Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 686.
-
καλύτερη ιδέα αλλωστε σήμερα θα βγει απο τους μάγειρες η φρεσκια...
-
Κοίτα μπορείς να το κάνεις και με wipe cache & dalvik cache αλλά ρισκάρεις...
-
Με factory reset
-
Παράθεση από sebastian: “θα ειναι ροοτ το κινιτο? ” Τρέξε μια εφαρμογή που θέλει root και θα δεις
-
Παράθεση από paparounas81: “Μόλις διαπίστωσα ότι δεν έχω δεδομένα ” Για δες εδω XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
-
Όλα καλά σε mi4 περάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα όπως πάντα ο συγχρονισμός δουλεύει μια χαρά και μετά από αρκετό καιρό οι ειδοποιήσεις έρχονται στην ώρα τους!! πολλά μπράβο σε όλους!!!
-
Παράθεση από Aris1: “Κάποιος αν ξέρει, να βοηθήσει ???? ” Στις συσκευές Mi-3W / Mi-4 / RedMi 3/PRO / RedMi Note 3 PRO / RedMi 2 TD / RedMi 2 FDD / Mi Note αν έχετε παλαιότερη ROM από την XTRV-7.3.30, θα πρέπει να γίνει Factory Reset πριν περαστεί η νέα ROM, καθώς αλλάζουν Source, και από Global πηγαίνουν σε Source από το Xiaomi.eu.
-
Καλή επιτυχία,ωραίο δώρο!
-
Σε mi4 περάστηκε την Παρασκευή και όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά εκτός απο τον συγχρονισμό (η μπαταρία και η διαχείριση ram φαίνονται καλύτερα απο την προηγούμενη)
-
Μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά σήμερα πέρασα πάλι τη rom χωρίς το magisk αλλά με το κλασσικό super User και έχω την αίσθηση πως το τηλέφωνο λειτουργεί πολύ καλύτερα Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Factory reset lnstal & wipe case and dalvin case Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απο stable σε dev και το αντίστροφο θέλει πάντα factory reset