Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 686.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
Σε mi9t pro όλα καλά!!! ξέρει κανείς γιατί όταν συνδέω το τηλ στο pc μου βγάζει την επιλογή για να μεταφέρω αρχεία, φώτο η μόνο φόρτιση αλλά όταν κατεβάζω την κουρτινα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή?? θα πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω το καλώδιο για να την δω πάλι. υπάρχει κάποια ρύθμιση?? συμβαίνει εδώ και αρκετές rom
-
Έχει διαφορά με την 29? Κατεβάζουμε και περνάμε την 30?? Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi9t pro όλα καλά!!!
-
Σε mi9t Pro όλα μια χαρά!!! Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi9t pro όλα μια χαρά Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi9t pro όλα μια χαρά Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi9t pro κατέβηκε μέσω του Updater περάστηκε και όλα δείχνουν καλά!!!
-
Σε mi9t pro περάστηκε γρήγορα και εύκολα όλα δείχνουν καλά!!!
-
Σε mi9t pro όλα καλά!!!
-
Σε mi9t pro όλα άψογα
-
σε mi9t pro περάστηκε απο χθες και όλα δείχνουν μια χαρά!!!! (εξαιρετική αυτονομία μπαταρίας!!!)
-
Παράθεση από jimmynet: “Σε mi8 Lite παρατηρώ πως μετά το reboot δεν φορτώνουν τα widgets παρά μόνο αν πατήσεις επάνω και ανοίξει η εκάστοτε εφαρμογή. Μετά τα εμφανίζει κανονικά μέχρι το επόμενο reboot που πρέπει να κάνεις πάλι την ίδια διαδικασία ” Και σε mi9t pro το ιδιο
-
Σε mi9t pro όλα καλά μεχρι στιγμής!!!
-
Παράθεση από Jim laden: “Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει και εναλλακτικό να ορίσω ως boot animation ” Μπορείς να βρεις εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1/ Κι εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…CE%BF-System-app-updater/
-
Δυστυχώς τα στατιστικά της μπαταρίας συνεχίζουν να δείχνουν οτι νάνε... φτάνουν μεχρι 23 ώρες απο εκεί και μετά τιποτα
-
εχω σκεφτεί το Xiaomi Redmi Note 8T 64GB 4GB RAM Dual Sim White EU (Global Version) θα ηθελα την γνωμη σας καθως και απο που θα μπορουσα να το αγοράσω απο Ελλαδα καθε σχόλιο καλοδεχουμενο!!! καθως και καποια αλλη προταση. Το τηλ ειναι για την γυναικα μου και αυτο που θελει ειναι μπαταρια μεγαλη, καθως πρεπει φωτογραφιες, και σερφαρισμα
-
περάστηκε σε mi9t pro γρήγορα και εύκολα για να δούμε τι θα δούμε