Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 686.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από americ: “Ναι όταν το αγόρασα είχε marsmallow. Οπότε είμαι εντάξει? ” Ναι είσαι μια χαρά (αν το πήρες μεταχειρισμένο είχε περάσει fastboot rom ο προηγούμενος κάτοχος λογικά... αν το πήρες απο μαγαζί καινούργιο είναι λίγο "κουφό" γιατί τα cancro εργοστασιακά είναι όλα με Android 4.4 KitKat)
-
Μάλιστα... γυρνάω λοιπόν σε stable global και περιμένουμε miui 10 (ελπιζω...)
-
@MIUI_ART για cancro δεν έχει?
-
Παράθεση από americ: “Είναι δυνατόν να είμαι σε Android marshmallow (mi4 cancro) και να μην εχω φτιάξει τα partition σε ενα? ” Όταν το αγόρασες είχε Android 4.4 KitKat? Μήπως είχε ήδη marshmallow?
-
-
δοκίμασες να κάνεις wipe cache και dalvik cache μέσα από twrp?
-
-
Για Mi4 δεν θα έχουμε τίποτα?? Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε σε mi4 πάνω απο την 9.2 χωρίς fr και όλα δείχνουν να λειτουργούν τέλεια!!! έχω την αίσθηση οτι είναι πιο γρήγορη σίγουρα έχει καλύτερη διαχείριση ram και πιστεύω πως η μπαταρία είναι καλύτερη απο την 9.2 αλλά αυτό θα το δούμε μετά από λίγες μέρες χρήσης το απόλυτα σίγουρο πάντως είναι πως σε σχέση με την China η Global είναι κλάσεις ανώτερη σε όλα!!! Ευχαριστούμε!!!!
-
-
Παράθεση από ktsiaras: “Σωστός δούλεψε αλλά γιατί αυτό?? ” είναι πρόβλημα απο την μαμά xiaomi λογικά στην επόμενη δεν θα υπάρχει
-
Παράθεση από ktsiaras: “καλήμερα τελικά έκανα format data και τώρα έχω σφάλμα στις επαφές και στις κλήσεις δεν ανοίγουν ” Καλημέρα! αν έχεις ανοικτό τον συγχρονισμό κλειστο και δοκίμασε πάλι λογικά θα δουλεύουν όλα με κλειστό συγχρονισμό
-
Παράθεση από wankel13: “Καλησπερα.εκανα factory reset στο aqua μου και δεν μου βγαζει το πληκτρολογιο στις ρυθμισεις wifi, ενω αν επιλεξω να βαλω κωδικο για να ξεκλειδωσω το mi account μου βγαζει το google κανονικα.την τελευταια aroma εβαλα με fr και εγκατασταση πληκτρολογιου το google.Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση; ” πας εκεί που σου βγάζει το πληκτρολόγιο και πληκτρολογεις τον κωδικό για το wifi κάνεις αντιγραφή γυρνάς πίσω και κάνεις επικόλληση στο wifi
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν κάνεις flash μία παλαιότερη Version, μην ξεχάσεις μετά να κάνεις Flash πάλι το OTA-Fix που σας δώσαμε την Πέμπτη ώστε να έχεις ενεργά ΟΤΑ για την επόμενη Version ” Φυσικά θα μείνω όπως είμαι.. δεν είναι τόσο σοβαρό θέμα (το OTA-Fix δεν έχει δουλέψει ποτέ σε mi4) Θα περιμένω την επόμενη.. Ευχαριστώ!!!!!