Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 500.
-
οντως αν μπει κουμπι στυλ Samsung θα ξενερωσω ! για να δουμε ! οσο για την τιμη αν ειναι γυρω στα 400 ευρο με ολα αυτα που θα παρεχει θα ειναι καλο αν αναλογιστει κανεις οτι το oneplus2 64gb , Meizu καπου εκει κυμαινεται οπως και το LG G4 και το mate s που ειναι ακριβωτερα (κοντα στα 500-550 ) ! (καλα δε μιλαμε για sami,htc apple ) Το περιεργο για μενα ειναι οτι μετα απο ενα χρονο το note pro ειναι σταθερα στην ιδια τιμη !!
-
"MOΛIΣ ΣYNΔEΘHKEΣ ΣTO INTERNET ME XPEΩΣH 1E MEXPI TIΣ 05/12/2015 00:14. H XPEΩΣH IΣΩΣ OΦEIΛETAI ΣE EΦAPMOΓEΣ(KAIPOΣ-NEA-E-MAIL) ΠOY KANOYN AYTOMATH ANANEΩΣH." Είναι η τρίτη φορά μέσα σε μια βδομάδα που μου βγάζει αυτό το μήνυμα, τραβώντας παράλληλα και λεφτά από το λογαριασμό μου! Και τις 3 φορές έγινε με κλειστά τα δεδομένα και ανοιχτό το WiFi του σπιτιού! Πως το αντιμετωπίζω?
-
Gearbest.com Παραγγελια xiaomi mousepad , η παραγγελια εγινε 3/11/15 ! Σταλθηκε απο το καταστημα 6/11/15. ακομα δεν παρεβαλα ! Γελαει ο κοσμος ! που να επαιρνα και κατι αξιας !!!! να κατι τετοια γινονται και εχω αποκλεισει καταστηματα χωρις ευρωπαικη αγορα! και τους εστειλα και mail και με συνδεσαν με Κάιρο !Σημερα εστειλα και δευτερο μνμ και περιμενω απαντηση !
-
Μιλάμε για το 1s? Τώρα το έχει 33.78€ !
-
Τι τιμή το πηρες?
-
Xiaomi Redmi Note 3
ΜήνυμαΚαι εγώ είναι της άποψης γυμνό κινητό! Οπότε αν δε περίμενα καρτερικα για το mi5 σίγουρα θα πήγαινα για αυτό το metal body κινητό ! ΥΓ. Το mi3 μου έχει αρχίσει να φθειρεται αρκετά, οπότε θεωρώ πλεονέκτημα το μέταλλο.
-
Από το gearbest πάντως που πήρα, κοντεύει 20μερο και ακόμα δεν παρέλαβα!
-
Το μοναδικό θετικό που (ακόμα) κρατάω από το honorbuy είναι η ευρωπαϊκή αποθήκη!
-
Για ταμπλέτα μου κάνει!
-
Κλασικά merimobiles!
-
Και πως κρατάει δεδομένα όταν πχ τρέχεις χωρίς το κινητό σου? GPS?
-
Αντε να βγει τότε, να κάνει μετά κανένα 20μερο μέχρι να φτάσει στα μαγαζιά μπας και το πάρουμε και εμείς σιγά σιγά στις αρχές του 16 !
-
Σαν να μας λένε τώρα, περίμενε να το πάρεις μαζί με το mi5 !!!
-
Κατάλαβα κατάλαβα! Αντε ας κάνω άλλη μια ερώτηση ! Χαχα! Με ανοιχτό το Bluetooth, πόσο αυξάνεται η καθημερινή κατανάλωση μπαταρίας του κινητού?