Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 500.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• SG POST

barcelonistas1899 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Άρα πάω για 25 μέρες μινιμουμ! Πφφφφφ!!

• SG POST

Μήνυμα

Από τη στιγμή που θα φύγει προς Ελλάδα, άλλες πόσες μέρες θα περάσουν ώστε να παραλάβω? , γιατί αν κάνει πχ 3-4 μέρες είναι καλά μιας και έχουν περάσει μόνο 12 μέρες από την παραγγελία!

• SG POST

Μήνυμα

Καλημερα!!! Εκανα μια αγορα απο το vickmall στις 06/01 ! μετα απο 3 μερες στις 09/01 εμφανιστηκε στο αεροδρομιο της Σιγκαπουρης ,βγαζοντας μου στο tracking number το γνωστο πλεον ''Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article), Information Received'' Πηρα απαντηση απο το SG POST ''Hi, it means that we have not received the physical item from the sender's agent. You may advise the sender to check with their agent when the article was…

• mi note pro

barcelonistas1899 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Κάντε ένα βιντεακι για εμάς τους αμπαλους!

• Ντάξει άμα λάβω σε μια βδομάδα, δηλαδή μέχρι την άλλη Παρασκευή θα κάνω πάρτι!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από yiannisT: “ - Επιχείρηση[i]: vickmall - Διεύθυνση: vickmall.com και facebook.com/vickmall [*]Είδος αγοράς: Xiaomi Redmi note 2 prime (2.2GHz, 2GB, 32GB, 4G, FDD LTE) και επίσης μία κάρτα μνήμης sd 32GB [*]Ημερομηνία αγοράς: 28 Δεκεμβρίου απόγευμα, και πλήρωσα με wεstern union, παρέλαβαν το βράδυ της ίδιας μέρας τα χρήματα και η αποστολή από αυτούς έγινε στις 31 Δεκεμβρίου. Όμως το εκεί ταχυδρομείο (singapore post), είχε κάποιο θέμα με τις διεθνείς αποστολές δεμάτων, είχε βγάλει και …

• mi note pro

Μήνυμα

Από πού? Και πόσες μέρες έκανε συνολικά?

• 9a40ab2223401475fae1e414409e3c63.jpg Τι σημαίνει αυτό? Ότι το παρέλαβε η κουριερ? Και πόσο θα κάνει μέχρι να ξεκινήσει από εκεί?

• mi note pro

Μήνυμα

Έφυγε η παραγγελία! Αντε με ένα πόνο!

• mi note pro

Μήνυμα

Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει!

• mi note pro

Μήνυμα

Thanks bro! Άρα είμαι κομπλε και εκεί! (γιατί βλέπω 4G στο 1800Μhz ενώ το τηλ έχει 1900/2100) (σορι είμαι άσχετος από 4G και γενικά δε θέλω να κάνω πατάτα με την παραγγελία)

• mi note pro

Μήνυμα

267058dcd24f1c687fe5198138f12162.jpg Βλέπω πως το μοντέλο 501 δεν υποστηρίζει τίποτα Ελλάδα, τι φάση 3 μοντέλα? Αντε να μάθω τώρα ποιο είναι αυτό στο Vickmall

• mi note pro

Μήνυμα

SG POST?

• mi note pro

Μήνυμα

Εξαιρετική τιμή αλλά προσωπικά θα πάω σε πιο ασφαλή μονοπάτια και ας είναι λίγο πιο ακριβό, Σήμερα θα το παραγγείλω και εγώ ΜΑΛΛΟΝ από τον yeso521! (και ο yeso521 και το Vickmall δίνουν δωράκι tempered glass and silicon case, ο yeso521 είπε θα στείλει και κάτι ακόμα! Όσο για χρόνους παράδοσης yeso521 10-15 & Vickmall 15-30) Και ο Ζλαταν βοηθός!

• χαχαχαχαχαχαχαχα!!! κλαιω !! χαχαχαχαχαχαχαχ!!!

• Χαχαχαχαχ! Παρόλα αυτό δε μου βγαίνει το σιαομι! Πιο πολύ προς χιαομι πάω χαχα

• youtu.be/W2MY0Xhl7dQ :D:D:p:p:p:p:p

• mi note pro

Μήνυμα

Η αλήθεια είναι ότι το κινητό λαγκαρε υπερβολικά στα τελευταία λεπτά που το τεστάρε. Ούτε επίτηδες να το έκανε!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Red21: “Φιλε μου το ξερω οτι η συσκευη ειναι τουμπανο απλα κανοντας μια ερευνα για την συσκευη βρηκα και καποια reviews που την θαβουν αγρια!!! πχ youtube.com/watch?v=hgTsPDZ8W8M” Ντάξει βλέπω 15λεπτο και δεν έχει βρει ούτε ένα θετικό!

• mi note pro

Μήνυμα

Έχω ήδη στείλει στο Skype και περιμένω απάντηση ζητώντας tempered glass and silicon case Και coupon!