Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 686.
-
Mέσω twrp και wipe cache & dalvik cache
-
και θα την περάσεις με με το MiFlash ακολουθώντας τις οδηγίες απο αυτόν τον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση)
-
Λοιπόν πρώτα θα περάσεις drivers απο εδώ Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 =============== Μαι 22nd 2017, 11:02pm =============== όλα θα λυθούν =============== Μαι 22nd 2017, 11:03pm =============== μετά κατεβάζειw αυτή εδώ την rom cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz | by Miui Hellas for Generic Device/Other
-
Λογικό αφού είχες kitkat...
-
Τι έκδοση android έχεις τώρα?
-
Αυτό εδώ twrp_cancro_3.1.0-0_miui-hellas =============== Μαι 22nd 2017, 10:38pm =============== Άλλα ρωτάω και πάλι kitkat έχεις??
-
Η gtv 5.10.22 kitkat δεν είναι? Αν είναι kitkat θέλεις εγκατάσταση fastboot rom με miflash
-
Παράθεση από Mersey7: “το φλασαρισμα του ήχου γίνεται με τον ίδιο τρόπο της εγκατάστασης της rom, έτσι; ” ακριβώς έτσι =============== Μαι 20th 2017, 3:34pm =============== Παράθεση από kinezakias: “Έτσι, αν θέλω πχ να κάνω 2 ρυθμίσεις μαζί, δηλ να βάλω λειτουργία πτήσης και να σωθώ το wifi, πρέπει να το κατεβάσω 2 φορές. Απλά αυτό, δεν είναι βέβαια κάτι σπουδαίο. ” Ρυθμίσεις - γραμμή κατάστασης τέρμα κάτω απενεργοποίησε την επιλογή σύμπτυξη μετά το πάτημα και είσαι οκ.
-
Παράθεση από Mersey7: “Επίσης σε εμένα εκτός από τα δύο αρχεία zip για super user και magisk, μου εμφάνισε κι ένα με την ονομασία dolby.zip ” Το super user και magisk είναι για να κάνεις root το τηλέφωνο αν δεν το χρειάζεσαι δεν κάνεις τίποτα αν θέλεις να είσαι root τότε φλασαρεις το ενα απο τα δυο. Το dolby είναι για την ποιότητα του ήχου μπορείς να το φλασαρεις άνετα στο τέλος τα σβηνεις ολα. Υπάρχουν σε κάθε νεα rom που θα φλασαρεις
-
Παράθεση από Mersey7: “Μια απορία μόνο, μου ζήτησε λίγο πριν το reboot να κάνω εγκατάσταση νέου TWRP ” Οχι δεν κάνεις καμία εγκατάσταση.. θα μπεις πάλι twrp - ρυθμίσεις και θα ξετικαρεις την επιλογή να σε ρωτάει για εγκατάσταση twrp
-
Παράθεση από Mersey7: “Ακούω γνώμες... ” Κατεβάζεις μπαίνεις twrp wipe cache & dalvik cache πίσω εγκατάσταση πάλι wipe cache & dalvikcache και είσαι έτοιμος δεν χάνεις τίποτα
-
Και σε mi4 περάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα δείχνουν να λειτουργούν εντάξει ελπίζω και απο μπαταρία να είναι καλύτερη ή έστω εφάμιλλη με την 11 γιατί εκεί πραγματικά η μπαταρία δεν έπεφτε με τίποτα...
-
Factory reset Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ
-
Μετα απο 3 μέρες μπορώ να πω με σιγουριά πως η μπαταρία έχει την καλύτερη διαχείριση ever
-
Παράθεση από ConstantinosG: “Παίδες, έχω το Μι4 με την GTV 6.9.22 και θέλω να βάλω αυτή εδώ την έκδοση γιατί έχω κάποια θέματα με την ποιότητα ήχου του μικροφώνου κατά την ομιλία. Μπορείτε να μου πείτε, επιγραμματικά, τι πρέπει να κάνω, ή να με παραπέμψετε σε οδηγίες καθότι άσχετος? Ευχαριστώ. ” είσαι πάρα πολύ πίσω όποτε θα πρέπει να κάνεις factory reset για να περάσεις την τελευταία πάρε ένα backup γιατί θα χάσεις οτι έχεις απο εφαρμογές δεδομένα φώτο μουσική
-
Σε mi4 περάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα δείχνουν οκ.