Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 686.
-
Παράθεση από gkalen: “Αφού το φτιάξω σε μία συσκευή , θα το φτιάξω και για τις υπόλοιπες συσκευές με Marshmallow .. Αναμονή λίγο ακόμα και θα έχετε όλοι .. ” Άπαιχτος!!!!!!!
-
Για mi4 θα υπάρξει κάτι ανάλογο??
-
Παράθεση από Gkontos10: “Σε ΜΙ4 έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το να χάνετε ο ήχος οταν μιλάς στο τηλέφωνο, και να μην ακούς τον άλλο στην γραμμή?? ” Ναι και στο δικό μου αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα κατα περιόδους..
-
Μετα απο αρκετές μέρες λειτουργίας μπορώ να πω με σιγουριά πως δουλεύουν όλα τέλεια!!! και η μπαταρία τα σπάει... Έφτασα (με λογική χρήση) 2 μέρες και 14 ώρες με υπόλοιπο 14%... Ένα μεγάλο μπράβο στο @gkalen Και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο γιατί τρέχει να λύσει όλες τις απορίες - προβλήματα (που δημιουργούμε πολλές φορές μόνοι μας) αγόγγυστα!!!
-
Παράθεση από gkalen: “Το CM transfer ???? Δεν έχω τέτοιο πράγμα στη ρομ , που το βρήκες αυτό ?? ” σίγουρα μπήκε με την επαναφορά απο τοπικό αντίγραφο που είχα κρατήσει λογικά είχα ξεχάσει να το ξετικαρω Το gmail δεν το βρίσκω πουθενά (τον φάκελο) ούτε στο τηλέφωνο στο system/app αλλά ούτε και στην rom μπορείς να μου πεις ακριβώς την διαδρομή? GTV είχα πριν τώρα σίγουρα έχω την δική σου!!
-
Παράθεση από Theodore: “Καλησπέρα παιδιά, σήμερα προσπάθησα να περάσω ξανά την νέα ROM, xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_Stable-V8.0.2.0, στο Redmi 2 1gb 4G, αλλά και πάλι απέτυχε η εγκατάσταση από την προηγούμενη stable V7. ” Δοκίμασε να μπεις twrp και να κάνεις επανεκκίνηση πάλι σε twrp και μετά να φλασαρεις
-
@gkalen Έχω μια παρατήρηση και μια ερώτηση η παρατήρηση άφορα τις ρυθμίσεις χρησης δεδομένων όπου για να βάλεις όριο και να είναι εντάξει θα πρέπει να βάλεις το διπλάσιο από αυτό που έχεις δηλαδή αν έχεις 350 MB όριο θα πρέπει να βάλεις 700MB Λεπτομέρεια χωρίς μεγάλη σημασία... όπως επίσης μια ακόμα λεπτομερεια το CM TRANSFER δεν είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά. Το βασικό όμως που θέλω να ρωτήσω είναι πως μπορώ να καταργήσω να βγάλω εντελώς το gmail??
-
Περάστηκε σήμερα το μεσημέρι οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι "στραβό" το τηλ φαίνεται πιο γρήγορο η διαχείριση ram είναι καλύτερη (1.5-1.6 ελεύθερα) και έχω την αίσθηση πως στο θέμα της μπαταρίας είναι σούπερ!!! αλλά θέλει 2-3 μέρες για να πω με σιγουριά. Ένα μεγάλο μπράβο στον δημιουργό!!!
-
Παράθεση από pavkarip: “Οποτε για factory reset ουσιαστικα κανουμε wipe cache + dalvik + data + system? ” για factory reset κάνουμε wipe cache + dalvik + data όχι system
-
Ξεκίνησε το κατέβασμα για το mi4 παίρνω ταυτόχρονα και τοπικό αντίγραφο για να μπορώ να επαναφέρω ρυθμίσεις και εφαρμογές και θα ξεκινήσω το φλασαρισμα
-
@gkalen Άψογος!!!!!! πιο αναλυτικός πεθαίνεις... Ανυπομονώ για το mi4 (και ελπίζω οτι θα υπάρχει και το reboot σε recovery στο power menu.) Όσο αναλυτικός όμως και να γίνεις πάντα θα υπάρχουμε κι εμείς με τις απορίες μας.. Τώρα φοράω την Stable-V8.0.2.0. αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι όταν ανεβάσεις την δική σου θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση να σβήσω δηλαδή τα πάντα... και το system όταν θα περάσω λοιπόν την καινούργια rom σε ένα άδειο εντελώς τηλέφωνο μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις και τις ε…
-
Παράθεση από LeonTsi: “Ευχαριστω φίλος, αλλά μου φαίνεται περίεργο γιατί δεν μπορώ να το κατεβασω κατευθείαν στο τηλέφωνο.....? ” Δοκίμασε κι απο εδώ https://s3-us-west-2.amazonaws.com/s...1609011115.zip
-
Παράθεση από LeonTsi: “Εχει κάποιος να ανεβάσει το new supersu.zip ” Dropbox - SuperSU-v2.78-201609011115.zip
-
stable για το mi4 θα δούμε??
-
Παράθεση από Gkontos10: “Φίλε είσαι σίγουρος?? Γιατί νομίζω η v8 έρχεται pre-root απλά δεν ξέρω πως ενεργοποίητε ” Για το mi3 και το mi4 stable το ξέρω σίγουρα ότι δεν είναι pre-root αλλά θα πρέπει να περάσεις το supersu και νομίζω πως αυτό ισχύει για όλες τις stable Το αρχείο που σου έδωσε ο Antonio Gagas το πέρασα μόλις γιατί είχα το 2.67 και μου ζήταγε συνεχώς ενημέρωση από το Google play (το οποίο και δεν πρέπει να κάνουμε) και δουλεύει μια χαρά!!
-
Παράθεση από Gkontos10: “Αυτό με το nandroid backup τι είναι? Πώς το κάνω και που αποθηκεύεται? ” Είναι ένα πλήρες αντίγραφο του κινητού σου όπως είναι την στιγμή που παίρνεις το backup ώστε αν κάτι πειράξεις και έχεις πρόβλημα να μπορείς εύκολα να επιστρέψεις στην προηγούμενη κατάσταση Μπαίνεις recovery (TWRP) επιλέγεις αντίγραφα εκεί επιλεγείς boot, data, system, όνομα αν θέλεις καθώς και που θέλεις να αποθηκευτεί και απλά σέρνεις δεξιά για να ξεκινήσει το backup Το backup αν δεν επιλέξεις απο…
-
Παράθεση από Chrisnikos: “Άλλη μια ερώτηση. Όταν στην οθόνη κλειδώματος κάνω swipe δεξιά να ανοίξει το τηλ, ανοίγει το mi home και λέει να κάνω σύνδεση. Πως το αλλάζω; ” ρυθμίσεις - κλείδωμα οθόνης - συντομεύσεις οθόνης κλειδώματος κι εκεί επιλέγεις να ανοίγει το τηλέφωνο
-
Παράθεση από pavkarip: “clear cache & dalvik + data ” μόνο αυτά για factory reset
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά μερικές ερωτήσεις σε αυτούς που την έβαλαν σε ΜΙ4... Τώρα έχω Stable 7.5.3.0 * από Stable 7.5 την περνάμε απλά από πάνω σαν update ή πρέπει factory reset?? * με το θέμα μπαταρίας τι γίνεται η v8 ειναι καλύτερη ή χειρότερη? * αξίζει η αλλαγή απο v7 σε v8 από θέμα bugs και κολλήματα? ” Κανονικά θέλει factory reset αλλά πολλοί την περάσαν απο πάνω χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα (μπαίνεις recovery (TWRP) και παίρνεις nandroid backup οπότε αν έχεις κάποιο πρόβλημα μπορ…
-
ξέρει κανείς πως λειτουργεί η εξοικονόμηση μπαταρίας?? γιατί δεν έχω καταλάβει... στην 7 επέλεγες προφίλ εδώ τι κάνουμε??