Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 500.

• Βοηθεια για αγορα mi5

barcelonistas1899 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Αυτό λέω και εγώ, μήπως μπερδεύτηκε ο φίλος! Γιατί τα παιδιά από πάνω μιλούσαν για την ceramic version, η οποία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βοηθεια για αγορα mi5

barcelonistas1899 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Το ceramic version? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από ότι κατάλαβα το στέλνουν με multi! Δε μπορώ μετά εγώ να το περάσω την ελληνική? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλησπερα ! σημερα προκειται να αγορασω το ''εργαλειο'' με snapdragon edition απο το Minideal (ευρωπαικη αποθηκη) για ενα φιλο ! (τον επεισα οτι θα το καταευχαριστηθει!) Λοιπον , 1) να γραψω στην παρεγγελια το εξης : '' install Play Store and Mulit-language,remove chinese Apps,Check the phone Before Sending,mark it as a gift with Low Price,and Include EU Adapter.'' 2) βλεπω οτι δεν εχει quick charge, αργει να φορτισει γενικα?? ΥΓ. αν υπαρχει καποια αλλη συμβουλη πειτε την πριν το χτυπισω οριστικ…

• σαν να ησουν διπλα μου να με εβλεπες! χαχχαχαχ! συνεχισα τις μαγειες μου ! παω να βαλω τη θηκη και δεν εφαρμοζει ! ξανα βριζω , στελνω μηνυμα μου λεει η Σελινα βγαλε το καπακι και ξαναδοκιμασα! πφφφφφφφφ! μπονους αμπαλιά...... οταν ειχα παρει το mi3 δεν ειχα βγαλει την προστατευτικη ζελατινα και εκλεινε μονο του !!!

• mi note pro

barcelonistas1899 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Μπράβο ρε γιατρέ είσαι τεράστιος! Τώρα ναι! Τώρα σερφαρεις σαν άνθρωπος! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Υπάρχει τρόπος να ανοίγω καρτέλες πχ στο Chrome, (όπως έκανε στο mi3) χωρίς να ανοίγει νέα εφαρμογή στο multitasking! Πχ έχω 5 σελίδες στο Chrome και μου έχει 5 φορές ανοιχτό το πλοηγο! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την επωνυμία της επιχείρησης vickmall.com Την Διεύθυνσή της (URL) Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping Tι ακριβώς αγοράσατε Original Blackview BV2000S 5.0 Inch Android 5.1 MT6580 Quad Core Cell Phone 1GB RAM 8GB ROM 1280*720 Dual Sim WCDMA 3G Cellphone Την ημερομηνία αγοράς 23/03/16 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε 28 μερες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) 10 με τονο ! Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Α…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Μιλάμε μόνο για development Rom? Γιατί ούτε έτη Stable έχει! Βέβαια δεν ξέρω αν είναι εφικτό να πιάσω 4g+ στη Ξάνθη Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Που και πως το βλέπεις αυτό σύντροφε? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

2 εφαρμογές μέτρησης γυμναστικής (για ποδήλατο) και καμιά από τις 2 δε μου βγάζει χιλιομετρικη απόσταση! Μόνο συνολικό χρόνο! Το GPS είναι ανοιχτό συνέχεια Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα το vickmall! Αν το έχει στοκ σε ευρωπαϊκή αποθήκη, έρχεται με DHL, χωρίς τελωνείο 2-3 εργάσιμες! Κάνε μια ερώτηση απαντάνε πάντα! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και αυτό γιατρέ! Vivo Xplay5 Elite Flagship Edition 5.43" 2K Screen Android 6.0 6GB RAM 128GB ROM 4G+ LTE Smartphone 64-Bit Snapdragon 820 Quad Core Touch ID OTG HiFi - Gold Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει και ένα ωραίο review στο YouTube!

• Από τι στιγμή που το mi note pro ανταγωνιζεται το note της Samsung, που λογικά θα βγει στα 6gb, κυρτη οθόνη 5.7 QHD να περιμένεις ακριβώς το ίδιο από τη xiaomi! Όπως άλλωστε έγινε με το 1ο mi note pro! Πρόσθεσε 820 SD, και fingerprint μπροστα! Και τιμή 500-600ευρο! (αουτς) Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ μίλησα!γράψτε το! Χαχαχα! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @maddoctor με 6gb ram και edge 5.7 QHD οθόνη! Παπάδες! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μέχρι να γίνει διαθέσιμο θα βγει και το mi note pro 2! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Και όταν το μοστραρεις βάζεις και 100% φωτεινότητα διαολε! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Ναι όντως! Εκτός από γράμματα, είναι πρακτική η μοντα? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Οκ πάσο πάσο! Αντε ρεεεεεε! Δες μοντα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk