Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 205.

• NO MHL support

bandit - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Όπως το είπες μόνο με σαμσουνγκ και εγώ που είχα δεν έπαιζε με κανένα άλλο τηλέφωνο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi 9 Μπαταρια

Μήνυμα

Εμένα με global stable είναι 10.2.9 Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Το βρήκα πας πρόσθετες ρυθμίσεις απόρρητο, ειδική πρόσβαση στην εφαρμογή, εμφάνιση πάνω σε άλλες εφαρμογές Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Είναι ρε γμτ το κοίταξα αλλά το μπαλόνι δεν το βγάζει εχει τα ίδια με το mi8 και τίποτα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Αυτά0b2a3d7b356468f1cf7bafe39a233284.jpg371bd320d7db20bb1e297c780ce02dfb.jpg80667d6523f87b964a95b19c31ed2da1.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Μόλις το πήρα και το στήνω Δεν μου βγάζει το μπαλονάκι στην οθόνη για τα μνματα του messenger είναι bug? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει παιδιά το έχει γράψει φίλος παραπάνω αλλαγή χωρας σε Ινδία play store / turbo vpn / σύνδεση με Ινδία και μετά συνδέεται κανονικά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πόσο εύκολο είναι στο Πρώτo ποστ να βάλεις και το bat γιατί και εγώ έχω θέμα με το antivirus και έπαιξα χτες άψογα με το bat Σε ευχαριστώ

• Ευχαριστούμε πολύ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάω στην ενημέρωση 3 τελείες και επιλογή πακέτου αναβάθμισης έτσι ? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έχω δοκιμάσει αλλά τίποτα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να γίνει η αναβάθμιση η πρέπει να περιμένω να μου την ξαναβγάλει μόνο του Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα μου την εμφάνισε από 4g και την άφησα για το σπίτι να την κάνω με wifi και τώρα δεν μου την δείχνει! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Global και εγώ με 9 αλλά night mode δεν βλέπω πρέπει να αλλάξω κάτι? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk c28eec8ef5e62bc9274968e599abdf92.jpgf8de7ec302c1e5982185034931b918c4.jpg

• Επίσης "Add studio light for the front camera" ... Δεν βλέπω κάτι πουθενά Οκ το είδα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν μετά το πέρασμα της 10 όταν ανεβάζω η κατεβάζω τον ήχο από το κουμπί δεν κρατά την αλλαγή της έντασης για να την κρατήσει πρέπει να το κάνω από τις ρυθμίσεις Το έχει κανείς άλλος? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bandit - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από trifos: “Σκιά στα μαύρα χρώματα όταν ανεβοκατεβαίνει η σελίδα/εικόνα/βίντεο. Έχει παρατηρήσει κανείς οταν ανεβοκατεβαίνει εικόνα ή βίντεο στα μαύρα χρώματα να αφήνει σκιά; Επίσης οταν ανοίγω την κάμερα εμφανίζεται θολά η εικόνα του τελευταίου που είχε δεί, έχει κάποια ρύθμιση;” Και εμένα το ίδιο κάνει όταν ανοίγει η κάμερα μόλις το δοκίμασα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά με την 10 03d88211c996ea7ee2fdee34e84208d5.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η πρώτη είναι με 9 προ αναβάθμισης και η δεύτερη μετά 8c5d56b40ce2a09db6d35708bd94165d.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk