Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 686.
-
Σε mi4 όλα καλά μέχρι στιγμής!! =============== Απρ 7th 2017, 11:07pm =============== Παράθεση από Christos Skartsaris: “Χωρίς factory reset την περασα ” οπωσδήποτε με factory reset
-
Παράθεση από georgekanapitsas: “Το twrp το κάνουμε αναβάθμιση ή όχι και αν ναι από που; Σε mi5. ” Για δες εδω TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2
-
Παράθεση από righaris: “Καλησπερα! Προσπαθω να περασω την rom με factory reset στο redmi2 td και στο τελείωμα της εγκαταστασης μου βγαζει error 7 τι μπορεί να συμβαίνει ? ” Παράθεση από softwareas: “Το ίδιο και εμένα. Δοκίμασα και από την προηγούμενη XTVR και από παλαιότερη MIUI 7. ” Όταν μπαίνεις σε twrp δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση πάλι σε twrp και μετά εγκατάσταση
-
Σε mi4 για άλλη μια φορά όλα άψογα με factory reset
-
Ο καλύτερος τρόπος για να περαστεί η νέα rom είναι με Factory reset
-
Μπράβο Γιώργο για άλλη μια φορά άψογος!!!! αύριο με την νέα rom θα το δοκιμάσω αν και με το νέο twrp έχω πάρει backup στο pc με τον προηγούμενο οδηγό σου (όταν έπερνα απο το κινητό το backup ήταν 13 αρχεία τώρα απο το pc το ίδιο πάνω κάτω μέγεθος 1 αρχείο είναι εντάξει?)
-
Βελτιστοποιηση μνημης συστήματος
jpastos - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμα@MIUI_ART Αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην μπαταρία?
-
Παράθεση από thanag7: “Πως μπορω να βρω drivers? H πως διορθωνεται? ” @thanag7 Εδω θα βρεις αναλυτικές οδηγίες!! Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 Παράθεση από Artemius: “χρειαζόμαστε κανένα wipe για update από 7.1.19 σε 3.16 ή 3.23 ? ” @Artemius καλό είναι να κάνεις wipe cache και dalvik cache πριν φλασάρεις τη νέα ROM
-
Για δες εδώ XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
-
Όχι αυτή την εντολή έδωσα adb backup --twrp
-
Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία (αφού πέρασα το twrp του @geoanto555) με απόλυτη επιτυχία!! έχω ένα νέο backup στο pc μέσω εντολών