Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 205.

• Μια ερώτηση έχω το global με 9.6.7.0 OEAMIFD όταν φτάνω σπίτι (και όχι μόνο) και ανοίγω wifi δεν συνδέεται άμεσα αλλά πρέπει να του πατήσω εγώ σύνδεση Είναι κάποιο bug η κάποια νεα ρύθμιση που πρέπει να κάνω Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν υπάρχει το μπλε σήμερα το πήρα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bandit - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Τους λογαριασμούς σου, τους διέγραψες από την συσκευή ? (mi account, google account κτλ)” Ναι και συνεχίζει να το βγάζει Το καθάρισα μανουαλ πέρασα τα ακαουντ της γκουγκουλ και μι και το έκανα έτσι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οχι βρε απλά μια επαναφορά εργοστασιακών θέλω να κάνω να το πάρει η γυναίκα έχω κάνει άπειρες σε χιαομι και δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είναι global official το τηλέφωνο κλειδωμένο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρέπει να το φλασαρω ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παιδιά προσπαθώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών για να το δώσω στην γυναίκα μου και μετά τον κωδικό μου βγάζει αυτό και δεν την κάνει Τη παίζειa695df5974b66f5d0143ad41de6035eb.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα μου ήρθε σήμερα η αναλαμπή να κάνω βίντεο κλήση, μετά από πολλά χρόνια αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Τη παίζει Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Global stable 19 Κάτι ακόμα που παρατήρησα είναι ποιο πολύ ραμ ελεύθερη . Με καμία διαφοροποίηση στις εφαρμογές από 1.7 έως 2 παίζω με 2 έως 2.3 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από AlexanderK: “ αν σε 2 βδομάδες δεν λυθεί το θέμα που έχω με τα notifications στο mi home...θα πάρει πόδι....” Εμένα μου δουλεύουν άψογα παντός μήπως δεν έχεις δώσει κάπου δικαιώματα ??? Η κάμερα μου σπάει τα νεύρα όλη μέρα τώρα που είναι τα παιδιά σπίτι το πρωί Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άμεση ανταπόκριση της κάμερας στην 19 η πρώτη μου παρατήρηση και γενικά αρκετά ταχύτερο σε όλα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βέβαια μπορείς Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bandit: “Qc3 in action ” Πες μας την διαφορά σε χρόνο που έχει αν και νομίζω για full φόρτιση κάνει περίπου το ίδιο.” Από τα σαμσουνγκ που είχα έχω άλλη άποψη με qc & qc2 φόρτιζε πολύ ποιο γρήγορα Δεν έχω κάνει φόρτιση ακόμα για να σας πω χρόνο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Qc3 in action e5ed3a9f9142f73f90b434b66e8e06c4.jpgbca15f0971a4918c75b9d16d909f3044.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “ε μάλλον τις μαζεύουν όλες για να τις "μοιράσουν" τώρα που είναι καλοκαίρι και εμείς τα καημένα βάζουμε ως 2η whatsup για να έχουμε 4G στις διακοπές μας :))))” Εσείς οι κάτοχοι?? Wind να φανταστώ πέρσι πήρα 2 wind για εμένα και τον γιο μου με τα 10 γιγα στο νησί εγώ με β20 έβλεπα που και που Ε ο μικρός χωρίς β20 δεν είδε ίντερνετ ποτέ rn4 και τα 2 Vf&cos 4g σχεδόν παντού Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλορίζικαb14285863f516555b2dcce3b77084c9a.jpgcf0042b19dcc976e98da55320fb45187.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξεκινώee5fc4ecea9cc1db33e33e0baf6b536d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έβγαλε και σε φίλο και την έκανε αλλά του έβγαλε σφάλμα και μετά εξαφανίστηκε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με λίγο οικονομία το έφτασα 8 ώρες οθόνη χτες Να πω ότι είναι συνέχεια ανοικτό το bt και data (γύρω στις 9 ώρες)η wifi και με airplane mode το βράδυ cfff25d6a1d04dd98bb1b716c0acfd0f.jpg3f16e7e22b0090014f4f26286d713a57.jpg2f2d5ee6807e8727fe913a53e75e30fa.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με αμολεντ δεν συγκρίνονται αν όντως έχει. Σε σύγκριση με το rn4 θα σου πω ότι είναι στα ίδια επίπεδα ίσος λίγο καλύτερη αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι το auto είναι ρυθμισμένο λίγο ποιο χαμηλά πιστεύω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk