Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 205.
-
NO MHL support
bandit - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΌπως το είπες μόνο με σαμσουνγκ και εγώ που είχα δεν έπαιζε με κανένα άλλο τηλέφωνο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi 9 Μπαταρια
ΜήνυμαΕμένα με global stable είναι 10.2.9 Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο βρήκα πας πρόσθετες ρυθμίσεις απόρρητο, ειδική πρόσβαση στην εφαρμογή, εμφάνιση πάνω σε άλλες εφαρμογές Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕίναι ρε γμτ το κοίταξα αλλά το μπαλόνι δεν το βγάζει εχει τα ίδια με το mi8 και τίποτα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑυτά0b2a3d7b356468f1cf7bafe39a233284.jpg371bd320d7db20bb1e297c780ce02dfb.jpg80667d6523f87b964a95b19c31ed2da1.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜόλις το πήρα και το στήνω Δεν μου βγάζει το μπαλονάκι στην οθόνη για τα μνματα του messenger είναι bug? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πόσο εύκολο είναι στο Πρώτo ποστ να βάλεις και το bat γιατί και εγώ έχω θέμα με το antivirus και έπαιξα χτες άψογα με το bat Σε ευχαριστώ
-
Ευχαριστούμε πολύ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
bandit - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “Σκιά στα μαύρα χρώματα όταν ανεβοκατεβαίνει η σελίδα/εικόνα/βίντεο. Έχει παρατηρήσει κανείς οταν ανεβοκατεβαίνει εικόνα ή βίντεο στα μαύρα χρώματα να αφήνει σκιά; Επίσης οταν ανοίγω την κάμερα εμφανίζεται θολά η εικόνα του τελευταίου που είχε δεί, έχει κάποια ρύθμιση;” Και εμένα το ίδιο κάνει όταν ανοίγει η κάμερα μόλις το δοκίμασα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk