Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 500.
-
Αναδυόμενο παράθυρο
ΜήνυμαΚαλημέρα! Μόλις έβαλα ένα νέο θέμα το MeeYoul 7 concept! Πανέμορφο αλλά υπάρχει ένα θέμα με το αναδυόμενο παράθυρο του Facebook! Παρότι το ενεργοποίησα από τις ρυθμίσεις!
-
xiaomi mi3
Μήνυμα2-3 μέρες που το χω χωρίς τη ζελατίνα νοιώθω ότι έχω αλλάξει συσκευή! Φοβερή αίσθηση εικόνας και αυτή η γυαλαδα της οθόνης είναι όλα τα λεφτά!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΌχι του εργοστασίου! Είχα πάρει πέρσι από ebay μια!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΕίδα βιντεακια με τύπους να χαραζουν την οθόνη με μαχαίρι και να μην παθαίνει τίποτα! Οπότε μετά από ένα χρόνο πήρα απόφαση να βγάλω την mat ζελατίνα! Πραγματικά απίστευτη διαφορά στα χρώματα, Στη φωτεινότητα και στην ευκρίνεια!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΦοράω στο κινητό μου mat screen protector, αλλά μειώνει την ευκρίνεια της οθόνης! Σκέφτομαι να τη βγάλω τελείως μια και έχω gorilla glass! Τι λέτε? Υπάρχει φόβος γρατζουνιων?
-
1.5 μέρα το mi3??? Εμένα σίγουρα μια φόρτιση την ημέρα με μέτρια χρήση! Αν παίξω κανένα βαρη γκειμ σε 1 ώρα φόρτιση!
-
Τελικά τι γίνεται με αυτό το θέμα? Καμία εξέλιξη?
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΆραγε αν είχαμε 4G θα ήταν καλύτερο το σήμα ή δεν θα πιανε καθόλου 4 G?
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΌταν ζορίζεται να βρει σήμα ίντερνετ από τα δεδομένα του mobile Internet, το κινητό παίρνει φωτιά! Ψηνεις αυγό! Φυσιολογικό?
-
τελεια ! καλος να σου ερθει λοιπον και να μας το κανεις και ενα μινι hands on !!!!
-
η τιμη ειναι οντως ακταμαχητη ! εκανα μια συντομη ερευνα σε honorbuy, ibuygou kai xiaomiforsale !!!! αλλα οπως ειπα και πιο πανω τρεμω να ξαναπαραγγειλω απο κινα !!! περσι τετοιο καιρο ειχα παρει απο Merimobiles την κινηταρα μου (xiaomi mi3) και πληρωσα εξτρα 80τοσο ευρο νταβατζιλικι !!!!
-
Μου το εξηγείς το τελευταίο που είπες? Πάντως εμένα μου άρεσε πολύ η ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy και μάλλον θα το προτιμήσω!
-
Ρισκάρεις να σε πιάσουν στο τελωνείο? Εγώ σκοπεύω να πάρω το mi5 όταν βγει, αλλά επειδή την έχω πάθει και πόνεσε, θα προτιμήσω ευρωπαϊκή αποθήκη.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠεριμένω να μου ρθει ενημέρωση! Πάντα όταν βγαίνει η νέα, αργεί μερικές μέρες!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΈχω την 5.5.1! Όχι δεν έχω κάνει τίποτα