Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 500.
-
Απ: xiaomi mi3
Μήνυμαvedugysy.jpg Βλέπετε κάτι περίεργο? Γιατί μόνο δύο πυρήνες δουλεύουν και γιατί λέει ότι είναι snapdragon 801?
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΜετά από αρκετά antutu test το mi3 μου δε ξεπερνά τους 20000χιλ πόντους. (και έχω επιλέξει υψηλή απόδοση μπαταρία) με ανησυχεί λίγο.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΤώρα 33.369
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΑπό 18χιλ πήγε στο 22χιλ
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαHelloooo !μετα απο 2ημερο συνεχους εμπλουτισμου του Mi3 με apps ,games και movies εκανα το antutu test και μου εβγαλε μονο 18-20 χιλ !! τι παιζει? να το δωσω βαση?
-
xiaomi mi3
Μήνυμαη μανισια ζελατινα την εκανε τη δουλεια !
-
xiaomi mi3
Μήνυμαααααααααααααααααααπιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!! σ αγαπω πολυ !!!!! αλλα συγχρονως νιωθω χαζος !!! αυτο με τους αισθητηρες με εβαλε σε σκεψεις ! εβγαλα τη μανισια ζελατινα και ολα τελεια !!! χααχχα
-
xiaomi mi3
Μήνυμαπαιρνω τηλ και κουναω σαν χαζος τα χερια ! τιποτα! αυτο με το ''φτιάχνει με calibration'' δε το πιασα !
-
xiaomi mi3
Μήνυμαπρεπει να εχω κατι ανοιχτο στις ρυθμισεις για να λειτουργησουν οι αισθητηρες?
-
xiaomi mi3
Μήνυμαοταν παιρνω τηλ κλεινει η οθονη και μολις τελειωσει την κληση ο αλλος .....και μετα απο κανενα λεπτο ανοιγει η οθονη! οταν με παιρνουν επισης κλεινει η οθονη αλλα οταν τελειωσει παλι αυτος την κληση .....επανερχεται η οθονη!!! ειναι ξενερωμενος διαολε!
-
xiaomi mi3
Μήνυμαβασικα αλλου πηγαινε το μνμ μαλλον ! το προβλημα μου ειναι οταν καλω καποιον ! μαυριζει η οθονη! ( Kit kat φοραω το εχω κανει update !)
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από coyotte: “Παράθεση από coyotte: “Παράθεση από coyotte: “από το service του καταστήματος μου είπαν να περάσω rom από εδώ xiaomi.eu/community/threads/4-2-14. κατέβασα jb-4.3 και προσπάθησα με τον updater αλλά μου βγάζει μήνυμα update failed (script aborted: assert failed: getprop("no.product.device")== κλπ. κάνω κάτι λάθος;” μήπως αυτό που επιχειρώ να κάνω εδώ είναι downgrade και θέλει άλλη διαδικασία; να θυμήσω ότι πέρασα 4.4.2-Greek_cancro_4.5.9 με updater και έπειτα οδηγός αναβάθμι…
-
το κινητο εχει jelly bean και MIUI 4.4.27 ( μολις εγινε update ) τωρα 4.5.16 εβαλα και κιτ κατ αλλα και παλι οταν περνω τηλ μαυριζει !!!
-
δεν εχω ιδεα απο αυτα! εχω αγχοθει τοσο πολυ που πονεσε το στομαχι μου! για ακομα μια φορα γκαντεμης!
-
μεχρι να παρω τηλ ολα καλα! μετα μαυριζει η οθονη και κολλαει !
-
δε φτανει που απο μονοι τους μου αλλαξαν σε EMS και πληρωσα 80 ευρο επιπλεον ,,,, οι παλιογυφτοι της merimobiles.com δεν μου εβαλαν ουτε μια ζελατινα για το κινητο δωρο !!!
-
εχω ξενερωσει ! 80 ευρο ρε αλητες ! και οταν τους ειπα οτι ειναι μπ4 mp4 και κοστιζει 35 ευρο μου λεει αν θελετε να στειλετε το λογαριασμο της paypal το λινκ με τη παραγγελια και κτλ κτλ ! με λιγα λογια δε γλυτωσα!
-
αμα εισαι εσυ ατυχος εγω τι ειμαι ! παω σημερα να παραλαβω το κινητο και μου λενε οτι περασε το τελωνειο και το χρεωσαν 80 ευρο !!!! 80 γαμημενα ευρο !!! με ems την οποια δεν ειχα καν επιλεξει εγω ! το εστειλε μονη της η merimobiles.com
-
Παράθεση από CrisPaf77: “Παράθεση από barcelonistas1899: “αντε διαολε βυζια βγαλαμε !!!!! για τελωνειο λες να μην ερθει κανενα καπελο εε?” Τελωνειο δε νομίζω να παίξει...και σειρά πίστεψε με αξίζει κάθε διαολεμενο δευτερόλεπτο η αναμονή γι αυτό το κιν.” το σαββατο ειναι ανοιχτοι εκει στη κουριερ?
-
και εμενα μου ζητουσε να κανω ems αλλα αρνηθηκα και επελεξα sg post! ! τελικα το εστειλαν μονοι τους με ems !