Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 686.
-
@MIUI_ART το patch_ota_xtrv.zip που έλαβα δεν μπορεί να εγκατασταθεί forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44998/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Μπορείς να πάρεις ενα backup μέσα απο το τηλ (τοπικά αντίγραφα) και με factory reset να περάσεις την νέα dev και να επαναφέρεις το backup γρήγορα και εύκολα αλλά δεν το προτείνω... αν έχεις θέματα όπως λες πολύ πιθανό να τα επαναφέρεις με το backup καθαρή εγκατάσταση είναι η λύση...
-
Παράθεση από Gkontos10: “υπάρχει κάποια λύση για αυτά τα προβλήματα ? ή θα έχουμε κάποια νέα ρομ ?? ” Γιατί δεν δοκιμάζεις την τελευταία dev? Εγώ την πέρασα με καθαρή εγκατάσταση και όλα δουλεύουν ρολόι
-
Για Mi4 δεν είχε ανασταλεί? Πως και έχουμε νέα rom σήμερα?
-
Ερώτηση για Mi4 δεν είχε ανασταλεί?? Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από giannisatsi: “έκανα τσεκ για ιούς και το Antivirus μου έσβησε το adaway ως Trojan ” Το ίδιο και σε μένα.. Κανε πάλι το AdAway εγκατάσταση και μετά τρέξε πάλι το Antivirus θα το βρει πάλι ως απειλή εκει θα το ξετικαρεις και θα πατήσεις επάνω του παρατεταμένα και θα σου βγάλει επιλογή να το κάνεις εξαίρεση απο τα επόμενα search του Antivirus και θα είσαι οκ. Εγώ δεν νομίζω οτι έχει πρόβλημα.. ρίξε κι εδώ μια ματιά Antivirus scan for d1b2b199f9f4839a151ac54e41a545cf645d8e0d183b5355525c…
-
Παράθεση από BanditGR: “Lenovo A7000 [6.5] Atmos (2.4) αντί του γερασμένου δικού μας atmos ” Σε mi4 δυστυχώς δεν περνάει..
-
Στην Ασφάλεια οι επιλογές που είχε για χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας καταργήθηκαν? ξέρει κανείς?
-
περάστηκε εδω και 8 ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα λειτουργούν άψογα!! Απο την 7.5.18 (νομίζω) έχω το super su 2.82 και λειτουργεί άψογα!!!
-
Περάστηκε απο χθες (χωρίς το Άρωμα) με καθαρή εγκατάσταση (wipe τα πάντα έμεινε μόνο το twrp) χωρίς καμία επαναφορά απο cloud και στήσιμο απο την αρχή και είναι σαν να πήρα καινούργιο τηλέφωνο!!! Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την δουλειά τους!!!
-
Εγώ παιδιά την 25 την πέρασα αφού έσβησα τα πάντα!!!! μόνο το twrp έμεινε... φλασαρα την 25 και το τηλέφωνο πετάει!!!
-
Παράθεση από Geo Z: “Μου φτάνει το wipe cache/dalvik και φόρτωμα της ρομ ή θέλει κάτι ακόμα; ” Δοκίμασε έτσι αλλά για να είσαι σίγουρος θέλει factory reset
-
Παράθεση από markito: “Βγήκε fixed supersu 2.81 [STABLE][2017.05.25] SuperSU v2.81 ” Περάστηκε χωρίς πρόβλημα σε αντίθεση με το 2.80 που δεν με άφηνε να κάνω εγκατάσταση... Τώρα όλα οκ!!!!
-
Παράθεση από maikmaik: “Βγήκε το supersu 2.80 ” Κάποιο λινκ?