Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 686.
-
Εγω πριν και μετά την εγκατάσταση κάνω πάντα clear cache και dalvik cache
-
Σε mi9t pro μπήκε εύκολα και γρήγορα όλα δείχνουν εντάξει Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi9t pro περάστηκε χωρίς καμία δυσκολία και όλα δείχνουν να δουλεύουν άψογα!!!!
-
Οχι δεν υπάρχει τέτοια επιλογή δυστυχώς... δεν πειράζει
-
Είσαι Άρχοντας!!!!! όλα τέλεια!!! να τολμήσω να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε κάτι με το ποσοστό μπαταρίας και την ώρα στην γραμμη κατάστασης να μεγαλώσουν λίγο?? (στο λειτουργικό όχι στο twrp)
-
Παράθεση από geoanto555: “Το μονο κακό ειναι ότι δεν θα δουλεύει σωστά το decrypt από την στιγμή που το κανεις unpack-repack ” Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο... δεν δουλεύει σωστά το decrypt δεν κάνει αντίγραφα και γενικώς δεν δουλεύει.. (ενώ το αρχείο ειναι 65,536 kb και ο φάκελος που αντικαθιστώ ειναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος όταν κάνω repack το μέγεθος ειναι 56,496 kb)
-
έκανα μια αλλαγή εγώ με το Android Image Kitchen πήρα το φάκελο images απο το προηγούμενο και τον έβαλα στο καινούργιο αλλά δεν ειναι τέλειο...
-
Περάστηκε με επιτυχία αποκρυπτογράφηση κανονικά αν και ζητάει κωδικό για να μπει και το βαριέμαι λίγο αυτό αλλά μια χαρά το μόνο πολύ κακό ειναι το μπλε... που πήγε το ωραιότατο ζεστό κόκκινο???
-
Αύριο που θα είμαι σε υπολογιστή θα το περάσω (κανονικά μέσα απο το υπάρχων έτσι?) Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα βλέπει κανονικά τον εσωτερικό χώρο (μετά από fd) έχει νόημα να περάσω το καινούργιο που έβαλες τώρα? Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε μένα με mi9t pro ανοίγει κανονικά και η μαμά κάμερα και η gcam
-
Μπήκε γρήγορα και εύκολα σε mi9t pro και όλα φαίνονται να λειτουργούν άψογα Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θέλει κάνα δεκάλεπτο να ανοίξει την πρώτη φορά περίμενες αρκετά? Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρουμε γιατί ανέβηκαν πάλι rom? Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από giotse: “η πρώτη λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένο τη κάνουμε ” εγκαθιστάς πάλι το magisk πάντα μετά απο αναβάθμιση θέλει πάλι εγκατάσταση
-
περάστηκε γρήγορα και με επιτυχία σε mi9t pro και επιτέλους συγχρονίστηκαν και τα μηνύματα ευχαριστούμε!!!!
-
έχεις δίκιο τώρα το πρόσεξα.. δυστυχώς δεν μου ερχεται κάτι άλλο..