Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 686.
-
Παράθεση από GUZGUN: “DSAM Stereo_FOR_MI8Pro-mi9tpro-v4 YouTube vanced Και το zip που είχε φτιάξει ένας συμφουριτης για να ενημερώνονται οι εφαρμογές συστήματος και να αλλάζει και το bootanimation ” Για το DSAM Stereo το εχω αλλά δεν μπορώ να πω οτι κάνει και πολλά πραγματα χώρια που πολλοί λένε πως το ακουστικό δεν ειναι ηχείο και μπορεί να του κάνεις ζημιά Το YouTube vanced δουλεύει άψογα!! τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά απλά το zip για τις ενημερώσεις θέλει wipe cache και dalvik cache πριν κα…
-
Καλημέρα!! δουλεύουν κανονικά απλά το zip για τις ενημερώσεις θέλει wipe cache και dalvik cache πριν και μετά την εγκατάσταση
-
Καλημέρα!!! σε mi9t pro όλα φαίνονται μια χαρά μεχρι στιγμής
-
Σε mi9t pro όλα καλά!!!!
-
Ξέρουμε τι ώρα θα βγει απο τον φούρνο για το mi9t pro? Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρει κανείς τι επιλέγουμε?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67706/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67707/
-
Σε mi9t pro ολα καλά το ευρετήριο ειναι ακόμα με λατινικούς χαρακτήρες και το πιο βασικό εχει χαθεί το κουμπί συγχρονισμού απο το κέντρο έλεγχου
-
play.google.com/store/apps/det…om.discipleskies.gpsreset δοκίμασε λίγο αυτό εδώ κάνει δουλειά
-
προσθεσα ακόμη ενα bootanimation
-
Πάτα πάλι εκεί που λέει κατέβασμα να συνεχίσει Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ξέρει κάνεις πως μπορούμε να έχουμε ολόκληρη την εικόνα της επαφής όταν μας καλούν και όχι μόνο σε μικρο κύκλο πάνω αριστερά? (mi9t pro)
-
τέλος καλό όλα καλά!!!
-
Σε μένα πέρασε τελικά με την δεύτερη φορά (εγώ κάνω πάντα και ένα wipe cache dalvik cache πριν και μετά απο κάθε φλασαρισμα)
-
Μόλις το φλασαρα κι εγώ σε καθαρή εγκατάσταση 12αρας έχεις δίκιο στην 12 δεν υπάρχει θα το δω και θα σου πω
-
ωραία πατάς στο πρώτο που λέει ρυθμίσεις εφαρμογής συστήματος εκεί μέσα θα το βρεις
-
Παράθεση από GUZGUN: “εγώ γιατί δεν βρίσκω το εφαρμογές συστήματος και την ενημέρωση εφαρμογών συστήματος? ” ρυθμίσεις/εφαρμογές/ εφαρμογές συστήματος εκεί μέσα θα βρεις την ενημέρωση εφαρμογών συστήματος
-
περάστηκε με καθαρή εγκατάσταση και τώρα το στήνω αύριο λογικά εντυπώσεις
-
Περίεργο εμένα κατεβαίνει,κανονικά