Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 500.

• mi note pro

barcelonistas1899 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Πως γίνεται εμένα με λίγο Facebook να ζεματαει? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Κλείνοντας μια βδομάδα που το έχω στα χέρια μου, το μόνο πρόβλημα μου είναι ότι ζεσταίνεται αρκετά το τηλέφωνό σε απλές καθημερινές δραστηριότητες. δυστυχώς! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• XiaomiΜΑΝΙΑ

barcelonistas1899 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Χαριτωμένο! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

2 από τους φακέλους τους αναγνωρίζει, λέει και πόσα τραγούδια περιέχει, αλλά όταν τον ανοίγω δεν μου εμφανίζει τα αρχεία! Στην εφαρμογή! Γιατί όταν πάω αρχεία /εσωτερική μνήμη /music τα παίζει κανονικά. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• οντως και εγω το παρατηρησα μολις διαβασα το ποστ . δε διαγραφονται τα αρχεια 229ΜΒ συνολο !

• mi note pro

Μήνυμα

Δηλαδή το κάνει μόνο και μόνο για να γίνω ρεζίλι! Χαχαχα! Είχα πατήσει πολλές φορές στο φάκελο music αλλά τίποτα! Μέχρι που ξαναπατησα ανανέωση σε όλη την εσωτερική μνήμη! Thanks Bro Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Παρόλο που πέρασα αρχεία μουσικής και το αναγνωρίζει το τηλέφωνο, στην εφαρμογή μουσική δεν μου βγάζει τα αρχεία! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Και εγώ για αλλαγή το πήρα! Να μην βαριέμαι. Μόλις το έβαλα ωραία αίσθηση! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Και εγώ αυτό σκέφτηκα πλάκα πλάκα! Ποια εγγύηση διαολε! Χα χα! Οπότε πάω να βάλω bamboo καπάκι Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Τελικά κατάφερα να ανοίξω το πίσω καπάκι! ΑΛΛΑ... έχει ταινία που λογικά δείχνει ότι έχει ανοιχτεί το τηλέφωνο! Σε αυτή την περίπτωση χάνεται η εγγύηση? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Από ότι βλέπω Double tap δεν έχουμε σωστά? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Για πες.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Με τους χαρακτήρες στα μηνύματα τι γίνεται παιδιά? Στο παλιό κινητό είχα πρόβλημα μόνο 70. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Οπότε πρεπε να βρω μεγάλυτερη βεντουζα

• mi note pro

Μήνυμα

ειχα παρει ενα καπακι bamboo !Ωραιο ! μαζι ειχε δωρο μια βεντουζιτσα ! στο βιντεακι του honorbuy το βγαλε πανευκολα ! Στην πραξη ομως , δεν πιανει δυνατα η βεντουζα οποτε δε μπορω να βγαλω το καταραμενο καπακι !!!

• Κάτσε χαχαχα! Θέλει λίγο ψάξιμο και αυτό! Ίδια διαδικασία ή από το κινητό Ενημέρωσεις συστήματος, ?

• - Την επωνυμία της επιχείρησης : vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL) : vickmall.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε: vickmall.com/xiaomi-note-pro-4…jdi-2k-screen-golden.html - Την ημερομηνία αγοράς 06/01/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 26 μερες (αν δεν ειχε κολλημα στο SG airoport σιγουρα νωριτερα) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : στο skype κλασσικα η Selina απανταει σε καθε ερωτηση! συνηθως 9-11 το πρ…

• SG POST

barcelonistas1899 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

και εμενα σημερα! δακρυα χαρας! και μαγκας ο ταχυδρομος μου φερε το δεμα στο σπιτι !

• ολα κομπλε ! ολα τελεια ! Ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια τους mixaliscy και MIUI_ART φυσικα !! Αφου το εκανα και εγω ο πιο ασχετος στο φορουμ ολα γινονται ! χαχα! ΥΓ . αν θελουν οι διαχειρηστες να σβησουν τα παραπανω ποσταρισμα μου! και παλι ευχαριστω!

• κολλησα σε αυτο το σημειο ! δεν μου εμφανιζει την ρομ !