Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 686.
-
Δυστυχώς το fix για το mi4 δεν έκανε κάτι εξακολουθεί το ίδιο "πρόβλημα"
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν κατάλαβα τι ακριβώς πας να κάνεις... ” Οχι απλά να βάλω το Google όπως έχει και στην Global
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα δώσουμε μία νέα Fixed Version να δοκιμάσετε.. ” κατεβαίνει.. μια ερώτηση μπορώ να βάλω το Google μέσα στο zip της rom και αν ναι που? (έχω αλλάξει το apk αρχεία με το νεο που υπάρχει στην Global)
-
Σε mi4 το μόνο πρόβλημα είναι οτι όταν είναι ενεργός ο συγχρονισμός κρασαρουν το τηλ και οι επαφές... δεν υπήρχε αυτό σε καμιά προηγούμενη (ελπίζοντας ακόμα για clobal)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σε MI4 δεν δουλεύουν το τηλεφωνο και οι επαφές... μόλις πάω να τα ανοίξω αμέσως κλείνουν κάνω τώρα καθαρισμό cache και Dalvik Cache και θα δούμε...
-
Για μια ακόμη φορά Το ota update patch για το cancro δεν.....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλό Πάσχα παιδιά να είμαστε και να περάσουμε όλοι καλά!!! Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MIUI 9.6 - 8.4.4 | Xiaomi European Community & Store θα έχουμε rom σήμερα? Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτή εδώ xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI3WMI4W_V9.5.1.0.MXDCNFA_fe912717c6_v9-6.0 που μου ηρθε με mail υποθέτω πως δεν είναι global Συγνώμη!! οχι με mail αλλά μέσω ΟΤΑ
-
Παράθεση από gkalen: “Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή , σαφώς δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα χωρίς την ύπαρξη της .. Αλλά και οι global roms την έχουν μέσα και οι china και οι ρομς από eu .. Εμένα μου φαίνεται πιο πολύ κάτι σαν "χρυσός οδηγός" .. ” Εγώ εδω και πάρα πολλές rom την κάνω πάντα freeze μέσω rom toolbox και δεν έχω δει κανένα θέμα σε τίποτα...
-
Παράθεση από varitimos84: “η εφαρμογη yellow pages απο εχθες το βραδυ ξαφνικα κρασαρει συνεχως..... ενω υποτιθεται δε τρεχει στο παρασκηνιο κιολας... εκανα εκαθαριση δεδομενων.. αλλα παλι.. τπτ.. μπορω να την απεγκαταστησω ? στο τι βοηθαει βασικα? ” -Κατάλογος (YellowPage.apk) * Είναι για αναγνώριση κλήσεων των Κινέζικων τηλεφώνων. Δεν έχει καμία χρησιμότητα σε εμάς.
-
Παράθεση από leotzian: “Γεια κάτι δεν πηγαίνει καλά με τις ειδοποιήσεις σε αυτή την έκδοση. Πχ μήνυμα στο Gmail έχω στην μπάρα την ειδοποίηση, κατεβάζω τις ειδοποιήσεις και δεν εμφανίζεται το μηνυμα, το έχει κανείς άλλος? ” Επιβεβαιώνω κι εγώ ακριβώς το ίδιο και σε mi4 XTRV
-
Θα έχουμε σήμερα rom για το mi4 με global?? Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART μπορείς να μου στείλεις το λινκ για την 8.3.1 China ROM? τα λινκ απο το mail δεν δουλεύουν...
-
Πάντως εγώ λέω να περιμένω μια εβδομάδα ακόμα για Global για να μην ξανά στήνω απο την αρχή... ξέρουμε καθόλου τι έπαθαν και έχουν 3 βδομάδες αποχή για το mi4?? ετοιμάζουν κάτι κάλο??
-
-
-
Περαστικε με format data στο mi4 της φίλης μου και όλα δουλεύουν άψογα!! Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα και μετά την πρώτη μέρα μπορώ να πω με σιγουριά ότι το τηλέφωνο δουλεύει πολύ πιο γρήγορα και ομαλά... Η μπαταρία δείχνει πολύ καλύτερα σημάδια αλλά θέλει λίγο χρόνο για να βγάλω συμπεράσματα... Ευχαριστούμε την ομάδα δημιουργίας του forum Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk