Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 686.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΓια ρίξε μια ματιά εδώ όπου έχω ψάξει όλοι αυτό προτείνουν αυτό που δεν έχω καταλάβει ειναι αν μετά απο κάθε φλασαρισμε θα πρέπει να γίνεται από την αρχή η διαδικασία youtube.com/watch?v=1t0tXT0PXwg
-
Πρόβλημα συχρονισμού
ΜήνυμαΜάλλον έχει θέμα η Xiaomi με τους servers της... και σε ενα mi4 που ξέθαψα λόγω απώλειας δεν συγχρονίζει μηνύματα
-
POCO F2 PRO
Μήνυμαχαχαχαχαχα την 11 έχω στο μυαλό μου αλλά ήδη κατεβάζω την τελευταία 10 που έβαλες. Πιστεύω οτι θα βρω ακρη με την 11 και για root αλλά θα δούμε... Ένα πολύ σημαντικό που θέλω να σε ρωτήσω ειναι αν μπορώ μόλις ξεκλειδώσω να σβήσω τα πάντα απο μέσα (και εσωτερικό χώρο στο mi9t pro ετσι είχα κάνει)
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Τελευταία Α10 για Poco f2 pro είναι αυτή .. xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30Pro_V12.0.8.0.QJKCNXM_v12-10.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other Η επόμενη είναι με Α11 , απλώς δεν υπάρχουν οι αλλαγές σ' αυτή με το Ελληνικό ευρετήριο επαφών και το format της ημερομηνίας στην οθόνη κλειδώματος.. ” Ευχαριστώ!!!! ήταν η επόμενη ερώτησή μου Θα ξεκινήσω μόλις ξεκλειδώσω δοκιμές με την 11 για root και αν δεν... τότε θα πάω σε 10
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!! Σε λίγες μέρες θα παραλάβω το τηλ και έχω κάποιες ερωτήσεις.. απο οτι διάβασα υπάρχει twrp που δουλεύει κανονικά με A11 με το Magisk όμως τι γινετε? μπορούμε να κάνουμε root? η μένουμε στην τελευταία A10 για να εχω root? και αν μείνω A10 κάνει το ίδιο twrp?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπορω να στήσω κάτι , έτοιμα τα έχω αλλαδεν ξέρω κατά πόσο θα είναι οκ. ” Τώρα είδα αυτό εδώ απο τον gkalen (νέο twrp θα το βρεις εδώ) που λένε τα παιδιά πως δουλεύει σε a11 απλά μόνο με μοτίβο Έχει κανονικά Ελληνικά? και όταν λέμε μοτίβο τι εννοουμε?? σορυ για τις πολλές ερωτήσεις...
-
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δεν έχω κάτι έτοιμο.. Δοκίμαζα σε android 11 , δεν καθόταν καλά και το παράτησα. ” Για android 10?
-
jpastos - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα!! για poco f2 pro έχουμε twrp για την τελευταία android 10 dev?? γιατί ακούω οτι με android 11 υπάρχουν πολλά θέματα
-
Για σας παιδιά όπως λέω και στον τίτλο ψάχνω για νέο κινητό δυστυχώς... Από το mi9t pro ήμουν απολύτως ικανοποιημένος και ψάχνω για κάτι ανάλογο με τιμή μέχρι 400 ευρώ που να έχει φυσικά 5g σκέφτομαι το poco 2 Pro νομίζω είναι το αντίστοιχο k30 pro για πείτε καμία ιδέα - πρόταση θα σας είμαι υπόχρεος Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
vip mail δεν εχει ερθει οκ. ηρθε μόλις τώρα
-
Δυστυχώς σε mi9t pro δεν δουλεύουν ουτε σε αυτήν οι αυτοποιημένες εργασίες
-
ολα καλα σε mi9t pro να δούμε αν δουλεύουν σε αυτήν οι αυτοποιημένες εργασίες
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
Όλα καλά σε Mi9t pro
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έγινε Re-Upload για τις παρακάτω συσκευές MINote10_MICC9Pro (Tucana) MI9LiteMICC9 (Pyxis) HMK30SUltra_Mi10T (Apollo) HMK20ProMI9TPro (Raphael) HMK20MI9T (Davinci) ” περνάμε πάλι?? κάτι kb διαφορά έχουν
-
Ναι αυτό ήταν!!! Ευχαριστώ!!!!!
-
Παράθεση από amavroudis: “Θα έπρεπε να την έχεις... Αν συνδέσεις το καλώδιο στο usb κάνει τον αντίστοιχο ήχο; ” Κάνει κανονικά τον ήχο και βγαίνει ποπ απ μήνυμα με τις 3 επιλογές 1 φορά απλά μετά δεν υπάρχει η επιλογή στην κουρτίνα και θα πρέπει να βγάλω το καλώδιο και να το ξαναβάλω για να μου δώσει πάλι το ποπ απ μήνυμα
-
Καλημέρα!!!! Περάστηκε γρήγορα και εύκολα σε mi9t pro και όλα δείχνουν εντάξει!! μια απορία μόνο ξέρει κανείς γιατί δεν έχω την επιλογή για μεταφορά αρχείων ή φόρτιση όταν κατεβάζω την κουρτίνα??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-