Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 686.
-
Άλλη μια 2922 λέει το κοντέρ τώρα
-
Παράθεση από rascal: “καλημερα και καλη χρονια,περασε σε kate την νεα xtrv και εχασα τις ρυθμισεις δεδομενων της cosmote,εχω ιντερνετ μονο με wifi.ξερετε πως μπορει να λυθει το προβλημα; ” Καλημέρα και Καλή Χρονιά!!! Για διάβασε εδώ XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
-
Αλλη μια 1189 λεει το κοντερ
-
Ψήφισα ως jpastos και είμαστε στα 832
-
Παράθεση από Jinthegod: “Καλησπέρα πέρασα την ρομ αλλά όταν ανοίγω τα δεδομένα δεν έχω ίντερνετ , τι μπορεί να φταίει; ” Για διάβασε εδώ XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
-
Σε mi4 περάστηκε με καθαρή εγκατάσταση όλα δουλεύουν μια χαρά Χρόνια Πολλά καλή πρωτοχρονιά σε όλους!!!!
-
Παράθεση από KostasUK: “Ναι ετσι ειναι ηδη.... ” Πας μπαταρια- εξοικονόμηση μπαταρίας εφαρμογών - διαλέγεις την εφαρμογή που θέλεις - επιλέγεις χωρίς περιορισμούς - μετά κατεβαίνεις τέρμα κάτω (τοποθεσία στο παρασκήνιο) και επιλέγεις ενεργοποίηση (η εφαρμογές μπορούν να έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία σας στο παρασκήνιο) Σε μένα εδώ υπήρχε το θέμα... δεν ήταν επιλεγμένη η ρύθμιση (τοποθεσία στο παρασκήνιο οι εφαρμογές μπορούν να έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία σας στο παρασκήνιο) εσυ το έχεις επιλέξ…
-
Παράθεση από KostasUK: “Δεν δουλεύει το gravity screen με τπτ. Φαινεται οτι μετα απο κανενα λεπτο, να κλεινει στο παρασκήνιο η εφαρμογή και ας εχει λουκετακι και τα δικαιώματα. ” Πας μπαταρια- εξοικονόμηση μπαταρίας εφαρμογών - διαλέγεις την εφαρμογή που θέλεις - επιλέγεις χωρίς περιορισμούς - μετά κατεβαίνεις τέρμα κάτω (τοποθεσία στο παρασκήνιο) και επιλέγεις ενεργοποίηση (η εφαρμογές μπορούν να έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία σας στο παρασκήνιο) Φυσικά την έχεις κλειδωσει να τρέχει μόνιμα και σ…
-
Παράθεση από geomakris81: “απο την τελευταια αναβαθμιση που εχω κανει....δεν ανοιγουν τα δεδομενα της συσκευης!!!redmi note 3 pro ” Για δοκίμασε εδώ XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
-
επιβεβαιώνω σε mi4 πάει σφαίρα!!! χωρίς κανένα θέμα και η μπαταρία τα σπάει!!!
-
Καλημέρα Χρόνια Πολλά σε όλους!!! Για το mi4 μπορώ να πω πως η XTRV-6.12.22 είναι απο τις καλύτερες rom εδώ και πολύ καιρό (ταχύτητα σταθερότητα ειδοποιήσεις μπαταρία) δουλεύουν όλα άψογα!! Μια συμβουλή μόνο προς όλους η καλύτερη εγκατάσταση είναι η καθαρή εγκατάσταση... δεν είναι λογικό να περνάμε κάθε βδομάδα για μήνες απλά την rom από πάνω και να μην μαζεύονται "σκουπίδια" στο τηλέφωνο που του δυσκολεύουν απο πολύ έως πάρα πολύ την ζωή.. Η καλύτερη λύση κατ'εμέ είναι ανα δεύτερη βδομάδα Full …
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “εγω ζηταω να εχω δικαιωμα να κλεινω ακομη π.χ. και την Ασφαλεια να μην τρεχει αυτοματα ” Με το rom toolbox μπορεί ο καθένας να το κάνει πολύ εύκολα. (κάνεις freeze εφαρμογές συστήματος αλλά θέλει προσοχή... βεβαια μπορείς να τις επαναφέρεις και πάλι... ) Βέβαια με αυτό το εργαλείο παγώνουν μόνιμα... δεν μπορείς να τις ανοίξεις παρά μόνο αν να τις ξεπαγώσεις μεσα απο αυτό
-
Σε mi4 περάστηκε εδώ και 5 ώρες απροβλημάτιστα και έχω την αίσθηση οτι λειτουργεί πιο γρήγορα και ομαλά... κάποια θέματα που υπήρχαν με την επιλογή ήχου λύθηκαν και η μπαταρία φαίνεται σε καλύτερα επίπεδα θα το δουμε αυτό όμως... Καλα Χριστούγεννα σε όλους!!!! να είμαστε όρθιοι...
-
Παράθεση από panahss: “Ούτε στο κάδο μπορώ να το στείλω., ούτε από την εφαρμογή στο playstore, ούτε μέσα από τις ρυθμίσεις στο φάκελο εφαρμογές ” Θα ανοίξεις την εφαρμογή θα πας ρυθμίσεις και τέρμα κάτω σχεδόν έχει απεγκατασταση (θα ανοίξεις το ίδιο το supersu)
-
Παράθεση από panahss: “Δεν μπορώ να το διαγράψω! Θέλει κάποιο συγκεκριμένο τρόπο ” μέσα απο την εφαρμαγη το κάνεις απεγκατασταση
-
[ROM] MIUI 8 Global Stable ROM V8.1.4.0.MXDMIDI for Mi 3/4 Released! Download Here!! Θα έχουμε κι εμείς??
-
Παράθεση από kostakislarisa: “θελω μια εφαρμογη να βάλω το εταιρικό mail που ειναι exchange και το Yahoo. Την εφαρμογη Yahoo την ειχα βαλει δεν μου αρεσε καθόλου.. ” Εγώ έχω Το myMail είναι πάρα πολύ εύχρηστο και με ειδοποιήσεις κανονικά
-
Παράθεση από marabu: “Ευχαριστώ πολύ αδερφέ.!!!Στις ρυθμίσεις μπαταρίας το βρήκα ,πρόσθετες ρυθμίσεις και προσβασιμότητα ....Δεν!!! Απορία όμως! στην stable γιατί δεν έχω πρόβλημα; δεν επεμβαίνω στις ρυθμίσεις. ” Σε κάθε συσκευή είναι διαφορετικά... αφού το έλυσες όλα εντάξει.. Η stable έχει βγει εδώ και αρκετό καιρό εγω το αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα στις δυο τελευταίες dev λογικά έχουν αλλάξει οι αρχικές ρυθμίσεις που έρχονται οι νέες dev rom