Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 686.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Ένα μεγάλο Μπράβο!!! Άψογος οδηγός!!!! θα γλυτώσει πολύ κόσμο απο αρκετά μπλεξίματα με τους drivers
-
Παράθεση από BanditGR: “αλλά γιατί κατάφερε έτσι να διορθώσει ένα πρόβλημα που ούτε καν γνώριζε ότι είχε (και ίσως να το έβρισκε μπροστά του κάποια στιγμή). ” Ακριβώς αυτό!!!
-
Παράθεση από BanditGR: “Δώσε authorization στη συσκευή σου, με το που κάνεις adb devices πρέπει να έχει πεταχτεί ένα παράθυρο στο κινητό για ασφαλή σύνδεση. Επέτρεψέ τη και μετααααααα θα δουλέψει ” Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν αυτό!!!! Σας ευχαριστω όλους για την υπομονή σας!!!!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a73a5d0b765af93f788aa5808
-
Ξανα περασα το mi pc suite και πρέπει να είμαι εντάξει με τους drivers για τα υπόλοιπα δεν ξέρω... forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a73a5d0b765af93f788aa5808
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δες στο Device Manager μήπως έχεις καμία συσκευή με θαυμαστικό.. ” έχεις απόλυτο δίκιο!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a73a5d0b765af93f788aa5808
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a73a5d0b765af93f788aa5808
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έχεις ενεργοποιήσει το USB Debuging από τις Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Επιλ. για προγραμματιστές ? ” ναι κανονικά!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έχεις περασμένους σωστούς drivers ? ” ναι σε fastboot το βλέπει κανονικά
-
Παράθεση από BanditGR: “Δώσε ένα enter στο adb devices. Μία μία τις εντολές. ” Μου βγάζει αυτό.. κάτι κάνω λάθος ε? forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a73a5d0b765af93f788aa5808
-
@BanditGR Εδω δηλαδή δείχνει οτι είναι ενεργοποιημένο? forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a73a5d0b765af93f788aa5808
-
Σε mi4 που το έβαλα δεν είμαι σίγουρος πως δουλεύει μήπως θέλει αλλαγή στα permission? XTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0
-
Παράθεση από lefterisg: “Εχω αφτη πως περναω την τελευταία? ” Αν πας σε dev με factory reset
-
Λογικά όποιες βγαίνουν απ το φούρνο τις στέλνουν... απλά δεν θα έχουν βγει όλες ακόμα..
-
@MIUI_ART Έχουν σταλεί mail? Εγω δεν έχω λάβει ακόμα τίποτα...
-
Ενα wipe cache και dalvik cache θα ήταν μια καλή ενέργεια