Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 500.

• πηρα το 1.1 που στα περισσοτερα μαγαζια αναφερεται και σαν 2 ! να το βαλουμε και στο πουλι μας τοτε οταν πηδαμε να σπασουμε τα ρεκορ ! Μια γνωμη εξεφρασα μιας και μολις το παραλαβα! Οτι το προιον ειναι βηματοδοτης μεν αλλα στο κουνημα του χεριου μετραει βηματα! αλλα κανατε σαν τα iphone boys που παρεξηγουντε αμα θειξεις προιον κανοντας ΚΑΙ προσωπικες επιθεσεις!

• Γιατί Περαστικά? 10ευρο το πήρα! Το 1s είχε 25plus. Περιττό η μέτρηση παλμών για μένα, τους μετράω με το δάχτυλο στο λαιμό. Τεσπα βγαινω off topic, εγώ άλλο παράπονο εξεφρασα.

• Μόλις παρέλαβα το xiaomi mi band 2! Ψιλοαπογοητευση! Είμαι ξαπλωμενος και κουνάω το χέρι μου, και αυτό μετράει βήματα!

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest - Την Διεύθυνσή της (URL):gearbest.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε gearbest.com/smart-wristband/pp_259237.html // gearbest.com/watch-accessaries/pp_193612.html// gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html ( σε καλυτερες τιμες απο την τωρινες μιας και ειχε προσφορα) - Την ημερομηνία αγοράς: 30/12/2015 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) :10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:26 μερες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγ…

• SG POST

barcelonistas1899 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

εξαιρετικος οδηγος!

• SG POST

Μήνυμα

Ότι το έχει στείλει το κατάστημα αλλά δεν έχει περάσει ακόμα από τον έλεγχο αεροδρομίου! (νομίζω)

• SG POST

Μήνυμα

Μακάρι να έχουν φύγει προς πολλού και μέχρι την άλλη Παρασκευή να είναι εδώ!

• SG POST

Μήνυμα

Επιτέλους βλέπω κίνηση! 86d432a49a1e43e9c99ffb07924508f4.jpg

• SG POST

Μήνυμα

Κουμπάρε αχαχαχαχαχαχα γαματη ατάκα! Μόλις μου το έβγαλε και εμένα! Αλλά μόνο σε αυτη την εφαρμογή! Άρα κουμπάρε τι σημαίνει? Ότι επιτέλους πέρασε από τα χέρια τους?

• SG POST

Μήνυμα

Δεν μου βγάζει τίποτα! Επίσης όλα τα σαιτ εντοπισμού επίσης

• SG POST

Μήνυμα

Οπότε τι κάνουμε αγαπητοί?? Ποιες οι πιθανές κινήσεις? ή περιμένουμε να 40ρισει?

• SG POST

Μήνυμα

Από SG POST application! dae335d02daa8602da4a27959da2192a.jpg

• SG POST

Μήνυμα

Εσένα έκανε 20 μέρες, ενώ εμένα 20 μέρες και ακόμα δεν έχει γίνει received from customer στη Σιγκαπούρη! Άρα πάω για 35 plus μέρες! Λογικό να ανησυχώ γιατί είναι και παραγγελία αξίας!

• SG POST

Μήνυμα

Πφφφφφ!

• SG POST

Μήνυμα

Αα ναι? Να Μην νιώθω γκαντέμης!! ??

• SG POST

Μήνυμα

Νέα εξέλιξη! Απάντηση από Vickmall ""About the delay for all parcels We are very sorry for the delay and made much inconvenience for you, Package was stuck in Singaore airport now which can be processed in time, we have asked 4px company for the reason,they told us that "Operating system due to a comprehensive upgrade of the operating system in Singapore has led to delays in cargo operations for nearly a week" so all packages got more than 1 week delay, they informed to us that everything will b…

• SG POST

Μήνυμα

Όχι bro! mi note pro!

• SG POST

Μήνυμα

Και εγώ έχω μια από tinydeal αρχές Δεκεμβρίου και μια ακόμα gearbest τέλη Δεκεμβρίου! Αλλά τα φράγκα είναι στο Vickmall για το Pro! Χαχαχα! Κάποιοι που πήραν από Vickmall τέλη Δεκέμβρη παρέλαβαν ήδη, γιαυτό ανησυχώ

• SG POST

Μήνυμα

Αυτό που λες είναι θετικό για την ψυχολογία μου! Χαχαχ! 4 διαφορετικά apps έχω για tracking!