Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 686.
-
Εμένα πάλι απο το πρωί που περάστηκε σε poco f2 pro όλα δουλεύουν μια χαρά!!!
-
Σε poco f2 pro ολα μια χαρα!!!
-
Περάστηκε σε Poco f2 pro και όλα δείχνουν εντάξει!!! απλά στις πληροφορίες γράφει miui 12.6 by xiaomi.eu 21.8.4 beta
-
Έχω μια απορία εδώ και πολλές rom οι ειδοποιήσεις εξαφανίζονται αμέσως όλες οι ειδοποιήσεις μόλις ανοίξει η οθονη έστω και για λίγο και μετά κλείσει η οθόνη οι ειδοποιήσεις εξαφανίζονται χωρίς να τις έχω διαβάσει... ξέρει κανείς τίποτα? υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω βρει??
-
Σε poco f2 pro όλα τώρα δείχνουν εντάξει με την καινούρια
-
Περάστηκε σε Poco F2 Pro όλα δείχνουν μια χαρά!!!
-
περάστηκε το πρωί σε poco f2 pro όλα δείχνουν μια χαρά!!!
-
poco f2 pro Όλα καλά!!!!!
-
Περάστηκε σε poco f2 pro ολα δείχνουν μια χαρά η σκοτεινή λειτουργία κάνει κάτι κουλά μόνο
-
Σε poco f2 pro περάστηκε και ολα δείχνουν μια χαρά!!!
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
ΜήνυμαΣε poco f2 pro ολα μια χαρα!!!
-
Παράθεση από gkalen: “Θα ήθελα feedback για το LMI ( Poco f2 pro ) διότι άλλαξε χέρια και δεν μπορώ να δοκιμάσω .. ” Πέρασε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα δείχνουν εντάξει (εδώ και 2 rom έχω το twrp-3.5.1-for-poco-f2 _14-03-2021_LMI και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα)
-
Σε Poco f2 pro όλα μια χαρά δείχνουν!!!! καλή Ανάσταση σε όλους!!!!!!!!
-
Σε poco f2 pro όλα δείχνουν μια χαρά!!!
-
Σε poco f2 pro όλα δείχνουν μια χαρά το θέμα με τις ρυθμίσεις της κάμερας υπάρχει (ένα μικρό θέμα είχα με την αναβάθμιση του magisk σε 22.1 αλλά όλα καλά τελικά) Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε poco f2 pro όλα δείχνουν μια χαρά!!!!
-
Σε poco f2 pro ολα δείχνουν μια χαρά!!!