Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 500.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
SG POST
ΜήνυμαΆρα πάω για 25 μέρες μινιμουμ! Πφφφφφ!!
-
SG POST
ΜήνυμαΑπό τη στιγμή που θα φύγει προς Ελλάδα, άλλες πόσες μέρες θα περάσουν ώστε να παραλάβω? , γιατί αν κάνει πχ 3-4 μέρες είναι καλά μιας και έχουν περάσει μόνο 12 μέρες από την παραγγελία!
-
SG POST
ΜήνυμαΚαλημερα!!! Εκανα μια αγορα απο το vickmall στις 06/01 ! μετα απο 3 μερες στις 09/01 εμφανιστηκε στο αεροδρομιο της Σιγκαπουρης ,βγαζοντας μου στο tracking number το γνωστο πλεον ''Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article), Information Received'' Πηρα απαντηση απο το SG POST ''Hi, it means that we have not received the physical item from the sender's agent. You may advise the sender to check with their agent when the article was…
-
mi note pro
ΜήνυμαΚάντε ένα βιντεακι για εμάς τους αμπαλους!
-
Ντάξει άμα λάβω σε μια βδομάδα, δηλαδή μέχρι την άλλη Παρασκευή θα κάνω πάρτι!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από yiannisT: “ - Επιχείρηση[i]: vickmall - Διεύθυνση: vickmall.com και facebook.com/vickmall [*]Είδος αγοράς: Xiaomi Redmi note 2 prime (2.2GHz, 2GB, 32GB, 4G, FDD LTE) και επίσης μία κάρτα μνήμης sd 32GB [*]Ημερομηνία αγοράς: 28 Δεκεμβρίου απόγευμα, και πλήρωσα με wεstern union, παρέλαβαν το βράδυ της ίδιας μέρας τα χρήματα και η αποστολή από αυτούς έγινε στις 31 Δεκεμβρίου. Όμως το εκεί ταχυδρομείο (singapore post), είχε κάποιο θέμα με τις διεθνείς αποστολές δεμάτων, είχε βγάλει και …
-
mi note pro
ΜήνυμαΑπό πού? Και πόσες μέρες έκανε συνολικά?
-
mi note pro
ΜήνυμαΈφυγε η παραγγελία! Αντε με ένα πόνο!
-
mi note pro
ΜήνυμαΑν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει!
-
mi note pro
ΜήνυμαThanks bro! Άρα είμαι κομπλε και εκεί! (γιατί βλέπω 4G στο 1800Μhz ενώ το τηλ έχει 1900/2100) (σορι είμαι άσχετος από 4G και γενικά δε θέλω να κάνω πατάτα με την παραγγελία)
-
mi note pro
Μήνυμα267058dcd24f1c687fe5198138f12162.jpg Βλέπω πως το μοντέλο 501 δεν υποστηρίζει τίποτα Ελλάδα, τι φάση 3 μοντέλα? Αντε να μάθω τώρα ποιο είναι αυτό στο Vickmall
-
mi note pro
ΜήνυμαSG POST?
-
mi note pro
ΜήνυμαΕξαιρετική τιμή αλλά προσωπικά θα πάω σε πιο ασφαλή μονοπάτια και ας είναι λίγο πιο ακριβό, Σήμερα θα το παραγγείλω και εγώ ΜΑΛΛΟΝ από τον yeso521! (και ο yeso521 και το Vickmall δίνουν δωράκι tempered glass and silicon case, ο yeso521 είπε θα στείλει και κάτι ακόμα! Όσο για χρόνους παράδοσης yeso521 10-15 & Vickmall 15-30) Και ο Ζλαταν βοηθός!
-
mi note pro
ΜήνυμαΗ αλήθεια είναι ότι το κινητό λαγκαρε υπερβολικά στα τελευταία λεπτά που το τεστάρε. Ούτε επίτηδες να το έκανε!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Red21: “Φιλε μου το ξερω οτι η συσκευη ειναι τουμπανο απλα κανοντας μια ερευνα για την συσκευη βρηκα και καποια reviews που την θαβουν αγρια!!! πχ youtube.com/watch?v=hgTsPDZ8W8M” Ντάξει βλέπω 15λεπτο και δεν έχει βρει ούτε ένα θετικό!
-
mi note pro
ΜήνυμαΈχω ήδη στείλει στο Skype και περιμένω απάντηση ζητώντας tempered glass and silicon case Και coupon!