Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Yeelight bulb λάθος lumens
KiraYagami - - Yeelight
ΜήνυμαΔεν με ανησυχεί το να πάρω παραπάνω lumens όσο το να είναι "μαιμού". Μακάρι να είναι τόσο απλό όσο το να το γράφει το κουτί και να ισχύει! Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή η έκδοση δεν έχω βρει πουθενά να βγαίνει στα 800.
-
Yeelight bulb λάθος lumens
KiraYagami - - Yeelight
ΜήνυμαΓεια σας. Αγόρασα μια Mi λάμπα με κωδικό MJDP02YL με ασημί σώμα που όπως διαβάζω είναι 1st GEn και βγάζει 600 lumens. Στο κουτί όμως γράφει τον ίδιο κωδικό (MJDP02YL) αλλά ξεκάθαρα 800 lumens. Τί ακριβώς ισχύει? 800 ή 600 έχει? Ευχαριστώ.
-
Redmi Note 4x shake shuffle
ΜήνυμαΘα βγάλω μετά αν χρειαστεί screenshot, android version 7.0 NDR90M / MIUI VERSION 9.2.1.0 GLOBAL STABLE έχω.Το κάνει και στον stock αλλά και στον BlackPlayer στον οποίο δεν είχα θέμα πριν ένα μήνα περίπου σίγουρα.
-
Redmi Note 4x shake shuffle
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλα τα μέλη!Έχω ένα θέμα με το Redmi note 4x μου.Κάπως δεν ξέρω πως τον τελευταίο μήνα κάθε φορά που περπατάω η κουνάω το κινητό την ώρα που ακούω mp3 αλλάζει κομμάτι, ή κάνει pause ή shuffle...ψάχνω αλλά δεν βρίσκω setting για αυτό.Καμιά βοήθεια απο κάποιον που να ξέρει το συγκεκριμένο πρόβλημα?Stock rom MIUI 9.2.1.0.Ευχαριστώ!