Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 686.
-
σε mi4 όλα άψογα!!
-
Άλλος ένας πάρα πολύ καλός οδηγός ειδικά για αυτούς με περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο και όχι μόνο...
-
Παράθεση από George 21: “αν θελω απο την τελευταια ελληνικη stable να παω στην ελληνικη 7.3.16 dev εκτος του fr πρεπει να βαλω παλαιοτερη dev πρωτσ η οχι?? ” Απλά factory reset τίποτα άλλο
-
Όντως δεν τσεκάρουμε τίποτα Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi4 Οπως πάντα όλα άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα γρήγορο σταθερό και μπαταρία που τα σπάει!!! (μεταφράστηκε και η εγγραφή οθόνης) Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά!!! Άσχετο αλλά έχω την αίσθηση πως είναι απο τα πιο σταθερά κινητά της xiomi
-
Παράθεση από paulos132: “έχω mi4s με τη 7.3.9 beta κι θέλω να πάω σε stable,τι ενέργειες χρειάζονται για να περαστεί η stable? ” factory reset
-
Αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα τότε μένεις όπως είσαι και περιμένεις το update της Παρασκευής Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!
-
Περάστηκε σε mi4 εδώ και 3 ώρες και ολα δείχνουν να δουλεύουν πάρα πολύ καλα!! το Screen recorder δουλεύει άψογα!! αν και δεν έχει μεταφραστεί καθόλου... οι 160 χαρακτήρες κανονικά κεφαλαία και μικρά οι ειδοποιήσεις που στην προηγούμενη είχαν μια μικρή καθυστέρηση τώρα έρχονται αμέσως και γενικά φαίνεται να δουλεύει γρήγορα και απροβληματιστα!!! ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά!!
-
Παράθεση από ktsiaras: “Το βρίσκεις κανονικά σαν εικονίδιο στα εργαλεία.Ετσι τουλάχιστον είναι στο RN2 ” Κανονικά ετσι θα πρέπει να είναι μα ούτε στο mi4 υπάρχει
-
Παράθεση από gkalen: “Το Changelog είναι για όλους .. ” θα υπάρχει ενημέρωση με νέα rom? (οι 160 χαρακτήρες δουλεύουν άψογα σε mi4 κεφαλαια και μικρά)
-
Καλημέρα παιδιά!! @MIUI_ART Όλα καλά στο mi4 εκτός από την Εγγραφή Οθόνης! Δεν υπάρχει εικονίδιο για να ξεκινήσει η εφαρμογή και όταν πάω ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, που υπάρχει επιλογή εγγραφή οθόνης όταν πατάω επάνω δεν κάνει τίποτα... μάλλον δεν υπάρχει καθόλου εφαρμογή..
-
Με την stable V8.2.1.0. όλα δούλευαν άψογα και η μπαταρία απλά δεν υπήρχε... με τρώει το χέρι μου όμως...