Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 686.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλήμερα!! σήμερα παραλαμβάνω το mi9t pro αυτο ειναι το twrp που περνάω?? twrp_raphael_3.3.1_03-11-19_red_ss
-
Mi 9t pro ή mi9
jpastos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΘέλω λίγη βοήθεια Ενδιαφέρομαι για αυτά τα δύο έχετε να προτείνετε κάτι που θα με βοηθούσε να καταλήξω ως ποιο έμπειροι?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό νήμα αλλά θέλω λίγη βοήθεια απο τους πιο έμπειρους σκέφτομαι να αναβαθμιστώ και από το mi4 να πάω σκέφτομαι ή σε mi9 ή σε mi9t pro τι λέτε ότι αξίζει καλύτερα?? Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Developer miui 10 έχει πάρει Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen @MIUI_ART Εμείς μπορούμε να έχουμε με κάποιο τρόπο αυτές τις επιλογές (για εξοικονόμηση μπαταρίας) ή δεν έχει νόημα? f1b0bbc58a7ce793b41dfb2101b9ddb3.jpg Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@MIUI_ART έχει βγει για το cancro stable V10? Να περιμένουμε τίποτα κι εμείς?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59383/ Download Custom ROMs for Mi 3 / Mi 4 - LTE/WCDMA (cancro) - Xiaomi Firmware
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Ρολόι για σύνδεση με mi4
ΜήνυμαΝαι στην ορειβασία είναι πολύ δύσκολο να ξετρυπωνεις το τηλέφωνο Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρολόι για σύνδεση με mi4
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους! Θέλω να αγοράσω ενα ρολόι που να μπορώ να το συνδέσω με το τηλεφωνο να δέχομαι και να απαντάω σε κλήσεις καθώς και σε μηνύματα του τηλεφώνου αλλά και viber messenger τώρα αν εχει και gps και βαρόμετρο θα ήταν ιδανικό έχει κανείς να προτείνει κάποια οικονομική λύση? γιατί δεν έχω ιδέα απο αυτά και έχω "χαθεί" λίγο
-
-