Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 686.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
jpastos - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 σε mi4 δεν δουλεύει το τελευταίο 3.2 δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση την rom όταν μπαίνει σε περιβάλλον άρωμα κολλάει και φαίνεται τα γράμματα να είναι αχνά και πάνω σε άλλα γράμματα γύρισα στο προηγούμενο για να εγκαταστήσω την rom Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Για mi4 έχουν έρθει 2 mail ενα 7.20 και ενα τώρα υπάρχει κάποια διόρθωση??
-
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΆρχοντας!!
-
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “για να δούμε.. mediafire.com/file/0nd16a09z7o…o_3.2.1-1_miui-hellas.img ” Μπήκε και άνοιξε κανονικά!!! Λέω εγώ τώρα που είμαι υποχόνδριος... μπορούμε να έχουμε το παλιό θέμα που είχε το twrp_cancro_3.1.0-0_orange?? Αυτό δηλαδή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69192/
-
RE:
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από takisfrag: “cancro , ” cancro 3,2,1 το δοκίμασες ??? =============== Δεκ 13th 2017, 9:30am =============== Παράθεση από jpastos: “Γιώργο το πέρασα ” Τι έκδοση android έχεις?” Καλημέρα! Εγώ το 3.2 που μου έστειλες πέρασα και είναι οκ έκδοση Android είναι η 6 το 3.2.1 δεν άνοιγε όταν έκανα Reboot σε twrp έμενε κολλημένο στο mi
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι αυτό ήταν Δεν είχε σχέση με το twrp
-
jpastos - - Recoveries
Μήνυμαμπήκε κανονικά αυτό (η οθόνη κλειδώματος δεν είχε σχέση τελικά) Υποθέτω πως με την Άρωμα θα είναι οκ?
-
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΓιώργο το πέρασα και με τους δυο τρόπους δεν μπαίνει όμως σε twrp με τίποτα... και στην οθόνη κλειδώματος κάνει αυτά τα τρελά.. (cancro) επιστρέφω στο 3.1.0-1-miui-hellas-aroma forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69190/
-
Παράθεση από Giannisagal: “Κυκλοφορησε global 7.12.8 χθες βράδυ???? Έχει κάτι νέο ή είναι για τις συγκεκριμένες συσκευές που λέει; Μήπως; Άλλαξαν τον μάνα browser κατόπιν εορτής ????? ” Είναι η Global τα παιδιά εδώ περνούν την China Developer που είναι η 7.12.7
-
-
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΟχι απλά έτσι για την ενημέρωση..
-
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΓια cancro ξέρουμε πότε θα βγει?
-
Παράθεση από anakostas21: “Παίδες για να παω απο stable σε dev ποιες ενέργειες πρέπει να ακολουθήσω? ” Απο stable σε dev και το ανάποδο πάντα με factory reset
-
-
Απο stable σε dev και το ανάποδο πάντα με factory reset
-
Σε mi4 Όλα άψογα!!! ευχαριστούμε!!!
-
-
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο άψογη σε όλα παιδιά ευχαριστούμε!! Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk