Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 500.

• mi note pro

barcelonistas1899 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

3) ζεσταίνεται ελαφρώς! 4) παρότι δεν έχει την 800αρα, το 4g του είναι εξαιρετικό στην Ξάνθη που μένω! Στα άλλα δεν γνωρίζω! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Πολύ ωραίος! Ήμουν μεταξύ yeso και vickmall! Σίγουρα όμως θα τον τιμήσω στο μέλλον! Του ειχα ζητήσει να βρει πίσω καπάκι γυάλινο , δεν το είχε σε στοκ αλλά μου βρήκε με 18€ (στο honorbuy 30τοσο)! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Σοβαρά nillkin ο yeso? Ωραίος!εεε τους αλήτες στο vickmall ! Χαχαχα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Πωπω ταλαιπωρία! Εγώ φοράω αυτό που μου έστειλε to vickmall αλλά κάθε άλλο παρά αντίχαρακτικο είναι! Έχει κάνει σημάδι, οπότε στα κοντά θα πάρω και εγώ. Έχει και ένα στο honorbuy (με το γνωστό νταβατζιλίκι στα έξοδα αποστολής!) αλλά ακόμα δε το έψαξα πουλάει ζεστά ! Βρήκα ένα στα 5.5 ευρό (ebay Γάλλος πωλητής πολύ κομπλέ αλλά όχι nillkin). Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

maddoctor banggood.com/NILLKIN-H-Anti-Ex…omi-Mi-Note-p-973725.html επισης ποια η διαφορα μεταξυ των δυο γιατι μπερδευτικα ! και που μπορεις να παρεις γιατι δεν ειδα καπου proceed to cart ! nillkin.com/english/proshow.as…id=1&scid=&id=4909&page=1 και nillkin.com/english/proshow.as…id=1&scid=&id=4900&page=1

• ναι ναι το βρηκα ! δε πολυενθουσιαστηκε βλεπω!!!!!

• mi note pro

Μήνυμα

ουτε στο δικο μου πιανει 100% την οθονη! και ενα ακομα μελος οταν το ειχε πρωτοκανει review επισης ! η 1η φωτο ειναι δικο μου! τωρα φταινε τα tempered φταει γενικα το οτι δε ταιριαζουν δε γνωριζω

• mi note pro

Μήνυμα

Καλώς τον! Καλορίζικο! Καλά χωρίς tempered glass σου ήρθε? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Χαχαχαχα αχ! Όντως πετάει κάτι γκομενακια που κάνει που! Χαχαχα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωπ Ωπ Ωπ τι έχουμε εδώ???!!! dbccfc190894b512bc67dddb125ac756.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Έχει πολύ γούστο ! Τώρα πήγα να ξεκλείδωσω και είχε κάτι τηγανήτες με βατομουρα! Όργια! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Ανακαλυψα προσφατα μια ωραια μοντα που σου αλλαζει συνεχεια την φωτο στον οθονη κλειδωματος ! και οι φωτογραφιες που εχει ειναι φοβερες! οποτε καθε φορα που το ανοιγω βλεπω και κατι διαφορετικο ! Εχει γουστο !

• @flowin_through εκανε review στο φορουμ ? γιατι ψαχνω αλλα δε το βρισκω!

• Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

barcelonistas1899 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Πότε πρόλαβε και το πήρε ποτέ το πουλάει ένας θεός ξέρει! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Έχω να ακούσω ραδιόφωνο........ Πλέον δε με ενδιαφέρει να έχει! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Από το mi5 πάνω από 10 δευτερόλεπτα σίγουρα! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν αντεξα ...........εκανα ακριβως το ιδιο speed test ! (Tο ρουτερ ειναι σε αλλο δωματιο ( ισως επηρρεασε λιγο) το tempered glass καποιες φορες χανει σε αποκριση στο home button συν το οτι ηταν τερμα ερασιτεχνικο βιντεο , μπορει να εχασα 3-4 δευτερα ! Η επιδοση του xiaomi mi5forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11729/ To galaxy s7 εκανε 01.11 και το δικο μου speed test ......xiaomi mi note pro ...... 01.36

• Το ψηνω να κάνω ακριβώς το ίδιο τεστ στο δικό μου, να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται! Doc το κάνουμε? :p Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαχαχα! Ήρωας! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

@takisfrag πραγματικά απογοητευτικό το xiaomi mi5! Βέβαια έχουν 1gb διαφορά οι συσκευές, αλλά και πάλι διαολε τεράστια διαφορά! Καλά εκεί που φόρτωσε το YouTube στο browser έκλαψαν μανούλες! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk