Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 686.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα!! Σε mi4 πάντως κανένα patch δεν έχει εγκατασταθεί πάντα βγάζει σφάλμα Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Καλησπέρα παιδιά! Ισχύει ότι η επόμενη rom απο την σημερινή θα βγει 2-3 Μαρτίου? (αν είναι έτσι να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση εδώ και 6-7 μήνες απλά κάνω update ένα καθάρισμα καλό θα ήταν) Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άλλη μια και 4630 περίπατος...
-
-
Παράθεση από nckts: “Και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει με το καλιμπραρισμα της πυξίδας ακόμα και σε stable.redmi note 4 nikel ” Εγώ το έλυσα το θέμα εγκαθιστωντας το GPS Status & Toolbox απο το Google Play και έκανα βαθμονόμιση μέσα απο αυτό το πρόγραμμα και όλα εντάξει
-
Εδω και αρκετές rom έχω πρόβλημα με την πυξίδα ενώ κάνω καλιμπραρισμα όπως ζητάει στην αρχή μετά κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή ζητάει πάλι καλιμπραρισμα (έχω δώσει δικαιώματα κι έχω κάνει καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή) ξέρει κανείς κάτι?? (mi4)
-
-
Σε mi4 όλα δείχνουν άψογα ευχαριστούμε!!
-
-
Παράθεση από BanditGR: “Η εφαρμογή του scanner ενδέχεται να συνεχίσει να κάνει force close, όταν επιλέξετε το σκανάρισμα εγγράφων (documents). Είναι μάλλον θέμα του source και το παρακολουθούμε. ” Αυτη τη φορά ο φάκελος 'lib' δεν υπάρχει μέσα στο /system/priv-app/MiuiScanner βασικά δεν υπάρχει καθόλου ο φάκελος MiuiScanner εγώ τον πήρα απο την προηγούμενη rom και τον έβαλα στην διαδρομη /system/app/MiuiScanner και ο σαρωτής δουλεύει και πάλι άψογα και το σκανάρισμα εγγράφων
-
Για τα cancro (mi3 - mi4) είναι ίδιες και αφού συνεχίζουν τα mi4 τοτε ειναι και για το mi3
-
Μάλλον το TWRP είναι το πρόβλημα και σε mi4 δεν την πέρναγε πέρασε την με το προηγούμενο Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
jpastos - - Recoveries
Μήνυμαtwrp_cancro_3.2.1-1_miui-hellas αυτό δεν κάνει? Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk