Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 686.
-
Παράθεση από aloutos: “Καλησπέρα, σε Mi3 που έχω περασμένη την XTRVbeta1-7.1.5 για να περάσω την τελευταία, μόνο factory reset χρειάζεται και την κάνω install; ” ακριβώς αυτό
-
Σε mi4 την έχει περάσει κανείς?
-
@MIUI_ART Δεν έχω λάβει mail για την stable ενώ για την developer λαμβάνω κανονικά, οταν βρεις χρόνο ρίξε μια ματιά
-
ολα οκ. με το fix για το mi4
-
Παράθεση από gkalen: “Βοηθά με λίγο , που το γράφει αυτό ?? Στο ζιπ , στο mail ή στις ρυθμίσεις ?? ” Καλημέρα! Ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο
-
Σε mi4 όλα μια χαρά απλά στην έκδοση γράφει XTRVGTV-7.2.9. αντι για XTRVGTV-7.2.16. να υποθέσω οτι είναι απλό λάθος @MIUI_ART?
-
Σε mi4 πάντως Ολα δουλεύουν άψογα και απο θέμα μπαταρίας μακράν η καλύτερη που έχω βάλει ως τώρα
-
Παράθεση από annonnaki: “Ρωτάω γιατί νομίζω πως factory reset = wipe cache + wipe dalvik + wipe system. ” factory reset = wipe cache + wipe dalvik + data
-
Παράθεση από Sothrhsgr: “Μήπως εγώ μπερδεύτηκα και για mi5s plus δεν έχει βγει nougat;; ” * Mi-5S Plus * Natrium * 6.0 * DOWNLOAD XTRVBeta1 (Rooted Super User) * 8ba2bcbc468e837c3d09972499322ae7 * ΝΑΙ
-
Παράθεση από djtutis: “Για το mi4c που είμαστε σε προηγούμενη έκδοση android πάμε για καθαρή εγκατάσταση; ” Λογικά θα χρειαστεί Factory Reset
-
περάστηκε σε mi4 όλα δείχνουν άψογα διορθώθηκε και ο κατάλογος επαφών είναι πια στο ελληνικό αλφάβητο και δουλεύει άψογα!! Ευχαριστούμε!!!
-
Σε mi4 πέρασε με καθαρή εγκατάσταση και όλα δείχνουν καλά μέχρι στιγμής!!
-
Παράθεση από Aris1: “Καλησπέρα, όλα καλά σε Mi4. Αλλά μια απορία ? Που πήγε η αναζήτηση όταν κατεβάζουμε την κουρτίνα ? ” Την ίδια απορία έχω κι εγώ κατά τ άλλα όλα μια χαρά!!!
-
πέρασε άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα πανω απο την 29 όλα δουλεύουν άψογα (στις ρυθμίσεις - πλήκτρα δεν υπάρχει η επιλογή Google Now ξέρουμε κάτι γιαυτό?) Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!! και Καλή δημιουργική Χρονιά!!! και με την πρώτη θέση!!!
-
12222 μέχρι τώρα...