Δεν ξέρω αν κάποιος από την παρέα έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα με το imei αλλά βρήκα αυτό στο site από όπου αγόρασα το κινητό και το ποστάρω αν το χρειαστεί κανείς How to solve the IMEI disappear problem of Xiaomi Redmi Note 2 smartphone? – -
Παράθεση από zananiro: “Μιλάς για τη night Vision? Γιατί στη night vision μου ήρθε και εμένα update και δεν το εκανα. Αν έχεις νεώτερα με το θέμα της σύνδεσης ενημέρωσε να γνωρίζουμε αν θα την κάνουμε την αναβάθμιση ή όχι. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk” ναι η ναιτβιζιον είναι δεν ευθύνεται η αναβάθμιση για το κόλλημα ηταν κολλημένη πριν την αναβάθμιση όλα καλά της εκανα ενα ρισταρτ Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από bandit: “Η εφαρμογή η κινέζικη έχει και αγγλικά αλλά πρέπει να…
Σήμερα αναβάθμισαν την εφαρμογήΑρκετά βελτιωμένη με νέο λουκ Το κακό είναι ότι από το πρωί η κάμερα είναι offline και περιμένω να γυρίσω για να δω τη έχει συμβεί . 2 μήνες που την έχω πρώτη φορά είναι off ελπίζω να μην παρέδωσε το πνεύμα της
Η εφαρμογή η κινέζικη έχει και αγγλικά αλλά πρέπει να γυρίσεις το σύστημα στα αγγλικά μόνο τότε βγάζεις άκρη Μπορείς να το ρυθμίσεις κάθε φορά που βλέπει κίνηση να σου στέλνει ειδοποίηση στην εφαρμογή της η στο smart home
Stable για το redmi note 2 δεν υπάρχει ακόμα από ότι βλέπω έτσι? Γιατί το πρώτο που θα έρθει θα το πάρει η γυναίκα το οποίο θα πρέπει να είναι και βράχος σταθερότητες για να μην έχουμε κρεβατομουρμούρες -->
Παράθεση από caeser: “Επίσης θυμάμαι το πρώτο US Robotics Modem με ταχύτητα 2400 bps που γρήγορα αναβαθμίστηκε σε 4800 bps... και τον επόμενο χρόνο που πήγα στα 28400 bps FAX/MODEM νόμιζα ότι σερφάρω με αστρονομική ταχύτητα!!! Καλά, όταν αρκετά αργότερα βγήκε το 56Κ, άσπρισαν τα μαλλιά μου, απο τον ενθουσιασμό μου! Attachment (ID: 5086)” νομίζω πως ο μεγαλύτερος ενθουσιασμός για εμένα μετά την isdn ήταν το 9600 ίσως γιατί είχε έρθει μαζί με την αστρονομική 16mb ραμ
καλησπέρα μετά από ρουτ κλπ τα κατάφερα και τα βλέπω όλα ελληνικά μαντ σε ευχαριστούμε για τον κόπο σου πως μπορώ να σου στείλω το πλαγκιν της κάμερας όταν έχεις χρόνο να το δεις ευχαριστώ και παλι