Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 500.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΔε το πολύ έψαξα για γνήσιο να σου πω την αλήθεια
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΓια γνήσιο δε ξέρω, πάντως το δικό μου το πήρα από eshop. Gr και ειναι universal! Αν και μεταξύ μας δε με βολεψε, δεν είναι πρακτικό.
-
merimobiles
ΜήνυμαΑπλό ταχυδρομείο λέγοντας? SG POST, China post, NL post???!!!
-
merimobiles
ΜήνυμαΑπό merimobiles είχα πάρει το xiaomi mi3 μου, κανένα παράπονο! Είχα επιλέξει EMS που σύμφωνα με όσα ειχα διαβάσει και μου είχαν προτείνει τα παιδιά δε θα περνούσε περνούσε τελωνείο, Κι'ομως! Τέλος, εκτός από honorbuy και ibuygou που έχουν Europe warehouse στα άλλα δε ξέρω τι παίζει πραγματικά! Στο chat μου είπε ότι αρχικά στέλνετε από Κίνα Ευρώπη, και έπειτα σε μένα γλυτώνοντας ουσιαστικά τους φόρους! Φοβάμαι πολύ να ρισκάρω μαμησιατικα αλλά 100ευρο ξέρω γω! Εξου και το ερώτημα εδώ για να δω τι …
-
merimobiles
ΜήνυμαΠροτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω για αποστολή από Ευρώπη πάρα να την (ξανα) πατήσω με τελωνείο! Γιαυτό ψάχνομαι και ρωτάω για λύσεις με ευρωπαϊκή αποστολή!
-
merimobiles
Μήνυμακαλησπερα !!! ενδιαφερομαι για αγορα κινητου απο το merimobiles.com Σε συνομιλια που εκανα χτες μου διαβεβαιωσε οτι με την μεθοδο '' Shipping & Handling (Select Shipping Method - EuroLine 10-15 Business Days)'' (€31.89) ΔΕΝ περναει τελωνειο !!! Θα ηθελα την πολυτιμη γνωμη σας μιας και την τελευταια φορα την ειχα πατησει !!! ευχαριστω!!!
-
oppomart.com
ΜήνυμαΝαι από ευρωπαϊκή αποθήκη είναι τα έξοδα!
-
oppomart.com
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη σας για το παραπάνω κατάστημα! Ειδα ότι έχει και ευρωπαϊκή αποθήκη και ενδιαφέρομαι ταμαλα για αγορά!
-
Αναδυόμενο παράθυρο
ΜήνυμαΚαι εγώ το είδα! Λογικά ναι! Βασικά το παίρνω πίσω δεν έγινε δουλειά! Έκλεισα όλες τις εφαρμογές και μόλις μου έστειλε φίλος μήνυμα δε μου άνοιξε! Θα το γυρίσω μάλλον στο default να ξεμπερδεψω! Πφφφ
-
Αναδυόμενο παράθυρο
ΜήνυμαΌλα ρολόι! Καλά το θέμα είναι πανέμορφο!
-
Αναδυόμενο παράθυρο
ΜήνυμαΕγώ μόλις ανακάλυψα ότι έχω 12 ανοιχτά! Χαχαχα ωραία το έκανα τέλεια! Ευχαριστώ!
-
Αναδυόμενο παράθυρο
ΜήνυμαΓια βοήθησε με λίγο γιατί δε το βρίσκω! Και τι συνέπειες θα έχει στη μνήμη η αυτόματη έναρξη της εφαρμογής? (βέβαια μονίμως ανοιχτό είναι το Facebook οπότε Κλάιν)
-
Αναδυόμενο παράθυρο
ΜήνυμαΌχι δε νομίζω!
-
Αναδυόμενο παράθυρο
ΜήνυμαΌταν μου στέλνει κάποιος μήνυμα δε βγαίνει το παραθυράκι του messager! Πρέπει να πάω στην εφαρμογή messager για να δω το μήνυμα! Θέλω να μου βγαίνει το παραθυράκι! Στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει "προβολή αναδυόμενου παραθύρου" αλλά και πάλι δε το εμφανίζει.