Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 500.
-
καλησπερα !!! Το τελευταιο διαστημα ενδιαφερομαι για notebook λεπτο κ κομψο σε στυλ Mcbook! Οποτε το ματι μου επεσε στο στην Αγαπημενη xiaomi και στο xiaomi mi book 12.5'' ( μιας κ το μεγαλυτερο ειναι ψιλοακριβο). Βεβαια οι γνωσεις μου περι λαπτοπς ειναι περιορισμενες! Ομως η χρηση μου θα ειναι απλη οποτε πιστευω με καλυπτει! Τα ερωτηματα ειναι τα εξης! Αξιζει η αγορα του??? Και αν ναι ποσο εφικτο ειναι η αγορα του απο κινεζομαγαζο χωρις να με σφαξουν στο γονατο τα Ελλ, τελωνεια ?? Το εχει ο yes…
-
Βοηθεια για αγορα mi5
ΜήνυμαΝαι αξίζει! Πήρα 2 για φιλαράκια, το ένα από minideal και το άλλο από vickmall! Για 250ευρο (από European warehouse) αξίζει! Σε 2 μέρες τα είχα στα χέρια! Αααααααχ xiaomi mi3 τι έρωτας. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΠαιδάκια βοήθεια! Μόλις πήρα καινούργιο τηλ για φίλο μου και μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα. 9ae1a0928087c94bd127590f31d700f5.jpg Η ρομ που φοράει είναι.... 9126264e3dce6e4165c1af66bc78db3b.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αν υπαρχει δυνατοτητα να ερθει χωρις τελωνεια και τα λοιπα θα ειναι στα υποψη μου!
-
Αυτοί φροντίσαν να μην μπορείς να την βρεις πουθενά! Και δε ξέρω το λόγο! Από την άλλη βλέπεις πχ One plus να κάνει τίμια προσπάθεια! Εγώ περίμενα το mi5 από τα τέλη του 15! Αν θυμάσαι υπήρχαν φήμες από τότε! Μέχρι και η επίσημη παρουσίαση άλλαξε 2-3 φορές! Ε δε μπόρεσα να περιμένω άλλο και χτύπησα το mi note pro! Οπότε δε μου κάνε που δε μ κάνε κλικ η συσκευή, περιμένω πιο άνετα τις επόμενες κινήσεις της εταιρίας. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν κυκλοφορούσε κανονικά (έστω και υπερκοστολογιμενο) τέλη Φλεβάρη στα 500τοσο ευρό, πλέον με 400-420 ευρό θα ήταν εξαιρετική αγορά! Προσωπικά όμως μετά από τέτοια καθυστέρηση και με τα νέα μοντέλα σιγά σιγά να κάνουν παρέλαση δε θα πάρω ευχαριστώ! Οπότε περιμένω είτε την ανανεωμένη έκδοση (με σωστή διαθεσιμότητα εννοείται) είτε το mi note 2 που το περιμένω με ενδιαφέρον τολμώ να πω! Ειδικά αν πετάξουν καμία edge οθόνη! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συνεχίζω τον συλλογισμο μου! Το mi5 ανακοινώθηκε τον Φλεβάρη και ακόμα υπάρχουν(αξιόπιστα) καταστήματα που δε το έχουν σε διαθεσιμότητα! (μιλάμε για το Black color, ceramic version) Και σου λέει η εταιρεία εεε δε πειράζει πάρε το λευκό 3gb RAM, 64 Rom (γιατί το μαύρο κοστίζει + 60-80 ευρό)! Και τώρα φημολογείται ότι θα βγει εξελιγμένο μοντέλο! Μαζι της! Γουστάρω! Ίσως το πάρω! Αλλά αν ανακοινωθεί πχ το Σεπτέμβριο και βγει σε διαθεσιμότητα τον Γενάρη..... Υπερκοστολογιμενο..... Εεεε μαμησε μας τώ…
-
Το βλέπω να βγαίνει το 2017 σε διαθεσιμότητα! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk