Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 500.
-
mi note pro
Μήνυμαxiaomi-miui.gr/community/index…%BF-Mi-Note-Pro/?pageNo=8
-
mi note pro
ΜήνυμαΝαι ναι αυτό! Θα δοκιμάσω πάλι από την αρχή αυτό που μου είπες!
-
mi note pro
ΜήνυμαΝτοκ ανέβασα στο σχετικό νήμα Φώτο. Δεν μου αναγνωρίζει την συσκευη
-
mi note pro
ΜήνυμαΚτήνος εννοείται 74.5χιλ έβγαλε! Όσο για αυτά που μου είπες σαν άσχετος που είμαι δε τα πολυκαταλαβα! Προσπαθώ να περάσω την ελληνική rom αλλά κολάω κάπου! Ανέβασα και σχετική φωτογραφια στο νήμα του οδηγού για βοήθεια!
-
mi note pro
ΜήνυμαΡε αγορίνα το κινητό το άφησα κρυώσε! Και ξανά τσέκαρα σε νορμάλ χρήση! Μπήκα ένα 5λεπτο Facebook!
-
mi note pro
Μήνυμασυμφωνω 100% σε αυτο που λες ! ειμαι 5 λεπτα στο facebook απο wifi και το κινητο ζεσταθηκε !
-
mi note pro
Μήνυμαετρεξα antutu σε mi note pro Και mi3 και το Pro ειχε αισθητα αυξημενη θερμοκρασια ! αρκετα ανησυχητικο θα ελεγα! πφφ!!
-
SG POST
ΜήνυμαΈλα παίχτη! Και εγώ 6 του μηνός από Vickmall πήρα το mi note pro! Μόλις διάβασα το μνμ σου τσέκαρα και εγώ και είδα ότι ανανέωθηκε! Αντε μακάρι μέσα στη βδομάδα να παραλαβουμε! Ξάνθη είμαι εγώ!
-
SG POST
Μήνυμαστο ΕΛΤΑ παντως ακομα δεν ανανεωθηκε οποτε τραβα κ αλλο η αναμονη ! μακαρι την επομενη βδομαδα να παραλαβουμε !
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : honorbuy.com - Την Διεύθυνσή της (URL): honorbuy.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε: honorbuy.com/268-bamboo-back-cover-for-xiaomi-mi-note.html kai honorbuy.com/227-ultra-thin-tpu-for-xiaomi-mi-note.html - Την ημερομηνία αγοράς: 25/01 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 3 μερες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):[i]Δεν χρειάστηκε [/i] - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): θετικοτατα…
-
SG POST
ΜήνυμαΛες τόσο γρήγορα? Μακάρι !
-
SG POST
ΜήνυμαΈχω εξέλιξη! Χτες αργά το βράδυ ανανεώθηκε! Για να δούμε τώρα πόσο ακόμα θα πάρει! ΥΓ. Ελπίζω να μην φάμε κανένα τελωνείο στο κ**ο! b72c9bd9b0d025e74b41ef23bc658c12.jpg
-
Α ωραία! Εύκολα και απλά!
-
Μάλιστα μάλιστα! Κατάλαβα! Ναι στο κακό χέρι το έβαλα! Την ποιότητα του ύπνου πως την μετράει?με το πόσο κινουμαστε ας πούμε το βράδυ στο κρεβάτι?
-
η εφαρμογη θα πρεπει να τρεχει στο παρασκηνιο ?
-
Γιατρε πως κανω update την εφαρμογη? σβηνω το παλιο αρχειο και περναω το νεο ? ΥΓ . πρεπει το app να ειναι ανοιχτο συνεχεια στο παρασκηνιο για να λειτουργει?