Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-686 από 686.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλησπέρα παιδιά!! Έχω το mi4 και μετά την 7.2.08 πέρασα την 7.2.11 εδώ και 3-4 μέρες και μπορώ να πω ότι λειτουργούν όλα άψογα!! (μόνο χθες μου ζήτησε pin χωρίς λόγο δεν το είχα κλείσει ούτε είχε κάνει επανεκκίνηση μόνο του) η διαχειριση μπαταρίας είναι πάρα πολύ καλή!!! με λελογισμένη χρήση άνετα 2 μέρες. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που γνωρίζουν.. αν για καποιο λόγο θελήσω να επιστρέψω σε μια παλαιότερη έκδοση stable πάντα θα χάσω τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει??
-
Καλησπέρα!! παιδιά μόλις πέρασα κι εγώ την καινούργια εκδοση στο mi4 όλα άψογα!!! Πολλά μπράβο σε όλους!!
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
jpastos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά!! Έκανα εγκατάσταση την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.2.8.0.zip μέσω twrp και όντως το πρόβλημα που είχα με το Swiftkey λύθηκε!! Το συγκεκριμένο τηλεφωνο είναι ότι καλύτερο έχω κρατήσει στα χέρια μου... δεν θα την έκανα αυτή την επιλογή όμως αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο φόρουμ!!! Πολλά μπράβο σε όλους!!!
-
jpastos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα!! ευχαριστω για την απάντηση!! όποια επιλογή και να κάνω δεν αλλάζει το μέγεθος στην γραμμη ειδοποιήσεων. Την ήθελα λίγο μεγαλύτερη για να είναι ευδιάκριτα όλα όσα φαίνονται στη γραμμη.. Θα ρωτήσω τώρα και κάτι τελείως χαζό αλλά όπως είπα είμαι εντελώς άσχετος... Αφού έκανα καθαρή εγκατάσταση (φλασαρα την fastboot rom cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz με το MiFlash το τηλεφωνο έκανε επανεκκίνηση και λειτούργησε κανονικά!! τώρα πρέπει να κάνω εγκατάσταση την xiaomi-miui-hellas-6…
-
jpastos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ!!!!
-
jpastos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα Παιδιά!! χθες πήρα το τηλεφωνο στα χέρια μου (mi-4) και κατάφερα μέσα σε λίγη ώρα να του σβήσω τα πάντα... τελικά ευτυχώς με τον οδηγό και την σωστή rom κατάφερα να το επαναφέρω.. (ξέχασα να πω πως είμαι παντελώς άσχετος) τώρα έχω περάσει cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz (GTV-6.3.24 + TWRP Recovery) που νομίζω ότι είναι η τελευταία που κυκλοφορεί Θέλω να ρωτήσω όταν θα κυκλοφορήσει καινούργια πως κάνουμε update? και ένα τελευταίο στην γραμμη ειδοποιήσεων επάνω γίνεται να γίνει…