Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 500.
-
mi note pro
ΜήνυμαΤο Vickmall έχει επιλογή SG POST (και ΝL post) ενώ ο yeso521 στο Free shipping τα έχει όλα μαζί (SG/HK/NL) Επίσης κάνοντας την παραγγελία, εκτός από τα δωράκια που θα ζητήσω να μου κάνουν..... Τι άλλο πρέπει κα ζητήσω /αναφέρω.?
-
mi note pro
ΜήνυμαΑλλά επειδή είμαι λίγο ανισσοροπος χαχα χαχαχα μάλλον θα πάρω το mi note pro! Τώρα έχω άλλο δίλημμα ή θα το έλεγα και τριλημμα! Vickmall, minideal ή yeso521
-
mi note pro
ΜήνυμαΕγώ να σου πω ακόμα δε ξεπερασα το δίλημμα note pro ή αναμονή για το mi5, αλλιώς θα είχα κάνει ήδη την παραγγελία!
-
CES 2016
ΜήνυμαΠεριμένουμε κάποια αποκάλυψη συσκευής από την xiaomi???
-
Το band 2 είναι ουσιαστικά ένα φρεσκάρισμα του band 1, με διαφορετικό υλικό στο λουράκι και λευκό Led! Το band 1s είναι καινούργιο και εκτός τον άλλων έχει και καρδιακο παλμογραφο! Προσωπικά επέλεξα το band 2 γιατί είναι φτηνότερο και δε με ενδιαφέρει ο παλμογραφος!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από kallair: “Παιδια ποια εφαρμογή θα προτείνατε για ειδοποιησεις; θα ήθελα ειδοποιηση και για άλλες εφαρμογές πέρα από όταν έχω κλήση. πχ με messenger ή viber. ” play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1 play.google.com/store/apps/det…z.zdenekhorak.mibandtools εγώ έχω αγορασμένη την 2η barcelonistas1899 wrote: Παρήγγειλα και εγώ!! Aλλα το xiaomi band 2! ποιο ακριβώς είναι το 2 (που δεν είναι το 1s) ;” Το xiaomi band 2 είναι ουσιαστικά το αρχικό x…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kallair: “Παράθεση από barcelonistas1899: “Παρήγγειλα και εγώ!! Aλλα το xiaomi band 2! ” To mi band 2 απ οτι ξέρω δεν έχει καμία σχέση με το xiaomi mi band 1s του παρόντος τοπικ που έχει ενσωματωμένο το heart rate αισθητηρα. στο λεω μην εχεις καταλαβει λάθος και εχεις αγορασει λάθος προϊον.” Ναι ναι το ξέρω!
-
Παρήγγειλα και εγώ!! Aλλα το xiaomi band 2!
-
mi note pro
Μήνυμαοταν το γυρισα στο ΕΥΡΟ για να τσεκαρω τιμη το εχει €351.31
-
xiaomi mi3
Μήνυμα8df02210cf1d7f113c03492de60ea334.jpg Παρότι είναι επιλεγμένο, δε μου ανοίγει το αναδυόμενο παράθυρο έτσι ξαφνικά!! Yolo φάση!
-
sportbilly1899 to username μου !!!
-
μεχρι και νεο threat ανοιξα για να παρω credits χαχαα!! παμε καλα !! εφικτος στοχος η τριαδα !!!!
-
mi note pro
ΜήνυμαΚαι το spemall.com τόσο το δίνει αλλά δε το ξέρω το σαιτ. Από την άλλη για το minideal διάβασα καλά σχόλια στο φόρουμ! Επίσης τους έστειλα και μήνυμα ! Οπότε περιμένω απάντηση! Ελπίζω να μην είμαι γκαντέμης για ακόμα μια φορά με τους Κινέζους!
-
mi note pro
Μήνυμαδιαβασα αρκετες σελιδες και ζαλιστικα λιγο χεχε!! Σημερα ειδα προσφορα στο minideal.com το mi note pro στα €335.06 και η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι πολυ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ! Η τιμη του πλεον ειναι VFM και μιας και το mi5 αργει πολυ λεω να κανω την μεταβαση απο το mi3 μου . Το μονο που μου μενει ειναι λιγο παρακίνηση για να το παραγγειλω ! χαχαχα
-
Spemall.com
Μήνυμααναμεσα στα 2 καταστηματα σιγουρα minideal.com στα €335.06 με free shipping !(ενδοιασμος για χρονο παραδοσης και τελεωνειο φυσικα) εγω ειμαι αναμεσα στο Mi note pro Και το mi5 γιατι θελω κατι premium ενα τουμπανο βρε αδερφε στα χερια μου!!! να το βλεπουν οι δικοι μου με τα μιλαρακια και τα σαμσονακια και να παθαινουν χαχαχα! αλλα και εγω διαβασα στο techbolg.gr οτι μαλλον παει η σαμι για τον 820 πρωτη αρα κατα το πασχα το mi5 ! συν το διαστημα που θα παει στους resellers ! καλο καλοκαιρακι! Συνο…
-
Spemall.com
ΜήνυμαΔε βρικα ουτε μια αξιολογιση! ομως ειδα αρκετες του minideal.com και τσεκαρωντας το μου επεσε το σαγονι ! €335.06 !!!!! το ψηνω ασχημα αλλα ειναι σε 2 διλήμματα xiaomi mi note pro ή xiaomi mi5 (οοοοοταν βγει) SG post και αναμονη/πιθανο τελωνειο ή EU warehouse και πλερω....... χμμμμμμμ
-
Spemall.com
Μήνυμακαλησπερα! σημερα ειδα τυχαια μια προσφορα αρκετα ενδιαφερουσα στο Spemall.com Xiaomi Mi Note Pro 4G LTE Smartphone Dual Camera GPS Bluetooth 5.7 Inch 2560 x 1440pixels IPS Retina Screen 4GB RAM 64GB ROM - China Electronics Wholesale - Consumer Electronics Gadgets Dropship From China (και με επιλογη για αποστολη στην ευρωπη € 29.92 που με ενδιαφερει) Ποσο αξιοπιστο ειναι το συγκεκριμενο καταστημα? Υπαρχει προηγουμενη εμπειρια ????