Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 500.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΩραίος! Το κάνα!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠλέον βλέπω ότι το home button δεν κάνει delete τις εφαρμογές! Το κάνω με το αριστερό που έμπαινε στις ρυθμίσεις!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΣήμερα μου ήρθε update και άλλαξε όλο! Λογικά μπήκε η 6! Πολύ παράξενη μου φαίνεται!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΜάλιστα μάλιστα! Έτσι εξηγείται! Πάντως η v5 είναι φανταστική! Ίσως βαθιά μέσα μου να μην καίγομαι να την αλλάξω! Είσαι Θεός που θυμάσαι ακόμα το '' σειρά ''! Χαχαχα
-
Απ: xiaomi mi3
ΜήνυμαΓιατί εδώ και μερικές βδομάδες δεν μου κάνει update? 619ccdb8551f95bbeef0cd05ac04e590.jpg
-
Απ: xiaomi mi3
ΜήνυμαΕπίσης για ποιο λόγο κάποιες εφαρμογές ενώ είναι κλειστές τραβάνε μπαταρία? 480714ff097c81a8a75f1e6548448266.jpg
-
xiaomi mi3
Μήνυμαμαλιστα μαλιστα !!!!! οποτε προτείνεις σβησιμο clean master και προχωραμε με το μανισιο ??? οποτε μετα το τσεκαρισμα της free ram απο το home button ?
-
xiaomi mi3
Μήνυμααυτο man παντα το αναρωτιόμουν !! και αναρωτιόμουν γιατι πχ το μανισιο θα σβησει 50mb ενω το clean master 350 !!! περίεργο !!!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΟταν κανεις πχ βραδυ καθε clean master ,,,,, ποια θα ηταν η ιδανικη ενδειξη free ram για το mi3 μου??? ( το εχω φορτωμενο το εργαλειο !)
-
xiaomi mi3
Μήνυμαγια ακομα μια φορα πηγε η ψυχη μου στη κουλουρη !!! το κινητο οταν ηταν σε λειτουργια δε κλειδωνε με το power button ! το εκανα επανεκκινηση απο τις ρυθμισεις και ξεκωλησε!!!! επιτιδες μου τα κανει για να με αγχονει !!!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΝτάξει θα με τρελάνει τέλος! Έτσι ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το power button όταν το κινητό είναι ανοιχτό και θέλω να το κλείσω! Πφφφφφ! Τόσο πολύ κράτησε! Βοήθειαααααααααααα!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΝτάξει xiaomi είσαι! Έγινε μόνο του!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΜέχρι πριν δέκα μέρες από εκεί έκανα τα updates! "εργαλεία", "αναβάθμιση "! Αλλά πλέον μου βγάζει ότι έχει πρόβλημα η αναβάθμιση και μου εμφανίζει επιλογή για αναφορά στη miui
-
xiaomi mi3
Μήνυμακανω ''ελεγχο αναβαθμισεις'' εχοντας τη 4.7.11 και μου βγαζει ''εχετε ηδη εγκατεστημενη τη πιο προσφατη εκδοση''!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΓια κάποιο λόγο δε μου κάνει update την νέα rom! Τι φάση?
-
xiaomi mi3
Μήνυμαμπορειτε να προτείνετε λυση για το προβλημα με τους χαρακτηρες στα μηνυματα???? ευχαριστω
-
xiaomi mi3
Μήνυμακαι εγω το εχω παρατηρησει αυτο με το 99% στη φορτηση! μου μενει πολυ ωρα εκει και μετα πρεπει να το βγαλω να το ξαναβαλω για να παει 100% και να κανει και την επιπλεον φορτηση 10 λεπτων ! επισης θα ηθελα να ρωτησω με τα μηνυματα ! 2 προτασεις εγραψα 3 μηνυματα μου εστειλε!
-
xiaomi mi3
Μήνυμα"" Θερμοκρασία χρώματος και Κορεσμός "" τι να επιλέξω?
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΈχω το xiaomi mi3! Είναι το πρώτο μου smartphone οπότε δεν έχω και μέτρο σύγκρισης, αλλά μετά από 2.5-3 ώρες στο Facebook ή μπαταρία πέφτει στο μισό! Είναι φυσιολογικό? Περίμενα να βγάζει μέρα με δυνατή χρήση.... Όχι ένα τρίωρο και αμέσως στο 50%.
-
μονο εγω ημουν ο γκαντεμης που πληρωσα εξτρα 80 ευρο τελωνειο ?