Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 500.
-
mi note pro
ΜήνυμαΠως γίνεται εμένα με λίγο Facebook να ζεματαει? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi note pro
ΜήνυμαΚλείνοντας μια βδομάδα που το έχω στα χέρια μου, το μόνο πρόβλημα μου είναι ότι ζεσταίνεται αρκετά το τηλέφωνό σε απλές καθημερινές δραστηριότητες. δυστυχώς! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΧαριτωμένο! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi note pro
Μήνυμα2 από τους φακέλους τους αναγνωρίζει, λέει και πόσα τραγούδια περιέχει, αλλά όταν τον ανοίγω δεν μου εμφανίζει τα αρχεία! Στην εφαρμογή! Γιατί όταν πάω αρχεία /εσωτερική μνήμη /music τα παίζει κανονικά. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi note pro
ΜήνυμαΔηλαδή το κάνει μόνο και μόνο για να γίνω ρεζίλι! Χαχαχα! Είχα πατήσει πολλές φορές στο φάκελο music αλλά τίποτα! Μέχρι που ξαναπατησα ανανέωση σε όλη την εσωτερική μνήμη! Thanks Bro Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi note pro
ΜήνυμαΠαρόλο που πέρασα αρχεία μουσικής και το αναγνωρίζει το τηλέφωνο, στην εφαρμογή μουσική δεν μου βγάζει τα αρχεία! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi note pro
ΜήνυμαΚαι εγώ για αλλαγή το πήρα! Να μην βαριέμαι. Μόλις το έβαλα ωραία αίσθηση! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi note pro
ΜήνυμαΚαι εγώ αυτό σκέφτηκα πλάκα πλάκα! Ποια εγγύηση διαολε! Χα χα! Οπότε πάω να βάλω bamboo καπάκι Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi note pro
ΜήνυμαΤελικά κατάφερα να ανοίξω το πίσω καπάκι! ΑΛΛΑ... έχει ταινία που λογικά δείχνει ότι έχει ανοιχτεί το τηλέφωνο! Σε αυτή την περίπτωση χάνεται η εγγύηση? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi note pro
ΜήνυμαΑπό ότι βλέπω Double tap δεν έχουμε σωστά? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi note pro
ΜήνυμαΓια πες.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi note pro
ΜήνυμαΜε τους χαρακτήρες στα μηνύματα τι γίνεται παιδιά? Στο παλιό κινητό είχα πρόβλημα μόνο 70. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi note pro
ΜήνυμαΟπότε πρεπε να βρω μεγάλυτερη βεντουζα
-
mi note pro
Μήνυμαειχα παρει ενα καπακι bamboo !Ωραιο ! μαζι ειχε δωρο μια βεντουζιτσα ! στο βιντεακι του honorbuy το βγαλε πανευκολα ! Στην πραξη ομως , δεν πιανει δυνατα η βεντουζα οποτε δε μπορω να βγαλω το καταραμενο καπακι !!!
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL) : vickmall.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε: vickmall.com/xiaomi-note-pro-4…jdi-2k-screen-golden.html - Την ημερομηνία αγοράς 06/01/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 26 μερες (αν δεν ειχε κολλημα στο SG airoport σιγουρα νωριτερα) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : στο skype κλασσικα η Selina απανταει σε καθε ερωτηση! συνηθως 9-11 το πρ…
-
SG POST
Μήνυμακαι εμενα σημερα! δακρυα χαρας! και μαγκας ο ταχυδρομος μου φερε το δεμα στο σπιτι !