να δοκιμάσω την συγκεκριμένη. Επίσης σε όποιον γνωρίζει, το fb messenger δουλεύει κανονικά; Διότι στην έκδοση 12.1.1 αν θυμάμαι καλά τα συννεφάκια των συνομιλιών ήταν τετράγωνα και δεν εμφανιζόταν σωστά. Ευχαριστώ προκαταβολικά.