Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 686.
-
Παράθεση από jo65947: “πώς έχετε τοση ελεύθερη RAM 1.3GB-1.5GB. Έχετε τo 3GB RAM Mi4? ” ναι είναι με 3GB RAM
-
Καλησπέρα κι από μένα!! έχω περάσει στο mi4 την rom από την Τρίτη το βράδυ μετά από αρκετή περιπέτεια καθώς ήθελα να κάνω εντελώς καθαρή εγκατάσταση δηλαδή μπήκα twrp και έσβησα τα πάντα!!! data system ΟΛΑ!!! και με otg θέλησα να περάσω την rom αλλά δεν... ενώ έβλεπε το otg δεν μου έδειχνε τίποτα μέσα κι ας έδειχνε στην χωρητικότητα ότι υπήρχαν αρχεία μέσα.. συνδεσα κι εγώ το τηλ στο pc και αντέγραψα στον χώρο του τηλ την rom εκεί την έβλεπε αλλά όταν πήγα να την περάσω μου έβγαλε επανειλημμένα …
-
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την υπομονή σας!!! Ξεκίνησε το κατέβασμα... Θέλω να κάνω μια ερώτηση αφού χρειάζεται Factory Reset για να περάσουμε την 8 εγώ θα ήθελα να κάνω καθαρή εγκατάσταση δηλαδή να σβήσω τα πάντα και με otg να περάσω την 8 και να στησω το τηλέφωνο απο την αρχή γίνεται κάτι τέτοιο??
-
Ξέρουμε καθόλου πότε θα κυκλοφορήσει η stable 8?
-
μετά απο 12 ώρες ολα άψογα!!!! αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι δεν υπάρχει επιλογή να μπαίνει αυτόματα μέσω προφίλ σε λειτουργία πτήσης μια καθορισμένη ώρα και να επανέρχεται το πρωί στο βασικό προφίλ? (για εξοικονόμηση μπαταρίας) στην stable υπήρχε.. Όπως και να έχει εξαιρετικη δουλειά πολύ καλή διαχειριση ram 1.5 σταθερά ελεύθερο και απο μπαταρία φαίνεται οτι ειναι καταπληκτική!!!! Ενα μεγαλο μπράβο σε όλους οσους συνεισφερουν για το αποτελεσμα!!!!
-
@gkalen Ευχαριστώ πολύ!!!!! ανυπομονώ να ανέβει λοιπόν να δοκιμάσω....
-
@gkalen μια ακόμα αφελης ερώτηση σε περίπτωση που κάνω Clean install αλλά κάτι πάει στραβά ή απλά θέλω να γυρίσω στην τωρινή μου κατάσταση με το nandroid backup που έχω πάρει δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα έτσι δεν είναι??
-
και για Mi3/Mi4 το αρχείο είναι 0 mb.
-
Θα κάνω μια "χαζή" ίσως ερώτηση Στο mi4 είμαι με την τελευταία 7.5.3.0 stable δεν έχω βάλει ποτέ κάτι άλλο αλλά είμαι και πολύ περίεργος... μπορώ λοιπόν να βάλω την 6.8.4 μόλις ανέβει gkalen χωρίς όμως να κάνω Wipe data , factory reset αλλά μόνο με Wipe cache and dalvik cache?? για να μην χρειαστεί να στήνω το τηλέφωνο πάλι απο την αρχή... (φυσικά έχω πάρει nandroid backup για την περίπτωση που στραβώσουν τα πράγματα)
-
Καλημέρα σε όλους!! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο οτι έκανα ένα wipe davlik/cache (μάλλον παίζει) αλλά τελικά δουλεύουν όλοι οι πυρήνες απλά δεν δουλεύουν όταν δεν χρειάζεται... αν τσεκάρετε το τηλέφωνο μετά από επανεκκίνηση η ακόμα καλύτερα μετά απο wipe davlik/cache τότε δηλαδή που χρειάζεται όλη η ισχύς των πυρήνων θα δείτε οτι όλα λειτουργούν μια χαρά!!! Και κάτι ακόμα η 7.5.3.0. είναι τρομερή σε διαχείριση ram αλλά και σε μπαταρία!!! εκτός απο το μόνιμο πρόβλημα με τα μικρόφωνα δεν έχω κανένα απο…
-
Κι εγώ σε mi4 το ίδιο θέμα έχω οι δύο CPU είναι σταματημένες ( MM 6.0.1 7.5.3.0 stable)
-
Καλημέρα παιδιά!! Το θέμα με τα δυο μικρόφωνα δυστυχώς δεν έχει λυθεί ακόμα... κατά τα άλλα η 7.5.2.0. είναι εξαιρετική!!!! έχω μόνιμα 1.6 - 1.7 ελεύθερη ram το τηλέφωνο είναι εξαιρετικά γρήγορο!!! θέμα με reboot δεν έχω πάρα μια φορά τις πρώτες μέρες (πλέον έχω ακυρώσει και την εισαγωγή πιν οπότε και να κάνει κάτι κάποια στιγμή το τηλέφωνο να ανοίξει κανονικά) και από χθες το απόγευμα έχω απενεργοποιήσει την επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων usb και έχω δει τεράστια αλλαγή στην συμπεριφορά της μπατα…
-
Παράθεση από pechr: “Εγω προτεινω να εχετε nandroid backup την rom που εχετε μεινει ευχαριστημενοι ωστε αν δεν σας ικανοποιησει το upgrade να μπορειτε να γυρισετε πισω στην "λειτουργικη ” Να ρωτήσω κάτι χαζό ίσως... nandroid backup εννοούμε αυτό που κάνουμε μέσω TWRP Όταν θέλουμε να κάνουμε restore backup κάνουμε πρώτα full wipe? δηλαδή σβήνουμε τα πάντα και μετά κάνουμε restore backup? ή κατευθείαν restore??
-
να κάνω κι εγώ μια ερώτηση σε mi4 με stable-v7.5.2.0. έχω κάνει εγκατάσταση το Super User (ROOT) εδώ και 3 μέρες τώρα μου ζητάει ενημέρωση από το Google Play που φυσικά δεν κάνω.. ξέρει κάποιος υπεύθυνα τι γίνετε?? γιατί στην καινούργια GTV-6.7.7/8 υπάρχει πρόβλημα με το SuperSU με όσους έκαναν αναβάθμιση
-
Καλησπέρα!!! Πρι από λίγο πέρασα κι εγώ την 7.5.2.0. από 7.3.3.0. μέσω twrp αφού πρώτα έκανα wipe chace and dalvik φλασαρα την 7.5.2.0. και πριν κάνω επανεκκίνηση έκανα πάλι wipe chace and dalvik και μετά επανεκκίνηση κανονικά.. Ολα λειτουργούν μέχρι τώρα τέλεια!!! αλλά είναι νωρίς ακόμα... Οσο για την μπαταρία πάντα μετά από καινούργια rom αφού αφήσω το τηλέφωνο να ηρεμήσει λίγο μπαίνω πάλι σε recovery και φλασαρω το Super User (ποτε δεν το έχω κάνει μαζί με την rom) και μετά αφού το αφήσω και …
-
Παράθεση από pechr: “έχεις ξεχωριστή κάρτα ήχου σε λειτουργία (όχι onboard) στο pc; ” Παράθεση από pechr: “Παράθεση από jpastos: “Καλημέρα παιδιά!! έχω ένα μικρο πρόβλημα με το mi4 έχω περάσει την τελευταία stable 7.3.3 και όλα είναι μια χαρά αλλά όταν ενεργοποιώ τον εντοπισμό σφαλμάτων USB και παω να το συνδέσω στο pc το μόνο που προλαβαίνω να δω (για 1 δεύτερο ίσως) είναι οτι προσπαθεί να εγκαταστήσει κάποιο driver και αμέσως μου βγάζει μπλε οθόνη στο pc και κάνει επανεκκίνηση, χωρίς τον εντοπ…
-
Καλημέρα παιδιά!! έχω ένα μικρο πρόβλημα με το mi4 έχω περάσει την τελευταία stable 7.3.3 και όλα είναι μια χαρά αλλά όταν ενεργοποιώ τον εντοπισμό σφαλμάτων USB και παω να το συνδέσω στο pc το μόνο που προλαβαίνω να δω (για 1 δεύτερο ίσως) είναι οτι προσπαθεί να εγκαταστήσει κάποιο driver και αμέσως μου βγάζει μπλε οθόνη στο pc και κάνει επανεκκίνηση, χωρίς τον εντοπισμό σφαλμάτων USB το τηλέφωνο το αναγνωρίζει κανονικά το pc, έχει καμιά ιδέα κανένας??? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
-
Καλησπέρα σε όλους!! Θα κάνω μαλλον μια άσχετη ερώτηση αλλά είμαι περίεργος... (γιατί είμαι και πρωτάρης) Γιατί στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος η τελευταία stable για το mi4 είναι η xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.3.1.0. Ενώ εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…y/470-Xiaomi-Mi-4-Cancro/ είναι η xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.3.2.0. ??
-
Η 8.2.4 ειναι beta γιαυτο μαλον δεν υπαρχει στο Google Play Dropbox 8.2.4 beta APK Download by Dropbox, Inc. - APKMirror