Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 500.
-
Πέρασα την νέα έκδοση και το αναγνωρίζει! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την Stable - V7 1.5.0! Θα κατεβάσω την νέα(τώρα είδα ότι βγήκε) και θα ξαναδοκιμασω. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δεν μου κανει συνδεση με τη συσκευη ! πφφφφφφφφφφφφ ! αυτο εγινε και με την προηγουμενη εκδοση σημερα ! με λιγα λογια εδω και μιση μερα δεν συνδεεται ! (εχει μπαταρια)
-
απο αλι ειχα παραγγειλει πριν χρονια 3 κινητα αξιας 750 ευρο !(3 zte nubia z5s) ειχε γινει λαθος στην παραγγελια (το ενα ηταν z5s mini)και μετα απο δεκαδες μνμ βρεθηκε η ακρη (μου επεστρεψε την διαφορα )! αν δεν πατησεις την επιλογη οτι η παραγγελια εγινε δεν μπορει ο πωλητης να παρει τα λεφτα του! υπαρχει δηλαδη ο μεσαζον που ειναι το ιδιο το aliexress . ! Παρολα αυτα , οπως ειπαν και τα παιδακια απο πανω , υπαρχουν χιλιαδες καταστηματα που καποια ειναι 100% αξιοπιστα , καποια που ειναι αξιοπισ…
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλη επιτυχια !
-
Να δεις πόσο εύκολα πάω εγώ από το note Pro στο mi5!!! Αναλόγως την τελική τιμή του τούμπανου μοντέλου! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλη επιτυχια σε ολους !
-
Πες οτι εγω παω σε ενα κινεζικο μαγαζι εδω στη πολη μου ! και λεω σε ενα κινεζο τσακαλο να μου το φερει απο εκει ! Και πες οτι το βρισκει σε πολυ καλυτερη τιμη απο τα τσιμπιμενα ονλαιν καταστηματα και μου το φερνει ! θα ειναι κομπλε η version ή θα ειναι μη συμβατο με Ευρωπη? πχ στις μπαντες ή δε ξερω αλλου που!?
-
mi note pro
Μήνυμαλες να το ανεβασουν τοσο πολυ τα κινεζομαγαζα ??? Η αληθεια ειναι πως περιμενω να δω την τιμη του μολις κυκλοφορισει στα αξιοπιστα καταστηματα ! (οχι τα presales )