Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 500.
-
φανταζομαι το κεντρικο κουμπι ειναι αυτο που λεμε στο χωριο μου physical button ???? αραγε θα βολευει ??? θα εχει καλη αποκριση στο fingerprint ? και τελος κατι που το εχω απορια ! οταν ξεκλειδωνει με δαχτυλικο αποτυπωμα σε παει αμεσως στην αρχικη οθονη ή ΞΑΝΑ ξεκλειδωνεις το κινητο με την κλασικη κινηση (προς τα πανω)
-
Ε ναι ρε doc. Να περάσει κανένας μήνας, να φύγει το στάδιο των προπαραγγελιων, να δούμε την κανονική τιμή, τα πρώτα reviews και μετα ορμαμε! Κ όπως είπα είτε Black Friday είτε Χριστούγεννα!! BTW Μόλις τελείωσα το χορταστικό review του Hugo Barra youtu.be/JUM286VS_Zc Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dual edge οθόνη περίμενα ... Έχει! Σε απολαυστικό μαύρο το ήθελα..... Έχει. Το πισω μέρος του αρκετά ενδιαφέρον. Με λίγα λόγια οπτικά το κινητό είναι πανέμορφο. Ότι περίμενα. Από εκεί κ πέρα αναμένω reviews. Τώρα για το ποια έκδοση θα επιλέξω.... Όπως είπαν κ κάποιοι παραπάνω συνήθως από τα 4gb RAM πας στα 6. Αλλά να σας πω δε με πολύ ενδιαφέρει γιατί ξεφεύγει στη τιμή , οπότε κλείνω προς την έκδοση με τα 4gb RAM που φαίνεται πιο προσιτή. Βέβαια θα περιμένω είτε την περίφημη Black Friday είτε τα…
-
oppomart.com
ΜήνυμαΚαι Εγώ ακόμα δεν εβγαλα άκρη για το κατάστημα. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως για να τα λέμε κ όλα... Και όταν βγήκε το Mi note pro η τιμή ήταν 550+. Και παρόλα αυτά ΔΕΝ συγκρίνοταν με τα τότε τοπ κινητά στη κάμερα. Συν το πρόβλημα με τη θερμοκρασία συν τη μπαταρία που ρουφάει σαν βρικόλακας. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάνε και review να γουστάρουμε! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακόμα δε βγήκε κ το βαφτισες ήδη Νο2 τηλέφωνο! Χαλαρώστε λίγο!! Αυτό που περιμένουμε είναι σοβαρές τιμές κ όχι υπερκοστολογισεις. Αλλιώς ποιος ο λόγος να επιλέξεις τηλ από την εξωτική Κίνα. Η χιαομι ήδη έκανε ένα τραγικό λάθος με το Mi5 και αυτό φάνηκε στις τραγικές πωλήσεις της. Προσπάθησε να το διορθώσει με τα 's' . Με ανταγωνισμό το one plus 3 το leeco κ πόσα αλλα το βλέπω δύσκολη επίσης,!! Κ Τώρα πάει να βγάλει τηλ με 600+??? Εδώ Θα είμαστε κ θα σχολιάσουμε..... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μ…
-
600+??? Κρίμα!! Σβήνει το όνειρο! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα με ενδιαφέρει η edge έκδοση!! Και λογικά αυτή θα είναι κ η ακριβή. (πολύ ακριβή) Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
βλεπω να βγαινει στο vickmall στα 650 ευρο !!!! και αντι να το παρω να στραφω σε αλλες επιλογες εκτος χιαομι (Mi5-mi5s & mi5s plus) δεν με τραβηξαν ποτε !
-
χτες παρελαβα σε χρονο dt απο gearbest αλλα ομολογω πως ψιλοαπογοητευτηκα! πολυ θολουρα ρε παιδια ! εβαλα 2-3 βιντεακια απο τη κινεζικη εφαρμογη (ενα με τον harden , ενα με μια κινεζα να κανει τα δικα της και ενα που και καλα εισαι οπαδος σε γηπεδο ποδοσφαιρου ) και ζαλιστηκα ! πολυ θολουρα ! μετα απο 5 λεπτα το βαρεθηκα ! ασε που ζεματισε το κινητο μου !
-
Δε τρελάθηκα να σας πω την αλήθεια! Περιμένω και τις τιμές στα κινεζομαγαζα. Επίσης αυτό που δεν μου άρεσε είναι το μαύρο χρώμα γύρω γύρω από την οθόνη. Θα περιμένω να δω και το mi note 2. Ελπίζω σε edge οθόνη Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μολις ελαβα ενα μηνυμα μετα απο σχολιο μου σε ενα βιντεακι στο youtube αλλα δε πολυκαταλαβα την απαντηση τους (συγχωρνατε με !!!))) '' You leave a comment to our review on youtube (Xiaomi Mi Notebook 13'3). We can sell it for you and arrange shipping from china. Price about 750 euro (5600rmb), you'll need add duty fee(probably zero for laptops imported to greece, but we not sure), VAT and shipping cost(choose which one you prefer and we check the price). Now available only silver color. Only ful…