Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 500.

• xiaomi mi3

barcelonistas1899 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Θέλω τη πολύτιμη βοήθεια σας! Έχει 10 μέρες κρασαρουν εφαρμογές! Αρχικα η cleaner! Άλλες φορές τα 'σχόλια' , άλλες το σύστημα Android και άλλες το Com. Qualcomm. Msapm και μόλις το svi settings”

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Θέλω τη πολύτιμη βοήθεια σας! Έχει 10 μέρες κρασαρουν εφαρμογές! Αρχικα η cleaner! Άλλες φορές τα 'σχόλια' , άλλες το σύστημα Android και άλλες το Com. Qualcomm. Msapm

• 5.5.1

barcelonistas1899 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Εμένα κρασαρει γενικός! Μου βγάζει συνέχεια μηνύματα για "αναφορά" στην miui! MI3

• Mi3 με την miui 5.5.1 823fd6d578ebde58119c5ecfe613606f.jpg

• Επιτέλους το κάνα και εγώ! Αλλιώς όμως! Πας ρυθμίσεις/εφαρμογες /messenger /διαχείριση δικαιωμάτων /και τέρμα κάτω '' προβολή αναδυόμενου παραθύρου

• Ρυθμίσεις./ρυθμίσεις κλήσεων /ρυθμίσεις εισερχομενων κλήσεων/να αναβοσβήνει όταν κουδουνιζει!

• Εξαιρετική ιδέα! Σκοπός παιδιά είναι , οι τιμές να μένουν χαμηλά και να είναι ανταγωνιστές με τα ευρωπαϊκά καταστήματα! Για μένα αυτό είναι το σημαντικό! Να μην σκέφτεται ο άλλος τον φόβο για τελωνείο (παθών). Εγώ πάντως θα σας τιμήσω!

• καλησπερα στην παρεα! θεωρω οτι μετα το mi3 η xiaomi εχει ανεβασει αισθητα τις τιμες στα νεα μοντελα! ειδα σημερα το xiaomi mi note black στα 450 ευρο ! νομιζω αρκετα τσιμπιμενη τιμη δε νομιζετε??? επισης σαν να εχουν θεμα στη διαθεσιμοτητα των μοντελων τους , δηλαδη το mi4 black , mi note pro black !

• Meizu mx4 pro με miui

barcelonistas1899 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα! Μια απορία. Αν πάρεις πχ το meizu mx4 pro και του περάσεις την miui, είναι σαν να έχεις xiaomi κινητό με εξωτερικό περίβλημα? :confused:

• ce07019839290f43decd2cc9ac10b0c7.jpg

• Mi4

Μήνυμα

Παρότι δε πιάνω καλά καλά 3g, νομίζω ότι αν θέλω να με βγάλει μια 2τια το mi4 το να πάρω το wcdma είναι πισογυρισμα!...... Νομίζω....

• Mi4

Μήνυμα

Και εγώ ψάχνω για μαύρο αλλά ακόμα δεν έχει βγει! Μαύρο ή μένω στο mi3. Ούτε και το mi note το έχουν βγάλει σε μαύρο! Μαλωμενοι με το χρώμα είναι?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

και εγω 500-700 mb ελευθερα εχω! και επαναλαμβανω οτι το κανει τον τελευταιο μηνα αυτο ! το κινητο το εχω 9 μηνες!

• mi4

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ! Θα ψάξω από '' αλλού '' να το βρω! Φαίνεται γουστοζικο.

• xiaomi mi3

Μήνυμα

καλησπερα! εχει λιγοτερο απο 1 μηνα , οταν βγαινω απο εφαρμογες πχ facebook , youtube, οι μερικα games το κινητο κολλαει για λιγο κα βγαζει το μηνυμα ''φορτωση του launcher''!!! αρχικα νομιζα το προβλημα ηταν τα διαφορα customs που το φορουσα!Γυρισα στο default αλλα το προβλημα συνεχιζει ! ''εκδοση MIUI 5,2,13

• mi4

Μήνυμα

Πως μπορώ να βάλω αυτό που έχεις στο βίντεο?

• καλησπερα! εχει λιγοτερο απο 1 μηνα , οταν βγαινω απο εφαρμογες πχ facebook , youtube, οι μερικα games το κινητο κολλαει για λιγο κα βγαζει το μηνυμα ''φορτωσει του launcher''!!! αρχικα νομιζα το προβλημα ηταν τα διαφορα customs που το φορουσα!Γυρισα στο default αλλα το προβλημα συνεχιζει ! ''εκδοση MIUI 5,2,6

• καλη τυχη σε ολους ! ευχομαι να κερδισω το pistons !!!

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα! Ενώ βρίσκει αναβάθμιση, και ξεκίνα την διαδικασία, μετά δεν γίνεται τίποτα! Σαν να κόβεται η σύνδεση!

• Απ: xiaomi mi3

Μήνυμα

Μου βγαίνει συνέχεια ειδοποίηση στην φωνητική εντολή b6eaadc0d8f3f71a0b0bad21404d3224.jpg