Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 500.

• About Mi Note Pro...

barcelonistas1899 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Σήμερα είπα να αλλάξω την ρομ μου! (φοράω Stable 7.2.1)! Eκανα τσ κλασσικά βήματα....... Ενημέρωση συστήματος/επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery αλλά το κινητό απλώς κλείνει........ Δεν μπαίνει σε recovery.... ΤΙ λάθος κάνω διαολε??? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Στο νήμα mi note pro είμαι παίχτη! Για πες μου..... Πόσο καιρό το έχεις γυμνό? Καλύτερη αίσθηση να φανταστώ? Γρατζουνιες? (έστω ελάχιστα που να φαίνεται με το φως???) Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Υπάρχει κάποιος που δεν φοράει στο κινητό tempered glass? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

barcelonistas1899 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Εγώ από την άλλη δεν θεωρώ ότι είναι VFM! Επίσης δε θεωρώ σωστή την πολιτική της να βγάλει το κινητό ΑΛΛΑ η διαθεσιμότητα να είναι άθλια! Ανακοινώθηκε Φλεβάρη και ακόμα υπάρχουν καταστήματα που δε το έχουν! Και να φανταστείς ότι το περίμενα από το Νοέμβριο! Ευτυχώς που σκέφτηκα λογικά και πήγα στο mi NOTE pro! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

Μήνυμα

Πλέον το θεωρώ αδιάφορο! Πέρασε ο αρχικός ενθουσιασμός όλων των xiaomi fans (και εμου) ! Και ακόμα είναι ακριβό! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• μου αρεσει αυτο Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Αγορά mp3 player από gearbest! Η παραγγελία ήρθε αρκετά γρήγορα μπορώ να πω! Μετά όμως από 1 μέρα χρήσης, τα παίξε! Αμέσως άνοιξα ticket, εξηγώντας τους τη συνέβη, στέλνοντας και φώτο /βίντεο! Μου πρότειναν 2 λύσεις, αλλά μιας και ήθελα να το ξαναπάρω, διάλεξα να μου βάλουν όλο το ποσό στο wallet! Έτσι ξαναεκανα την αγορά ουσιαστικά τσάμπα! Πολύ καλή κίνηση για μένα και εξαιρετική συμπεριφορά χωρίς καν να πιεσω καταστάσεις! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για πιο κατάστημα αναφέρεσαι ακριβώς? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έγραψα στα "σχόλια"! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall.com Την Διεύθυνσή της (URL): Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch Snapdragon 650 Hexa Core 1.8GHz 3GB RAM 32GB ROM Stock In EU Warehouse -Golden Την ημερομηνία αγοράς: 16/05/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 2 μερες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά…

• Παράθεση από geomos: “Θαύμα θαύμα!!! Το note 3 pro που έχω παραγγείλει εμφανίστηκε μετά τιμής και δόξας στο τρακ του ΕΛΤΑ. Έκλεισε από κέντρο διαλογής, καλώς εχοντων Τρίτη-Τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου. Διπλή χαρά πρώτον γιατί δεν άντεχα να ξαναπερασω τη ταλαιπωρία του dispute κτλ και δεύτερο γιατί μου αρέσει το κλίμα του φόρουμ και θα χαρώ να μείνω μόνιμα μέλος του!!! Παραγγελία 26/4, αποστολή 1/5 από Σιγκαπούρη, άφιξη Ελλάδα 9/5 και σήμερα σκαναρισμα στο αεροδρόμιο. Αγορά από vickmall.” Καλά…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Ισχύει αυτό που λένε με το ρύζι, ότι το βράδυ που κοιμάσαι έρχεται Κινέζος και στο φτιάχνει? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα προσπάθησα να κάνω αγορά απευθείας από PayPal χωρίς το γνωστό τρικ! Παρότι η αγορά ολοκληρώθηκε και μου εστάλη και mail, στο PayPal activity δεν φαίνεται να έχει γίνει αγορά και πηγαίνοντας στο προφίλ μου στο gearbest μου βγάζει waiting for payment! 6f2e665c0c57414316ddbb99d58af9fd.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SG POST

barcelonistas1899 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Θα σου ρθει λόγικα ειδοποίηση λίγο υπομονή ακόμα! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Εγώ το πήρα Φεβρουαρίο αλλά ήμουν τυχερός, το bootloader ήταν ξεκλείδωτο! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Στα δωράκια του vickmall έχει tempered glass και silicon case! Βέβαια δεν είναι nillkin αλλά είναι αξιοπρεπές για αρχή! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Εγώ vickmall ! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Ίδιο έχω και εγώ! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την επωνυμία της επιχείρησης : Minideal Την Διεύθυνσή της (URL): Wholesale Android Smart Phones and Android Tablets direct from China free shipping Tι ακριβώς αγοράσατε : EU Warehouse XIAOMI Redmi Note 3 Pro 32GB Την ημερομηνία αγοράς: 22/04/16 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε :5 ημερες (3 εργασιμες) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειαστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): θετικοτατα! Αψογη επικοιν…

• Βοηθεια για αγορα mi5

Μήνυμα

Εσύ ναι! Τα άλλα παιδιά ( λογικά) αναφέρονται στο 4/128 Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk